• rokikaciga
    135
    Ako itko od stranaca koji su došli na ljeto paše u identitet Dinama onda je to Torrente. Borben, dovoljno prgav, neda na sebe...pravi LAV.

Svi su skidali gaće dok je Ćarli igrao sa kapicom barakuda i krvavom glavom...e pa takav je i Torrente i to je dokazao i to kao novopridošlica.

Po meni bi on trebao biti prvi pick uz Galešića
  • Dragon1Warrior123
    3.7k
    Moram čovjeka pohvalit za utakmicu jučer, od njega bude Cannevaro napravio novog Maldinija! :wink:
  • Borovljanin
    188

Nek napravi novog Perića iz primea i bit ću zadovoljan
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Solidan danas. Imao jedino ono krivo dodavanje ravno u noge Istrinom napadaču kojem je blokiran udarac za korner iz kojeg je pao onaj smiješni gol. Izuzev toga, meni ok, i mislim da bi zajedno s Galešićem činio odličan duo. Torrenteova visina i Galešićeva kontrola lopte, zvuči mi predobro na prvu. Nadam da i bude tako.
  • Crni86
    7.5k
    Torrenteova visina i Galešićeva kontrola lopte, zvuči mi predobro na prvu. Nadam da i bude tako.Sibirski plavac

Na igru koju zeli cannavaro torrente se nikako ne uklapa. Slab je na lopti, ima jako velikih problema kada nasa zadnja linija stoji gore sto se vidlo i danas. Preko njega su ugl uspjeli izlaziti jer jednostavno je kasnio u ispracaju igraca u sredini, npr mmaea je u tom dijelu bio puno puno sigurniji po meni. Puno previse lopti je dao prema nazad i ne uljeva previse sigurnosti kad ima loptu u nogama.

Ima raul svoje prednosti koje svakako dolaze do izrazaja kada igramo s 3 iza i ne stojimo toliko visoko, ali u hnlu vjerujem da cemo gledati duo galesic mmae kako bi zadnja linija mogla stajati sto vise te da stoperi distribuiraju brzo loptu kako bi mogli izaci kroz pas iz zadnje linije.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Al je u istoj toj akciji on sprijecio napad Istre vrhunski. Ispucavanje nije bilo kako treba i vratilo ih je u igru, ali pravit od toga veci bauk jer je golman popio gol izravno iz tog kornera je...
  • Praskaton
    3.2k
    mmaeCrni86

Ne.
    Čovjek na 20metara trka nije uspio stići Rozića i da je ovaj zabio pitaj Boga kako bi zavrsila utakmica.Znam da bi bilo drvlje i kamenje po njemu.
    Čovjeku nije mjesto u prvih 11.Nedovoljno brz,nedovoljno snažan,problemi s postavljanjem i očito s vremena na vrijeme ga uhvate "mušice".Ni ta igra nogom nije na nekom elitnom nivou.
    Galesic,Theo,Max,Perkovic,Torrente,Mmae.Tim redom.

Da prodamo zadnju dvojicu s popisa uvjeren sam da nebi osjetili na rezultatima i igri.Ali bi na proračunu,pozitivno.
    Pod uvjetom da igramo samo Hnl,naravno.
  • Crni86
    7.5k
    Ne znam koju si ti utakmicu gledao ali mmae je nas najbolji stoper u ove dvije tekme bio.

On nam je i donio tecnost i lakse otvaranje igre. Bezbroj puta isto dobro visoko stajao i mirno uzeo loptu. Uz galesica nas najkompletniji stoper, to sta ima cudnu glavu je drugi par rukava. Tu je trener da ga drzi pod kontrolom.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Čovjek na 20metara trka nije uspio stići Rozića i da je ovaj zabio pitaj Boga kako bi zavrsila utakmica.Znam da bi bilo drvlje i kamenje po njemu.Praskaton

Jao taj trenutak... Skoro me presjeklo kad sam to vidio. Hvala Nevi koji se tu iskupio za onaj korner. Da je zabio bilo bi 2 1 i onda bi nam samo dragi Bog bio na pomoći.
  • Crni86
    7.5k
    Uzas brzonogo krilo pretrcalo naseg stopera. Niti jedan od nasih stopera ne bi stigao rozica.

Pogledajte rade zasto smo ispali u toj akciji uopce i zasto je mmae uopce ostavljen na sirokom prostoru sam s rozicem te tko je zakasnio u sredini.

Bezveze spamamo temu torrentea s mmaeom.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Torrente je solidan stoper, ali jednostavno mu ne paše Dinamov stil igre. On je top stoper za ekipu koja će se u više od 70% utakmica braniti. Izrazito je nesiguran s loptom i ne sjećam se kada sam zadnji put vidio takvu nesigurnost.

Kada ima loptu u nogama izgleda kao da je s njom na "vi".

Inače, što se defanzive tiče, dobar je, pogotovo protiv Arsenala, ali jednostavno sam mišljenja da mu profilno ne paše igrati u klubu koji je dominantan u domaćem prvenstvu i igra svega nekoliko utakmica godišnje gdje je podređen protivniku.
  • rokikaciga
    135
    Defenzivno odlican. Medutim izgleda kao da se posvadao s loptom. Po meni savrsen stoper za fenjerase u engleskom nogometu.

Ne razmem kak spanjolac koji je igrao Primeru se bori toliko s loptom u nogama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.