• Orc123
    9.3k
    nece biti Olmo ali da je na pola samo ko olmo znacilo bi da ce odigrati puno kvalitetnih utakmica kod nas i priustiti nam 10+mil eura transfer....s obzirom kako izgleda i kako napreduje uopce nije nerealno...
  • Mihaljević
    10.7k
    Svaku loptu šikanira u kukuruze, nije ovo Granada, probaj malo povući i povezati obranu sa veznim redom, napucavanje prolazi u ligi prvaka kada igramo bunker. Dobar za svoju cijenu, ali ne vidim šta je toliko specijalno kod njega.
  • Orc123
    9.3k
    mozda to sto je extra stabilan u obrani!? Sto je odlican u skoku, markiranju, duelu? Za to ti sluzi stoper, a ne mogu svi biti Josip Sutalo ili Gvardiol pa da ti grade igru! Ktc je doslovno jedan od najboljih stranaca u Dinamu ikad a igra nogom mu je i gora od Torrenteove! Danas i opcenito to sto nemamo pas igru krivi su vezni i krila koja grizu liniju tako da se bekovi zabijaju u njih i jedni drugima zatvaraju koridore, a dvije 8ice, pogotovo Aki stoje na 25m od peotivnickog gola i cekaju loptu bez nuđenja, krrtanja, nista! Torrente i danas pokazao da je jedan od najkostantnijih igraca od kad je dobio priliku, doslovno jedan od najboljih 3-4! Uz njega bi bolje odgovarao Max ili Mmae ali ako se dignu defenzivno i voljno, tu mislim na Mmaea......
  • Paggini
    29k
    Svaku loptu šikanira u kukuruze,Mihaljević

A brate, bolje nego da pimpla i krivo doda u svojoj trećini, kao što se događalo već tko zna koliko puta.

Od svih si se na Torrentea okomio, a svašta. Gdje je bio Ademi i Mišić, gdje je bio Baturina kad je trebalo doći po loptu?

Šta Torrente treba sam uzeti loptu, preći sve na terenu i zabit gol?

Danas je bio na razini, kao i svaki put.
  • NVKOD
    1.6k
    Kada se u HNL-u tijekom utakmice najviše spominju stoperi, a danas su to bili Torrente i KTC, onda se zna koliko je sati.

Protiv Rijeke bio je jedan od najboljih na terenu - imao je nekoliko presijecanja, pravoremeno je izbijao lopte, a udarce blokirao. Ne samo danas, već gotovu svaku utakmicu ima značajne poteze u otklanjanju opasnosti (prvo mi pada na pamet Monaco i protiv Slovana).
    Kada se naši poigravaju u obrani s rizičnim dodavanjima, a pogotovo paralelnim loptama, diže mi se kosa na glavi. Radije bih da netko izbaci loptu iznad istočne tribine nego da ide pimplati po lopti, pokušavajući proći igrača i pritom izgubi loptu u opasnoj zoni.

Svi bismo voljeli da Torrente bude poput Josipa Šutala - hladnokrvan na lopti, razigravač iz zadnje linije, ali on uopće nije takav tip stopera. Kod njega nema zezancije, njegova su rješenja jednostavna i efikasna. Možda to nama smeta jer bismo voljeli vidjeti stopera koji prolazi par igrača, pošalje dijagonalu na krilo, a krilo iz prve zabija u rašlje.

On i KTC su old school stoperi i ne smijemo od njih očekivati da vode igru! Za LP i bunkericu su idealni, ali u HNL-u Torrenteu / KTC-u treba neki stoper ala Gvardiol ili Šutalo, netko tko zna poslati dubinsku loptu, a opet da je dovoljno brz.

Mislim da prošlo dovoljno utakmica da možemo prosuditi za što je Torrente dobar, a za što malo manje. Dolaskom Bjelice najviše je profitirao, a bio je dovoljno pametan i sposoban da da iskoristi svoju priliku. Samo naprijed Inspektore!
  • Danko
    1.3k
    Kakvo je stanje s ozljedom, jel se zna što?
  • Mr Anderson
    9k
    Ja bi rekao da je on za ovu godinu svoje odigrao
  • Orc123
    9.3k
    Inace bas prije ozljede imao 2 odlicna sprinta gdje se vidjelo da nije spor nego je malo slabije okretan s obzirom na visinu pa mu startna reakcija malo sporija kao kod vecine visokih igraca ali dugi korak i sprint uopce nisu losi...
  • Ivdzo11
    4.6k
    Raul Torrente, koji je već nakon sedam minuta sjeo na travu i zatražio zamjenu neće bit spreman za Celtic, ali je dobra vijest da mu nije ništa puklo, ima ‘samo’ istegnuće mišića.
  • Beowulf112
    344
    Vec me strah ko ce nam igrat obranu iz KTC protiv škota
  • Dudu 9
    393

Pa Max, Ristovski i RPG. Nema tu nekog izbora.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Ne znam zašto nitko ne kritizira Raulovu današnju partiju-kriminal.
    Opet ponavljam to nije pojačanje za Dinamo...okreće se brzinom ko trajekt na pristaništu a tehnički izgleda ko ja i frend kad se napijemo pa se zajebajemo sa djecom na školskom igralištu.
    Sa njim u obrani smo popili 4 komada od Osijeka,2 od Istre,3 od Lokse...
    Sad se opet odjavljujem jer mi se ne da raspravljat i trpit uvrede da sam mamićevac.
    Lp
  • thomas22
    277
    Ok, zasto u LP ko i ostali izgleda i igra vrlo dobro, a u hnl-u ko prosječni igrači?
  • Praskaton
    2.8k

Ne odgovara mu kad se mora pozicionirati visoko na centru,kad je razmak izmedu linija prevelik.
    Spor je,neokretan i tehnicki loš.Kad na to dodaš ovakav teren...
    Ne pomaže ni to što je podrška veze bila jako losa što kod branjenja što kod izgradnje napada.

Ukoliko bi dobili neku solidnu ponudu za njega temeljem ovih par utakmica prihvatio bih odmah.
    Ako ne solidno je rjesenje za drugog lijevog stopera.Mauro mora biti prvi izbor.
  • Dudu9
    1.2k
    Zato što dinamo u Europi igra defanzivni nogomet, stoperi stoje nisko, dok u Hnl napadački di stoperi stoje visoko i tu dolazi izražaja sporost loše postavljanje itd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.