• Daliban
    3.3k
    Ma Pongračić je avion za sve stopere u HNL-u.
  • Dino
    3k
    Rugamo se tovarima da prodaju igrace za kikiriki, a mi bi Torrentea utapali za 2m. Zbog ugleda to jednostavno ne bismo smjeli raditi.
  • Daliban
    3.3k
    Rugamo se tovarima da prodaju igrace za kikiriki, a mi bi Torrentea utapali za 2m. Zbog ugleda to jednostavno ne bismo smjeli raditi.Dino

Ako dovedemo nove stopere i ne prodamo Torrentea sad, na kraju ga nećemo moći prodati nikome na ljeto. Jednostavno neće igrati s boljom konkurencijom oko sebe, treba ga iskeširati sada pa koliko god da možemo dobiti.
  • Praskaton
    2.9k

A jbg sad,po toj logici nebi smjeli ni Mohu pustit bez par milijuna a realno bi svi bili sretni da isprazni ormaric i prepusti mjesto Mikicu
  • Dino
    3k

Kuzim logiku obojice, al ja trenutno nisam siguran da mi imamo dovoljno kvalitetne zamjene da bi nam prodajna cijena bila nebitna.

Tesko je stvoriti renome kluba koji stvara talente i prodaje ih samo za ozbiljnu lovu, stoga bi bilo steta rjesavat se mladih igraca koji pred sobom imaju jos deset godina karijere. U takvim situacijama bi se rade “rijesio” starijih koji uzimaju minute mikicu, pavicu…
  • Daliban
    3.3k
    Ovisi o kvaliteti stopera koje bismo doveli. Kada bismo doveli Pongračića na posudbu i Osujia kao transfer, bilo bi logično uzeti što možemo na Torrenteu. I dalje su tu KTC, Max i Perković.
  • Praskaton
    2.9k

Ma naravno to i govorim pod uvjetom da planiramo dovesti nekoga drugog na poziciju stopera.
    Mislim rijesio bi se prvo Mmae i Perica.Ostajes na Perkovicu,Maxu i Ktc-u.Plus Rile na stopera.

U toj matematici bi sigurno išao na kupnju jednog stopera za kojeg cemo se svi slozit da je kvalitetom veci od preostalih.

Rjesavali smo se i u prošlosti igraca ispod 25 godina besplatno pa nam renome ne pati jer uvijek pronađemo nekoga novog ekstra klase.
  • Cif
    152
    rile na stopera pa da tam maše s ručicama
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Postoji i jedna bitna stvar, a to je da mi trenutno imamo prilicnu razliku izmedu onoga sto bi htjeli igrat i sta mozemo igrat.
    Pa ne mozes u 3 utakmice LP primit jedan gol, a onda 15 u HNLu da je normalno.
    Nasli smo se u situaciji da smo bez progresivnog stopera, a usli smo u sezonu s nominalno 2 takva. Jebiga. Ajmo pricekat malo i ne pricat o prodaji igraca nakon 6 mjeseci.
  • CastAway1986
    2.1k
    Neću komentirati njegovu današnju igru nego bi ja vas kolege nešto pitao jer je i prije bilo nekih usporedbi , koji vam se od dva strana stopera više sviđa Torrente ili Lauritsen?
    Meni iskreno Danac.
  • Nino Bule
    14.8k
    Vise manje isti tip igraca, na postavljenu obranu izvrsni, na sirokom prostoru pogotovo u hnl kontekstu di je stvarno u pitanju ekstremni broj utakmica u kojima stojis na 50 metara i nemas posla dok ne krene kontra ti treba prilagodba, meni je lauritsen prvih 6 mjeseci u dinamu izgledao smjesno i nije mi bilo jasno zasto ga se forsira, kad se adaptirao bio je vrlo dobar (u europi kao i torrente uvijek dobar, jednostavno kontekst igre mu je vise odgovarao), istu stvar su odma na tribini rekli za torrentea, da su gledali njegove utakmice da je talent i vec vrlo dobar stoper al da ce brzo u hnlu vidjet koliko je tesko bit stoper u dinamu, to je jednostavno drugi sport.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.