• Orc123
    8.4k
    Kao sto sam rekao cim je dolazio....stoper po stilu igre ko Lauritsen u primeu....takvog stopera treba znati iskoristiti....inteligentan...kad vidi da ne moze i da ce izgubiti duel, napravi cvrsti prekrsaj. U zraku je odlican, poceo je dobivati i vise samopouzdanja u pasu a kolko sam ga prije gledao ima sasvim dobar pas! Ocekujem uskoro trojac Mmae Max Torrente....ulaskom Mmaea dobili bi jos jednu kvalitetu u pas igri....

Skrenuo s poante, Bravo Torrente, vjerovao sam od pocetka u tebe...bit ce uspona i padova ali to je stoper sadasnjosti i buducnosti doveden za 0 eura! Da ponovim slovima, NULA eura!
  • Jurki
    12.2k
    iskreno me ne cudi kak on igra nogomet.
    Tipicni Španjolac.. cim je igral La ligu.. sigurno zna igrati nogomet.. i to se pocelo pokazivati..
    nadam se da bumo cesce zavirili na Pirinejski poluotok..
    Nacija koja je vudrena na nogomet.. a to pokazuje njihova repka vec godinama kaj nije slucajnost.
  • mlinchica
    2k
    Kako taj dečko odiše samopouzdanjem. Meni je super kak se on raspravlja sa sucima, maše rukama, traži prekršaje… još par ovakvih samouvjerenih utakmica i počet će se unosit u lice suparničkim igračima, vidjet ćete :lol:
    Sergio u nastajanju :cool:
  • San Lorenzo
    16.6k
    Vidi se da je Španjolac po tome kako je isciganio onaj žuti za Poljaka na korneru. :grin:
  • Maki2
    702
    Sto je najjace od svega oni su bivsi suigraci iz Granade
  • Orc123
    8.4k
    i dobrano se izgrlili u tunelu prije toga hehe
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.