• Jay
    355
    Treba danas dobit da mozemo protiv Milana klincima dati priliku
  • Mathiasovi Chageri
    3.6k
    Večernji ti je pod srpskim vlasništvom tj. suvlasništvom, na čelu ti je bivši direktor Crvene Zvezde, pod istim patronatom ti je i Kurir kojem ustaše ispadaju kao kokice...Tako da tretman ne čudi.Fanboy

Teški offtopic, ali čisto radi činjenica, otkud vam ljudi ovakve informacije? Večernji je pod vlasništvom medijskog koncerna Styria, austrijske medijske kuće. Nemaju nikakve veze sa Srbima. Styria još ima i 24sata i Njuškalo.

Pod direktor Crvene Zvezde, pretpostavljam da misliš na Žeželja i Adria Mediju, oni su samo uletili kao izdavački partner u tiskanim časopisima u Styriji, Story, Cosmo Itd. i to još prije nekih 12 godina, nema Večernji veze s njim.

Sve ti je jasno vidljivo i ovdje:
    https://www.styria.com/en/brands/media
  • Kaj je
    904
    Razapnite me al...
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
  • Bosskovitz
    14k
    Što je tekma bliže, to sam mirniji. Jednu stvar svakako želim, a to je da ne izreagiramo burno: ako se izvučemo bez poraza da ne poletimo zbog toga, a ako bude neki bolni debakl da ne potonemo i ne zakopamo se. Ovo izgleda kao utakmica na sve i ništa, ali zapravo nije; ona je tek početak puta s puno stanica.
  • tigric
    511
    Puno očekuješ. U slučaju teškog poraza Zona ce razapet upravu, trenera i igrače, a u slučaju X2 svi su heroji.
  • Marley
    2.7k
    Boze koja nervoza u meni, pa ovo nije normalno :vomit:

Samo neka prodje bez ozljeda, bez velikog sramocenja i agonije. Da mi ne izbuse Nevu do razine ponizenja, haha pa jel puno trazim?

Ajmo decki hrabro pa sto bude :pray:
    Podrska do neba, kako god ispalo.
  • Kruno
    557
    Idemo hrabro i borbeno.
  • Droljo
    11.5k
    Mi smo svoje izdroljili, sad je sve na dečkima. Sretno!
  • El Madrigal
    2
    Ako su uspjeli Pivarić i Antolić i ostatak momčadi 2015. zašto ne bismo danas s puno boljim igračima?
    Momci, samo hrabro! d u <3
  • Ali
    2.4k
    Kako su prolazili Arteta vs Canavaro u igrackoj karijeri? Jel ima netko od statisticara?
  • mlinchica
    2.4k
    Znaj da te volim ja :heart:
  • rioda
    6.4k
    Uh kako Fabio 'pripada' ovdje, za razliku od brojnih naših prošlih trenera na ovakvim utakmicama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.