• M94
    1.4k
    Ako nam je ovo “utakmica sezone”, jadna će nam sezona biti…Klenx

Ja ne vjerujem sta se izjavljuje prije utakmice i onda ovako odigras.
    Ne znam kad sam jaloviji Dinamo gledao, ovo je uzas naf uzasima.

Otisao sam odma nakon zvizduka suca, sta im je stvarno sjever pljeskao?
  • Kaiser
    79
    nikad, a možda ni tad
  • Daliban
    2.3k
    Meni jedino ide na kurac kaj Pavić nemre dobit minute ni pored ozlijeđenog Mišića, Ademija koji se s loptom ne može sastat i fingira neku ozljedu svaku utakmicu da bi se već u sljedećoj opet pojavio u udarnih 11, a sad najednom i Bernauera na šestici. Plus kaj Mikić ne igra ispred Rileta ili makar umjesto Ogija lijevo, a bilo bi vrijeme i da mu se da novi ugovor, bez nekog ciganjenja, prije nego kaj ga zakapari neka tamo Parma kao malog Pajsara.
  • Bruh
    985
    Loša tekma niti šuteva niti posjeda sve u svemu dosadna sa obje strane... realan rezultat
  • Omake
    3.5k
    Sreća Zagi bio na nivou. Dubok izdah. Rijeka cijelu utakmicu atletski dominantnih, jači u duelima, brži u tranziciji. Nema smisla više igrati s igračima koji nisu 100% fizički protiv ovakvim momčadi. Puno toga mi nije jasno večeras. Nadam se da smo odigrali najgoru utakmicu sezone.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Samo ne znam koji sam ja kurac gledao, pa kaj ovaj ludi Dinamo igra? Ne znam kako je drugima ovo izgledalo, ali meni se činilo da nismo puknuli po jebenom golu. Slabo je ovo
  • rioda
    5.3k
    Ademija koji fingira neku ozljedu svaku utakmicuDaliban

Ovo sam i ja pomislio, svaki put kad više nema snage, traži zamjenu zbog ozljede
  • MarK
    695
    Nama je davno bilo 5 do 12 da se guraju mladi igrači. Imamo samo Batija i Sučića koji su standardni. Ostali su marginalizirani gdje me najviše iznenađuje mala minutaža Stojkoviću. Veterana je previše u prvom planu, a koliko su nemoćni vidi se s tribina (čast Theu). Ovakvom politikom ćemo se dovesti da moramo instant uložiti 15 milijuna eura u kadar ako mislimo i dalje dominirati.
  • Crusades1986
    13.4k
    Ne znam zašto Stojković minute ne može dobit.

Da Ademija nisu uhvatili grčevi, kaj bi cijelu tekmu proveo na terenu? Nemre hodat nakon 45-60 min.

Puno posla tu ima, što prije krenut radit.
  • Boycie
    1.5k
    Slucajno ju dirao rukom.
    Nismo stvorili sansu nismo zasluzili penal.
    Sta sve necu procitat.

Tekma katastrofa nasa, al zakinuti za penalcinu.
  • Boysica
    522
    Jesmo igrali smo uzas al dajte sjetite se prošle sezone i opet smo bili prvaci ... malo pozitive ekipa :strong:
  • NitkoBitan
    19.2k
    nismo zasluzili penal.Boycie

Penal ili je ili nije, nema tu zasluga.
  • dinon7
    1.1k
    1 pobjeda u 5 utakmica.
    Neću srati niti po SD niti po igračima niti po treneru.
    Samo me zanima kada će netko iz uprave reagirati?
    I ne. Ne pričam o otkazima i tjeranju ljudi iz kluba.
    Financije nisu problem, navijači su uz klub. Doma, u gostima, gdje god. Podrška 90 minuta.
    Kada će netko lupiti sakom o stol i reci dosta? Zaustaviti ovu sramotu?
    Glamur lige prvaka je nepobitno važan za financijsko funkcioniranje kluba. Radovao sam joj se i uvijek ću se radovati. No HNL je trenutno totalno daleko bitniji. Ne bacaju se na glavu i nije im stalo? Skidaj s plače pas mater.
    Godinu dana se priča da Mišić treba zamjenu. Gdje je zamjena? Gdje? Gdje je desno krilo?
    Jel Mbuku bio potrebniji od napadača?? I kao šlag na tortu, kad je već i doveden sjedi na klupi da bi igrao Spikic. Kojeg smo nudili cijelo Europu pa i šire i nitko ga nije uzeo.
    Ljudi uozbiljite se dok je vrijeme. Nemojmo živjeti u zabludi da će se sve to već nekako posložiti i da će tovari vječno gubiti bodove.
  • brile86
    47
    Anemičnost ove ekipe je zabrinjavajuća a s obzirom na raspored iduća dva tjedna neka nam dragi Bog pomogne.
  • Orc123
    8.7k
    Mi imamo odlicne igrace na klupi, problem je kaj iz kola u kolo igraju isti, igraci bez energije i zelje, poluzalijeceni itd itd...

Zasto se jednom u startnih 11 ne da peilika igracima koji imaju energiju, motoriku! Ademi je ogroman uteg ovoj momcadi!
    Pa ona situacija s RPG, ne znamo sto je Neno poszigao s tim osim sto je opalio pecku RPG-u i spremio ga na klupu...
    Ne moze momcad koja igra LP biti lose kvalitete! Sve je stvar pristupa, taktike, zelje i volje! Kako to moze protiv jacih?
    Ademi cw opet igrati protiv Borusije i protiv Hajduka pa ce traziti u 60min izlazak...kad cemo shvatiti da on nije Modric....pati sredina s njim u vezi....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.