• Daliban
    2.3k
    Pozitivno je što nismo primili gol. Hvala Selahiju što nije odigrao čist pas za Pašalića.
  • sebenico
    815
    Dva tjedna za odmor i pripremu i onda te nema na terenu protiv Rijeke. Bjelica ponavlja iz kola u kolo praktično istu momčad koja se ne može nametnuti nikome u ligi. Prošlo proljeće je ekipa proigrala kad je Jakir krenuo igrati s Petkom i Kulenom. Sada nažolost nemamo ni zdravog Petka ni nekog kao Brodić. Ali nema brige, na zimu će novi skauti i njihov šef dovesti nove Oliverase...
  • Dani Olmić
    489
    Petkovic jako fali - to stoji - al polako se pitam, kolko ce jos falit
  • Sava Krpa
    316
    Rpg, rog, kacavenda i stojkovic moraju ući u drugom. Bar dvojica od navedenih odmah pri početku
  • Tongo Doumbia
    4.7k
    To koliko smo mi odvratno mlohavi u duelu i katastrofično spori u tranziciji mi se sad već gadi do mjere da mi se ne gleda drugo poluvrijeme.

I apsolutno će me bolit njonjo za Dortmund, koeficijent, zbrajanje eura, možebitnu pobjedu, atmosferu i videouratke iza tekme ako ovo večeras ne uzmemo. Eto.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Bekovi su kljuc ove tekme, a danas ne postoje.

Ogiwara uopće ne ide iza ledja Pjaci, totalno bez ikakvog samopouzdanja igra, što se s tribine lijepo vidi,nego stane nešto poluvisoko, ni sim ni tam.
  • emilperska
    6.8k
    Nitko se nije zagrijavao..nece biti izmjena..
  • Marc
    170
    Neki igrači sluzže izgleda samo da popune roster i godišnju fotografiju ekipe
  • CastAway1986
    1.7k
    Znate što nama fali?BRUNO .. Fali nam jer je nas najbolji igrač, da nam čupa živce 60min i onda jednim potezom riješi utakmicu..
  • Orc123
    8.7k
    naporan si s tim dijeljenjem na domace i strance. Bez stranaca ne bi bili ni na mapi a kamoli u europi. Kad ces domace decke moci zadrzati do 24-25 g onda mozes pricati o nekakvoj ekipi sa minimum stranaca...ovako ne pricaj gluposti...to si slazi na FM takvu ekipu! Da ova Rijeka igra europu s klubovima kojima igramo mi i da igra hnl borila bi se za 5. Mjesto a u Europi bi pravila drustvo Slovanu kao i Hajduk!
  • don
    7.3k
    I apsolutno će me bolit njonjo za Dortmund, koeficijent, zbrajanje eura, možebitnu pobjedu, atmosferu i videouratke iza tekme ako ovo večeras ne uzmemo. EtoTongo Doumbia

ako ne dobijemo večeras i vidim nekakve najave na društvenim mrežama za Dortmund, blokirat ću ih zauvik. Jebala ih liga prvaka.
  • čovjekjogurt
    852
    Pokazao je režiser lijevog beka Čabraju. Na tren sam se ponadao da je u našem kadru i da može ući umjesto Ogiware.
  • Krizy
    46.6k
    Jako loše ovo izgleda, mora se više vjerovati i ostalim igračima.
    I dalje tu nema lepršavosti, samopouzdanje još uvijek nije dobro.
  • dinon7
    1.1k

Naravno da nama nedostaje Petko. Ali klub kao sto je Dinamo se nemoze dovesti u situaciju da toliko ovisimo o jednom igraču. Jednom jedinom igraču.
    Rog ili Stojke, igrači koji mogu povezati linije moraju, još jednom ću napisati moraju igrati ispred Ademija.
  • Daliban
    2.3k
    Trener zna zašto bira igrače koje bira, gleda ih svaki dan na treningu. Ostali moraju još puno žganaca jesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.