• Oluja
    5.8k
    S druge strane linije je Sérgio Conceição
  • Zvone92
    118

Dobar scouting trenera, nadovezao bih se sa Lucienom Favreom, iskusnim trenerom koji je vodio Monchengladbach, Nicu i Borussiju Dortmund, dovoljno je da malo po youtubeu ukucate njegovo ime i pređete videe kako su te ekipe igrale u doba dok ih je on trenirao..
  • recikaj86
    717
    Držim fige za tu opciju
  • Sunja86
    1.3k
    Je li on u Portu još?
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    frende jel ovo šala ili stvarno tako piše?
  • Oluja
    5.8k
    ma zajebavam se, kad se vec svasta i svakakve zelje pisu da i ja napisem svoju. @Sunja86 slobodan je.
  • Sunja86
    1.3k
    uff, on bio baš brutalan, ali vjerovatno teško izvedivo.
  • GOAT
    4.2k
    vjerojatno bleje u te utege kao tele u sarena vrata.NitkoBitan
  • Mali dioničar
    18.7k
    Kad cujem "vojnik kluba"...NitkoBitan

A što je loše u tome da u klubu postoji kompetentna osoba sa potrebnom licencom za uskočiti na odredjeni period dok klub traži stalnog trenera.

Jasno je ko dan da je ostalo 3:2 da bi Jakirović dobio pohvale, a ne otkaz.

Kao što je jasno kao dan da je nakon 9:2 morao dobiti otkaz.

I sad bi u tih 40 minuta koji čine razliku od slavljenja do otkaza klub trebao imati spremno rješenje za trenera?

Ili bi trener koji evidentno nije zadovoljavajući trebao voditi momčad dok se ne nadje novi?

Pa recimo u medjuvremenu dobije Belupo i Lokomotivu pa opet po starom…
  • don
    17.4k
    evo gledam i na novoj tv i ostalim televizijama, doslovno koga su god pitali svi su za ostanak Jakira... (uključujući i komentare i razne ankete)

mislim da kad bi ušli na zonu i vidjeli kako razmišlja da bi se, blago rečeno šokirali.
  • Zagi
    13.5k
    Ma vojnik kluba ima negativne konotacije jer se upotrebljavao za narkosove uhljebe koji su se kao štakori vraćali kada god ih je trebalo ponovno iskoristiti.

Zapravo bi trebalo biti pozitivno ali mi smo poseban klub.
  • Daliban
    4.1k
    Što više vremena prođe, to su manje šanse da ćemo dovesti kvalitetnog trenera. Znači da smo nesigurni i važemo između bezveznih opcija. Da imamo nekog kapitalca na lageru, već bi bilo potpisano.
  • FrodoJePurger
    553
    Mislim da je glup argument da ne možemo dovesti kapitalca jer "kaj će on u HNL-u", ali sigurno je teže.
  • K3p
    385

Daj prestani srat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.