• Nolifer
    8.8k
    Dobio sam pitanje u FMu u vezi taktike u Dinamu, kakav je vaš stil taktike i igre? Odgovor je bio ''pragmatičan''. U intervjuu nakon pobjede protiv Belupa... :lol:

Hvala za ovo, nisam znao..Budem pogledao! :up:
  • Droljo
    9.9k
    napucati igru grafički da to sve izgleda top,Eduardo

Skidao terabajte svega na onom sporom netu :lol: sad kad je optika niš se ne skida
  • Omake
    4.1k

S taktičke strane, postoje meta taktike s ovim dolje navedenim elementima, formacija i nije toliko bitna. Ja ugl uvijek stavim igrače na najbolji ulogu po onom što kaže osoba koja radi report. Npr Petković 3,5 DLFS.
    max tempo
    shorter passing
    Tackle harder individual
    drop off more
    be more disciplined
    near post corners
    pass into space
    counter
    high pressing

Ja ugl pokušavam dovesti što bolji staff na svaku ulogu. Što se tiče skautinga, skautiraj samo aktivirane lige, jer se tu događa puni youth intake, tj puno su veće šanse da nađeš nekog hidden gem ili wonderkid. Skaut ne mora imati knowledge nekog područja, ako zna jezik i ima ok adaptability brzo ga stekne, npr portugalac u brazilu ili španjolac u kolumbiji. Također su te lige značajno aktivnije po pitanju broja transfera. Ja radim skauting mjesečno, svakog prvog u mjesecu. Prvo za seniore tražim igrača koji je 1 zvjezdicu bolji od najgoreg startera, pa za juniore za zvjezdicu talentiranijeg od najmanjeg taleniranog. uvijek se isplati pitati Director of Football za igrače .
    Što se tiče razvoja igrača, do 18 godine je bitniji trening. Nakon toga s godinama su utakmice sve bitnije. Zadnji FM je pomaknuo razvojnu dob s 24 do 27, tj prije bi igrači više manje stagnirali do 24 godine, sada se od 21 do 27 isto razvijaju. Doduše, ako ti neki prvoligaš hoće 17godisnjeg igraca na posudbu i tvrdi da ce im bit starter, bolje ga je posuditi.
    Kada misliš početi novi save, uvijek se zapitaj što ti je najdraže od svih segmenata igre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.