• Hrc-Vg
    474
    Ajmo Dinamo!!!
    Imam danas dobar osjećaj, englezi nas jako podcjenjuju…
  • Mrvica
    4k
    Bit će to dobro!! Samo hrabro!!
  • ElDorado
    1.5k
    Radje bi Pjacu vidio u špici
  • Fanboy
    2.9k
    Otvorim večernji.hr , nekad je to bio zagrebački listAli

Večernji ti je pod srpskim vlasništvom tj. suvlasništvom, na čelu ti je bivši direktor Crvene Zvezde, pod istim patronatom ti je i Kurir kojem ustaše ispadaju kao kokice...Tako da tretman ne čudi.
  • Fanboy
    2.9k
    Prvi test za trenera, budemo vidjeli...Čini mi se da je taktika prvo poluvrijeme izdržati pritisak, a drugo promijeniti formaciju i pokušati na kontre nešto napraviti naprijed.
  • eol12
    643
    Očekujem da vidimo neke mehanizme i lagani potpis trenera, pa rezultat kako bude, relativno neopterećen protivnik rezultatom, plus bahat jer je iz engleske, pa makar i izgubili samo da zube pokažemo, a onda u hnlu pokazat kvalitetu i znanje, ajmo Dinamo!! Ne sumnjam da će s tribina grmjeti
  • ShanKu
    1.3k
    Moj predictor strijelac igra, to je bitno :pray: povedi nas kapetane!
  • Droljo
    11.5k
    Strah me zakašnjelih startova i kartona. Ovi ko da u guzici motore imaju...
  • don
    9.9k
    Prvi test za treneraFanboy

prvi test za trenera je u subotu. Ovo danas nema veze sa testom.

budite realni, ljudi su vanzemaljci, imamo "amaterske" individualne greške i u hnlu i očekivat nešto večeras je u najmanju ruku nerealno.

samo da nas ne napune i to je to.
  • El Madrigal
    2

Mogao sam, žao mi je. Čitam zonu već 3 godine i sada sam se uključio.
    Nisam onaj ili ovaj, novi sam na forumu, nema potrebe odmah negativne konotacije.

P.s. nećemo offtopicati! Samo dinamo
  • Laugreano
    3k
    "postava uzas" je bas pozitivna :lol:
  • Zg123
    822
    Ne znam kakav vi potpis trenera ocekujete u ovakvoj utakmici niti o kakvom testu se radi. Mi smo svoje u LP odradili i fokus treba biti 200% na hnlu. Tu zelim vidit potpis trenera a ne protiv Milana i Arsenala di cemo udariti bunkercinu i cekat priliku iz nekih polukontri
  • Probirštift
    696
    A nebi Fabio odigrao prvo poluvrijeme
  • Paggini
    34.8k
    nebi Fabio odigrao prvo poluvrijemeProbirštift

A nismo ga regali na vrijeme, hvala mariću...
  • ŽacZgb
    39
    Ajmo Dinamo!!! Možemo ih iznenadit,sretno!

U isto vrijeme ja dok pišem post na Zoni :

IMG-8829.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.