• The Undertaker
    9.4k
    Treba se financijski nekako dotegliti do rujna i ljetnog prijelaznog roka. Kamo sreće da na prodaji "viškova" zaradimo dovoljno da možemo živiti 9 mjeseci.
  • CastAway1986
    4.8k
    bolji od Galesica je jedino kad treba napucat loptu u zadnji red stadiona ...Po cemu to je Niko loš i dali je dobio minuta ko Torrente..Raul je ok stoper al je pitanje kakav ce biti nakon druge teske ozljede u karijeri i koliko mu treba da se vrati u bilo kakvu formu ...
  • vjeko1701
    22k
    Kamo sreće da na prodaji "viškova" zaradimo dovoljno da možemo živiti 9 mjeseci.The Undertaker

Opet previše pojednostavljuješ stvar koju znaš da nije tolko jednostavna.
  • Crni86
    18.8k
    Torrente zamjena za domingueza. :rofl: Sve sam procitao, znam ciji postovi mi vise apsolutno nisu relevantni i da ih lakocom mogu preskocit jer nista necu propustit.
  • Danko
    2.7k

A čuj
    Torrenteovih po 90 odličnih minuta protiv monaca,salzburga, slovana, milana smo zaboravili? A i u ostalim euro tekmama je bio dobar.
    Dok je dominguez prilično plivao u zadnje 3 euro utakmice. Hnl boraniju ne računam.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Torrenteovih po 90 odličnih minuta protiv monaca,salzburga, slovana, milana smo zaboravili? A i u ostalim euro tekmama je bio dobar.Danko

Nitko nije zaboravio, čovjek je vrhunski odradio neke “velike utakmice”, ali u HNL-u su nam potrebni stoperi koji su bolji s loptom jer je to izrazito važno. Dominguez je u tome odličan, a i McKenna je po meni dosta podcijenjen u tom segmentu jer često ima jako dobra okomita dodavanja prema naprijed, nekoliko golova smo ove sezone zabili nakon njegovih vrhunskih dodavanja.

Po meni ima mjesta za njega iduće sezone ako netko od stopera napusti klub uz pretpostavku da Theophile gotovo sigurno neće ostati u igračkoj ulozi i sljedeće sezone, ali nikako ga ne vidim u prvih 11, bilo kratkoročno ili dugoročno.
  • vjeko1701
    22k
    U teoriji cetvorka Dominguez, McKenna, Galesic, Torrente je za nase standarde odlicna. Al na mjestu lijevog stopera imamo talentiranog klinca koji treba minute.

Optimalno bi bilo da Jakir odradi jednu prvoligasku posudbu do iduce zime, samo ocito se to nece dogoditi.

Torrente bi onda bio tu kao druga opcija na lijevoj strani sa naumom da ga se proda iduce zime nakon cega Jakir upada u ozbiljnu konkurenciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.