Eto odjednom je i RPG promašaj (a kojeg je kolega Haza zaboravio navesti u svom postu), do jučer su se svi pitali kako je i zašto tako kvalitetan igrač završio u Dinamu. 2, 3 lošije tekme i lik je škart. — Mali Zeus
odrađivao Šimić uz sabotažu Perasice i ostala 2 fikusa iz Uprave — emilperska
Meni nije misterij kako je RPG završio u Dinamu i ne mislim da je svemirski brod za Dinamo. Općenito me nervira taj podcjenjivački stav spram Dinama pa da je RPG šatro igrač debelo iznad raznine našeg kluba. To su gluposti, RPG bi trebao biti nekakav standard Dinamovih pojačanja, a idealno bi pojačanja trebala biti i bolja. Činjenica da ne dovodimo igrače razine RPG-a, ili idealno i bolje, je zasluga SD-a kojem glumiš advoakata. Uz dužno poštovanje, ali za koga ti navijaš? Za Marića ili Dinamo? — Daliban
Jeličić je sprdat MMAe poceo nakon nas Zone. Da nisi ga naveo, ne bi ni znao da ga se dotakao.. — emilperska
Nemoj ti meni te fore prodavati molim te za kog navijam, da ti ne kažem i nešto gore. Ne glumim ja nikome advokata. Ne mislim da je RPG svemirski brod za Dinamo, govorim kaj se ovdje pisalo, a kaj se piše nakon Bayerna i Belupa.. Ti glumiš tu nekog stručnjaka iz fotelje koji je sve odmah procijenio, a to da je ista osoba dovela Mmaea i Bernauera samo nagađaš tj. tak ti se čini na temelju nečega.
Samo sam htio reći da svi loši transferi su Marićevi jer eto ti pouzdano znaš da je on to sređivao prije nego je postao SD, a dobri transferi su od nekog drugog. — Mali Zeus
Ma glumite advokate. Sve ove rasprave su toliko ideologizirane s jedne strane da to nije normalno. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.