• Jay
    1.5k
    Koja steta, jebemu kako mi je zao decka. Drzi se Raul
  • rokikaciga
    1.1k
    Je li i menisk otisao? Dosta je laksi oporavak ako je "samo" prednji krizni.
  • gaTeDZG
    1.2k
    Animo Raul :strong: Prije 3 godine ista ozljeda u Granadi, sad na drugom koljenu popucali križni... Baš šteta, vrati nam se još jači!
  • Dani Olmić
    1.4k
    brz oporavak ti zelim lave! :heart:
  • Bjelko77
    3
    Nadam se da će se opet vratiti od ozljede koljena. Baš mi je prirastao srcu ove sezone, sve od Monaca, stvarno djeluje kao da mu je stalo do kluba.
  • Dudu 9
    684
    Drži se Raul.
  • tp1997
    1.3k
    Rijetki se zapravo ikada vrate nakon ACL ozljede na obama koljenima. Nadam se da će imati još nešto od profesionalne karijere bez da obnavlja ozljedu unedogled
  • Ivdzo11
    6.2k
    Dinamo je dozvolio da 23-godišnji stoper nastavi rehabilitaciju i oporavak u Španjolskoj, na čemu su Torrente i njegov menadžer Zoran Terzić posebno zahvalni predsjedniku Uprave Dinama Zvonimiru Bobanu i novom sportskom direktoru maksimirskog velikana Dariju Dabcu.
  • Tvrdica McTvrdi
    23
    Ovo je baš velika šteta, doduše nije ista noga kao prvi put, ali obzirom na ponavljanje ozljede pitanje kada i kako će biti povratak...mislim da u kontekstu sljedeće sezone ne moramo računati da je u kadru. Brz oporavak svakako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.