• rokikaciga
    492
    Zanima me kak bi to izgledalo da je igrao Moha ili Mikić s njim a ne Rile
  • GeneralNapoleon
    849
    Mislio sam da me na pripremama demantirao. Ali ovako protiv niskog bloka jedno veliko nista. Jedini alibi mu ostaje sto je primoran suradivat sa Ristovskim. Ali to ga realno nebi trebalo sprijecavat da normalno prima loptu, il da uspije za promijenu nekog i proc a da nije samo na "kanekovsko" pretrcavanje.
  • Orc123
    10.7k
    Danas los, premalo rizika u igri....Mbuku ce biti starter....njemu bi najbolje dosla jedna posudba da se privikne na europski nogomet!
  • MarK
    858
    Brz ko metak ali nije neki virtuoz s loptom. Prije da ćemo dobiti novog Lirima nego Hilala
  • Laugreano
    3.5k
    Jedan igrac je bio stalno zalijepljen na njega, a drugi je stajalo dosta blizu. Rile totalno pasivan napadacki. Da su bili Moha ili Mikic da odu naprijed i naprave vosak bila bi i sa njim druga prica.
  • miro
    5.7k
    Da ima kraj sebe Mikića ili Moharamija čak, da prošprintaju par puta iza leđa, Cordoba bi prodisao
  • austrijanac
    5.7k
    Općenito nije bio toliko loš koliko neki predstavljaju. Bilo je nekih obećavajućih situacija, i dalje je to daleko od razine Dinama no ne mislim da ga se treba odjebat kaj dalje to boje.
  • Borovljanin
    211
    Nije to to, ali još nisam izgubio nadu u njega. Ipak, bojim se da mu je plafon biti na razini Hoxhe, ako i to.
  • Paggini
    38.9k
    A ima nešto u njemu, majku mu njegovu. Cijelo poluvrijeme gledam kako mrljavi, brljavi, vraća nazad, zacarini loptu i onda iz čista mira izbije dva, tri puta kao manijak na krilu i ostavi svog obrambenog metar iza sebe, vidiš da ima neke magije u njemu.

Mbuku je danas bio kudikamo korisniji, opasniji, okomitiji, ali tih par trenutaka Cordobe je dovoljno da te opet zaintrigira i pokaže šta može biti.

A valjda će i biti, nadam se.
  • austrijanac
    5.7k
    4 pretrplkena prekršaja i 6 duela osvojenih.

Dizo mi je tlak na kvadrat, no ima nekog kurca u njemu kako gospon Kaput gore iznad kaže.
  • Mihaljević
    11.8k
    Previše je divlji igrač za Dinamo, nema tehniku za Dinamo i to mu je najveća prepreka. Nažalost dva milijuna bačenih u vjetar.
  • Laugreano
    3.5k
    Ja mislim da bi njemu bila najkorisnija neka posudba u Istri ili varazdinu di ce imat kontinuitet.
    Ima nesto u njemu ali kad primi loptu ko da ima neku blokadu, strah, neodlucnost.
  • rioda
    7k
    Njegov problem je u tome što jako loše reagira na postavljenu obranu i bunker kao jučerašnji. Jednostavno nije tip igrača za takav nogomet. Njemu odgovara brz nogomet u kojem ima puno prostora i kad igrača može izbaciti samo promjenom smjera u trku. Ovako kad on primi loptu u noge, to traje i traje. Jedino bih ga htio vidjeti u paru s RPG-om
  • Droljo
    12.5k
    Napisao na drugoj temi pa evo i ovod. Za jučerašnju taktiku.

Baš je mister usosio cordobu. Pjaca je imao rpg-a koji mu je prilazio, ulazio u sredinu i baturinu. 3 naša najbolja igrača na toj strani dok je cordoba bio sam (uz malu pomoć jučer slabog stojkovića) jer je rile stajao kao treći stoper. I opet izgleda kao da ga rile nije ispoštivao par puta nego mu doda baš kad mora. Žrtva taktike meni se čini.
  • ZgDLions
    798

Ma sve to stoji, al nije mu vezao ruke iza leđa, ak pucaš na mjesto u prvih jedanaest moraš nekaj pokazati, izmisliti, nije važno kako samo moraš imati veći doprinos u tekmi.
    Ovo jučer vrlo tanko, a nije baš sama elita protiv koje si igrao, ak nemreš protiv Šibenika kak buš protiv jačih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.