• ZrnTSCHeZ
    387
    Glupo je reći „nitko nije očekival bod(ove)“ jer samo ako se baci oko na komentare proteklih dana kod velikog broja upisa prštali su od optimizma.

Bezveze je nakon toga se iščuđavati „kaj ste očekivali protiv finalista LPa, četvrtog u Bundes, 480 milja vrednost…“ jer smo to sve o BVBu znali i ranije pa su unatoč tome dominirali na Zoni „pozitivni predosjećaji“.

Kod mene nema razočaranja ishodom, jer objektivno i realno nije to tekma iz našeg ranga, čak i dok su nakon drugog gola se šetali, a ni prije nisu bili tolko agresivni kak sam očekival. Iako je svaki gol iz gluposti, šteta da je baš i taj treći pal.

Nisam za pljuvačinu, ali me smeta da se ovdje napada ljude kad iznesu argumentiranu kritiku (trolanje i trovanje je druga stvar), uvijek sam bil protivnik „svetih krava“ u koje se ne smije dirati.

Razočaran sam našom taktikom pri čemu naravno uvažavam sve ozljede i derbi koji slijedi.
    Sjetite se samo kak se doživljaval „kontrolirani nogomet“ Krune Jurčića protiv recimo Reala 2011. (9 naših udaraca, 11 kornera) ili kak se pred dvije sezone „premalo hrabrosti“ protiv Milana (8 naših udaraca) percipiralo i predbacivalo. A u odnosu na ovo sinoć tada smo igrali „va banque“.

Prvo poluvrijeme 4 vrlo slična veznjaka + junior Pavić koji vjerojatno niti na treningu nisu igrali zajedno do prekjučer. Osim Batija do sada praktično nisu korišteni u HNLu da im se „ne stavi pritisak“ nego se onda po prvi puta za ozbiljno bace u vatru u LP protiv BVBa? I to svi zajedno odjednom? Nonsens…

Stavimo takav sastav da sitnim vezom i kombinatorikom probamo sačuvati loptu i nešto napraviti, a onda svaku loptu iz gol auta ispucavaš dugačku na stasitog target mana kojeg nema u igri pa to dovede do 29% posjeda.

Drugo poluvrijeme izvadiš sve veznjake osim najslabijeg pa staviš sva krila osim onog koji je zadnjih tjedana najviše pokazal (Mbuku). Max se ubacuje u prednju liniju više nego Ademi i radi presing na golmanu, Hoxha glumi ofenzivnog centralnog veznog.

Evo, meni je to sve bilo blago rečeno kaotično.

Kaj se tiče tribine pohvaljujem da su dečki ovaj put u odnosu na Monaco bili mnogo obazriviji i taktičniji kod usmjeravanja ljudi i davanja uputa za koreografiju.

Isto tak kao i zadnji put sugeriram da netko bude na štangi i u razini istočne aut linije kad je tribina rasprodana – bilo vas je četvorica do pola tribine, dalje prema istoku nitko. Ako uz tri štange treba i onaj u srcu kopa, e onda jbg. Zvučnici ne rade, najbliži megafon se od SD3 ne čuje do sektora 5/6, a zbog neakustične tribine treba neko vrijeme da se pohvata koja je pjesma krenula. Točno je da na tim sektorima zbog strukture ekipe koja dolazi ne budu svi navijali 100% vremena, ali 500tinjak pa i više ljudi se sigurno može još dodatno dobiti te pojačati decibele.

Ajmo glave skupa i razvaliti gubu (na svjetski dan borbe protiv side)!
  • Peškaman
    5.1k
    Dvije klase iznad nas,nismo prešli centra 70 minuta.
    Ali i očekivano kad smo izašli s trojicom koji skoro pa nikako ne dobijaju minute.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Otrijeznio se, na putu doma, pa imam vremena procitat sve napisano tijekom utakmice. Iskreno sam iznenaden kolicinom realnih komentara. Na kraju kad je i Bjelica dodao svoj dio oko Kuleta jasno je da nekog velikog prostora za manevar nije bilo. Mozda bi probao s Pjacom i Mbukuom naprijed, ali tu je opet Split, ne izgleda mi Pjaca kao da moze igrat 2 utakmice tjedno na visokoj razini.
    Nadao sam se da mozemo duze drzat taj bod, al osim toga nisam ocekivao bas nista.
    Jedan City bez Rodrija je u slobodnom padu, a nekom alkemijom bi mi trebali bit konkurentni u LP bez Misica, Sucica, Petkovica, pa i Nevistica. Nerealno.
    Na kraju dana mi je najvise zao Futsal Dinama. Elitna runda, doma, protivnik kojeg poznajes i opet ne ide..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.