• Crni86
    7k
    Sve vise mi se cini da ima jako velikih problema kada igramo s 4 iza.

Teo nije najbolji s loptom u nogama, ali dojma sam da je torrente jos losji s njom. Mislim da ce bit najveci gubitnik dolaskom cannavara.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Sve vise mi se cini da ima jako velikih problema kada igramo s 4 iza.Crni86

Max i Galesic najbolji stoperski par za prvenstvene utakmice, obojica znaju sa loptom u nogama.
  • emreli21
    127
    radimo preveliku famu od toga da stoperi trebaju znat igrat. da je do toga Max bi bio u Barceloni. nek rađe oni brinu o tom da mi ne primimo 24 gola u polusezoni, lako za igru prema naprijed.
  • GeneralNapoleon
    227

Pa nije da Torrentea nisu danas par put izvrtili. Bitno je imat najbolji miks svega. Zato bi meni stopere igrali Galesic i Perkovic. A u derbijima Galesic i KTC. Da KTC malo izsamara zalizanog.
  • emreli21
    127
    slazem se. jedino mi nije jasno da bas nijedan trener (biscan, jakir, bjelica) nije forsirao perkovića. meni je on top, ali to mi je presumnjivo, nikome nije bio ni bitan (osim biscanu kad je igrao lijevo). mozda ga i mi precjenjujemo
  • jakov1
    360

Golove primamo zato što protivniku dajemo pet puta više napada nego što bi trebali. I kad slučajno napravimo dobar presing i protivnik izbije loptu, naši stoperi su tu da ju samo napucaju nazad ako su pod ikakvom prijetnjom od duela.
  • mlkaskic
    45
    Perković je cijeli Bjeličin mandat bio ozlijeđen, pa ga logično nije mogao uzeti u obzir.
  • Daliban
    3.9k
    Još uvijek ga stignemo prodat i dovest Osujia.
  • Mali Zeus
    14.9k
    U paru sa stoperom koji ima i loptu prema naprijed će biti odličan. Što se tiče obrambenih zadataka uvijek na mjestu.
  • Laugreano
    2.8k
    Tu se moram slozit s tobom. Imao sam ga priliku pogledat 2 utakmice, i mali ce kroz godinu dvije, ili bit stoper od 50+M ili ce propast. Mislim i da je profilno tip stopera koji nama najvise odgovara. Cijena mu je vec sada oko 5M.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.