• GaijiZG
    1.8k

Jel sad moja teorija da ekipa u klubu nema blage vodit Dinamo?
    Da SD nije dorasao zadatku,da zajec nis nije napravio.

Kakve veze imaju navedeni s tim da Bjelica stavlja Ademija ispred Roga? Pojasni molim te.
  • KaJJe
    268
    Super smo odigrali utakmicu sezone, svaka cast
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Bože pomozi nam, jer si sami pomoći ne možemo :pray:
  • Jos-Optimus
    2.9k
    pa dobro sto je smijesno, Kule ima izvrstan slobodnjak, pratiš li ti nogomet?
  • IceMan
    2.3k
    Ne ovo je teški kriminal od igre.

Mi smo u HNL-u 5-6 utakmica odigrali gotovo bez ijedne šanse. A onu koju smo imali šanse nekakve (Gorica) nismo ni dobili.

Baš teško razočarenje, Nenade.
  • blubach
    521
    Ne znam za druge, meni je svejedno kak ovo završi, jebeno sam razočaran i ljut jer smo za kurac totalni. Sramota!!!
  • Oluja
    4.6k
    Bjelica nije donio bas nikakav napredak u odnosu na Jakira
  • don
    7.3k
    Rog isti k ka Ademi u ovoj utakmici
  • gio
    148
    Da zdravi RPG pored ovakvog Rileta ne igra je kriminal
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Daj sudi kraj...ne mogu više
  • BlWfl
    16
    Jedna loša utakmica se dogodi, dvije da se ponove ok..ovo..jednostavno negledljivo. Tko je kriv nema veze, ali sad vec više ne možemo pričati o: dugo je do kraja sezone, bit ćemo prvaci..sad je vec realnom objektivnom gledatelju već jasno kako će ova sezona biti puno teža od prethodnih. Još zbog mogućeg plasmana u LP, pa da drugi ubiru plodove
  • Krulek
    547
    Totalni kaos u igri, dodavanja nula, proigravanja još veća nula... Ne znam tko je kriv za neuigranost, nezalaganje igrača, ali ovo iz kola u kolo....ništa ne valja.
  • Petar86
    942
    ovisi sto ti smatras pod vrhunskog izvodjaca. Za mene Kule to nije
  • Kruno
    441
    Katasrofa ovo je ravno porazu
  • GaijiZG
    1.8k
    Ma nekaj ne štima u ekipi, jednostavno treba presječ i riješit se nekih igrača. Ja bi se prije riješio Rileta neg Ogija, i tražio nekog ko neće biti toliko toksičan. Konekcija je jasna, Ademi je ušo u sukob s RPGeom da ga mu pojasni da nikad neće bit ispred Rileta na desnom beku. Treba gradit novu ekipu. Odnosno imamo ju samo se treba riješit nekih igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.