• Daliban
    2.3k
    Realno, ne znamo kakvo je stanje unutra. Ne znamo kako izgledaju na treninzima. Ne znamo tko ima žulj, koga boli uho, koga k....Kermit

To s treninzima je samo retorika. Sumnjam da igrači koji ne dominiraju HNL-om, osim kad im se svake prijestupne poklopi neka dobra utakmica, previše dominiraju na treninzima. To su alibiji za razne penzionere, trenerske miljenike i senatore s kreditom u svlačionici, kao s Perišićem kod Dalića. Perišić i Broz su na europskom također odlično trenirali i zato su igrali.
  • M94
    1.4k
    Katastrofa.
    Rijeka trebala dobit.

Zagi spasio.
  • superhik
    11.3k
    0, slovima: nula, udaraca na gol
    A derbi
  • rioda
    5.3k
    Nisam pratio zonu za vrijeme utakmice, a nisam ni čuo komentatora pa me zanima situacija s rukom, kako je objašnjeno što to nije bio penal?
  • Captain America
    18.1k
    Da, igra nije bila dobra, neke stvari su mi nelogične a ali kao da se zaboravlja da nam fali 3 igrača iz prve postave.Progressive overload

Neko je donio odluku da se poklone Brodić i Bulat koji bi nam značili kao suho zlato ovih tjedana. Ogorčenost je i više nego razumljiva.
  • rakurs
    332
    Ne znam kaj ovoj momčadi treba, ali se mora što prije napravit jer imam dojam da ćemo ovakvi bit cijele sezone. U prvih 11 igra Ogiwara za kojeg je i pticama na grani vidljivo da ne može biti niti drugi lijevi bek Dinama.

Igra Špikić koji u utakmici napravi jedan dobar prodor, ima nekoliko dobrih driblinga, ali apsolutno ničemu drugome ne doprinosi.
    Ademi kojeg obožavam može eventualno ući posljednjih 15ak minuta, ali da bude redovan starter...

Mmaee koji je došao s reputacijom vrhunskog pojačanja grije klupu, RPG koji se ugasio, Oliveras... kaj se događa, s kakvim planom se dovode igrači?
    Ekipa ovdje je s pravom isfrustrirana, ne volim ni ja da se sere non stop, ali sportski sektor je očito napravio loš posao u posljednja dva roka. Možda sam prevruć trenutno i pišem pizdarije, ali ovo kaj gledamo već par mjeseci govori nam da Dinamo ne može dominirati protiv nikoga u HNL-u i da ćemo ovak izgledat i ostatak sezone ako se preko zime ne odriješi kesa i dovedu 2,3 vrhunska pojačanja.

Nadam se da su toga svjesni i odgovorni jer ovo nije dostojno Dinama.
  • Niko1986
    262
    Kada će grupa prestati pjevati “Stojim uz tebe” i izvrijeđati ove zvjezdice kojima se ne da igrati HNL?
  • Medvedgrad
    295
    Stojković - 0min
    Kačavenda - 18min
    Rog - 10min
    RPG - 0min

Cordoba niti u zapisniku.

Evo, neka netko jos spomene povrede ?
    Ovu utakmicu je izgubio trener, nikakvi suci i povrede.
    Ali

Córdoba je povrijeđen.
  • Eduardo
    21.1k
    s obzirom na korisničko ime očito si dio grupe pa to raspravi interno s kolegama s tribine umjesto da pitaš gluposti po forumu.
  • Crusades1986
    13.4k
    Ovu utakmicu je izgubio trenerAli

Frende, nismo izgubili
  • hardek
    3.1k
    Ovo je najgori Dinamo zadnjih ohoho godina, može ko reci šta hoće
  • Klenx
    5.9k
    Ako nam je ovo “utakmica sezone”, jadna će nam sezona biti…
  • Nolifer
    8.6k
    Ali jesmo bodove i to nepotrebno. Imao si kolko, 2 tjedna za pripremu, da bi ti usrao vikend s ovakvom lošom partijom. Nek nas protiv Dortmunda iznenade, ali stvarno iduća dva tjedna su ključna.
  • Progressive overload
    131
    Ni jedan nije poklonjen,onda možemo žaliti i za Markom Tolićem. Nikad ne znaš kaj te čeka u vidu ozljeda. A Brodić kad je i igrao nije bio ni blizu dostojna zamjena za Petkovića.
  • don
    7.3k
    Kada će grupa prestati pjevati “Stojim uz tebe” i izvrijeđati ove zvjezdice kojima se ne da igrati HNL?Niko1986

ovo me iznerviralo skoro kao utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.