I baš zato se povučeš, jer su tvoji kadrovi, koje si doveo u klub, nastavili raditi posao za koji si bio odgovoran. Zbog toga što ga je implementirao na skroz drugu poziciju u istom klubi i istom sektoru, daje za pravo da ga par mjeseci nakon kurčenja o “našim kadrovima koje sam ja doveo” baca pod vlak kao krivca? Lijepo za znati. — Tongo Doumbia
Klub prošlo ljeto nije imao novaca, ali za novce koje si imao si mogao uzeti bolje igrače od ovih, na kraju se ispostavilo da je Pjaca jedino pojačanje, ali nije toliki upgrade na Vidovića od prošle sezone. Ostatak je baš balast kojeg će se novi SD (s kojim ne smijemo promašiti) morati riješiti i dovesti nove igrače. Odgovorni su i oni koji su slagali ekipu prijašnjih sezona kad je novaca bilo, mi realno nismo doveli kapitalno pojačanje već jako dugo — Keyser Soze
Slažem se, ali opet treba reći da su nam neki domaći igrači koje smo htjeli i koji bi bili pojačanja, bili nedohvatljivi. Da si doveo Pašalića iz 3. njemačke lige puno bi ljudi sralo po toj odluci, a kad si ga htio uzeti od Rijeke bio je preskup. Ista je situacija s Friganom, Ivanovićem, Mierezom, mi smo njih vjerojatno i htjeli kod nas, ali ne za cifru od 6-7 milijuna eura nego za cijenu po kojoj smo dobili Galešića. — Keyser Soze
Nema se sta povuci. Covjek ga je doveo za jedno, on je postao drugo za sto nema niti iskustva a bome ni znanja, ocigledno. I sta?
To je isto da ti imas potencijala kao konobar, imas neke osnove za to i da ti se prilika, medjutim za malo vremena postanes voditelj cijelog restorana, od nabave do svega.
I zasteka sve. Tko je kriv, taj tko te doveo za konobara?
Kak da ne. — Georg Koch
Hoce bit prijenos konferencije? Trenutno vidim samo tekstualna najava — Olmic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.