• emilperska
    7.8k

To su bile 90-te. To je kao da se pozivam na 67'. U to vrijeme (2013.) uzeli smo onaj smiješni bod Kijevu i to je to.
  • ElDorado
    1.5k
    Iako ću se složiti da su pod njim igrali dobar nogomet i da je bio uspješan. Al jbtga kod nas nikaj ne traje dulje od jedne sezone osim Bjelice. I to je najveći problem. Selekcija, izbor i povjerenje.
  • i more je plavo
    1.2k
    Pa ja mislim da je on sam izjavio da smatra da se za klub Dinamovog ranga treba pripremiti, i da on misli da je spreman nakon iskustva koja je imao do tada.
    I sve je lijepo rekao.

On poznaje nas nogomet i mentalitet, a skupljao je iskustvo u ligama koje preferiraju više radni i trkacki nogomet.....i po meni lijepo to spojio i uklopio u Dinamu, sa nasim manje fizickim a vise tehnickim stilom.
  • mrgud
    248
    Novi dan nova šizofrenija
  • OsamŠest
    4.3k
    Novi dan, vidim još uvijek nije novi trener izabran..
    Ništa, dođem opet za minutu..
  • ZrnTSCHeZ
    690

Mi smo od 2000. do danas imali 5 trenera kojima Dinamo nije bio vrhunac karijere u tom trenutku:

Ćiro
    Kuže
    Tanac
    Vaha
    Bjelica

Osobno smatram da su i Bjelici i Tancu pa i Kužeu u tom trenutku pa i u cijeloj karijeri dinamo bili najveći klub i vrhunac
  • Mr Anderson
    9.8k
    Ivanušecu je u bebu rekao kaj si se umislio da si neki igrač, ti si kurac od igračaElDorado

Ispada da mu je dobro rekao jer je ovaj zakucan za klupu.
  • Mr Anderson
    9.8k
    To su bile 90-te. To je kao da se pozivam na 67'.emilperska

Vidim da si jako bistar momak.
  • Dubbbrava
    758
    Evo najača insajderska tj.face to face informacija dosad.
    Znate kolko je sati kad stojim nasred ceste na sva 4, auti me zaobilaze i trube na najače a ja tipkam ovaj post.
    Prije doslovno minutu križanja Avenija Dubrava-Grižanska na crvenom Marko Marić u svojoj bijeloj Tesli i moja malenkost na tračnicama čekamo zeleno.
    U jednom trenutku me pogleda, ja ga tražim da spusti prozor i upitam ga onako euforično JEL TAK DA JE NENO NOVI TRENER?? :rofl:
    On se onak od srca nasmije i veli mi da bum sutra sve vidio ali kroz osmijeh mi je doslovno potvrdno odgovorio.
    Toliko od mene, ubit će me netko na cesti, hvala na pažnji :cool:
  • ElDorado
    1.5k
    A i to je kaj veliš
  • Mr Anderson
    9.8k
    On se onak od srca nasmije i veli mi da bum sutra sve vidio ali kroz osmijeh mi je doslovno potvrdno odgovorio.Dubbbrava

Ne znam baš da je to značilo potvrdu. Ali u svakom slučaju da si mesa da se na brzinu nakuca 20-ak stranica.
  • nemapredaje
    4.1k

Bjelica i Kuže granično, ali Ivanković je prije Dinama bio izbornik Irana
  • Mali Zeus
    15.1k
    Ljudi, opustite se.
  • Maximo
    684

Trebo si još nabrzaka istrčat iz auta i opalit selfie s njim... :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.