• Kruno
    441
    Bravo sd i ostali na pojacanjima
  • Olmic
    3.7k
    Bjelica najveci blefer
  • Time
    899
    Zajec obavit razgovor sa bjelicom oko njegovog svadanja sa sucima i kmecanja,vodis gradanski nogometni klub tako se i ponasaj
  • Marktwain
    37
    Fino se to hendla, gospodski.
  • dinon7
    1.1k
    Ovaj slobodnjak je pokazatelj svega.
    Dragi moj Nenade ovo je jedno veliko nista.
    Žalosno je da svi mi navijači vidimo bolje od tih velikih stručnjaka gdje smo slabi i sto nam nedostaje da krenemo naprijed.
    Jad jad jad i jad
  • gledatelj
    627
    I dalje ne znam zašto se nije Brodica zadržalo. Kule oceana danas, Petka nema
  • markoli
    1.8k
    Kakav jad od nogometa.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Bjelko shvatio da mu nema vise Tatte u klubu da mu dovodi Orsica i Petkovica nego mora surađivat sa Maricem koji mu moze dovest Dahmera i Ogiwaru. Reklo bi se...Laki je malo nervozan.
  • Nolifer
    8.6k
    Lagano bih upalio alarm, dok nije kasno...

alarm-device-security-alarms-systems-alarm-clocks-fire-alarm-system-clip-art-png-favpng-Ja-RRG6-Qi-Cfzi.jpg
  • Plava stijena
    262
    Ovo je najsramotniji performans Dinama na Maksimiru koji pamtim. Gori od lokse prošle godine, kao da smo igrali sa dva igrača manje. Bjelica vodio utakmicu kao da želi izgubiti. Ne mogu vjerovat šta sam gledao.
  • mrgud
    174
    Veliko bravo za Marka Marića a i Zajeca koji ga je postavio za SD.
  • ZrnTSCHeZ
    363
    Tri derbija doma samo jedan bod.

Sjećam se drvlja i kamenja o (kukavičkoj) taktici i igri nakon Hajduka doma.

Današnja utakmica je bila višestruko gora: tada smo barem kreirali šanse, a oni su zabili gol slučajno...danas su naša jedina dva udarca (i taj drugi Hoxhin je smešan) došla u 2. i 73. minuti dok su rečani imali tri mrtvaca.

Nismo kreirali ništa, nakon ovog bod nam je poklon.

Ovdje je ismijavan Đalović, a u današnjem taktičkom duelu samo je jedan pobjednik: imali mrvicu veći posjed, tri puta više udaraca, pet puta više u okvir.

Kaos na terenu možda najbolje dočarava da je još u prvom poluvremenu Teo kao centralni stoper razigraval i s čistog desnog krila i sa samog lijevog krila.

Da ne govorim o razlici u širini kadra (oni samo jednu izmjenu napravili do 94.min).

I rečani uopće nisu bili grubi - 2 faula cijelo prvo poluvrijeme, na razini tekme jedan manje od nas.

U HNLu od smjene:
    12/21 boda (57%) pri čemu kontra VŽa mršavo, blijedo i na mišiće (uz dosta njihovih glavnih igrača na klupi), u Gorici sa zvukom sirene, a u Istri s igračom više.
  • CastAway1986
    1.7k
    Radi ovakvih utakmica u HNL-u najviše mi idu na živce neke kalkulacije o prolasku u Ligi prvaka dalje...Iskreno nek.odmah ispadnu briga me ali stvari u HNL-u se trebaju vratiti na svoje mjesto .
  • KaJJe
    268
    Bude sad na instagramu pao jedan status i super smo. Barem imamo marketing.
  • Murtidzg
    23
    Oce tko odgovarat za ovo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.