• Jaro
    9.6k
    Da je Čačko tada Drmiću i istomišljenicima omogućio traženje daljnjih mana u Dinamovoj igri s tribina nebi si vjerojatno pojedina gospoda danas birala utakmice.Fabercaster

Kao amio je Cacke to? Pa kad im je objasnio koji su im karijerni dometi (nije ama bas nista fulao, vrijeme je pokazalo) su se nasli uvrijedjeni i preko noci je "izgubio svlacionicu". Ta svlacionica je (svjesno/podsvjesno nebitno) zrtvovala kup da bi se rijesili Cacica "koji i h je omalovazavao".
  • Fabercaster
    134
    Rješili se Čačka, ostavili Jakira, rješili se Cannavara...možda u klubu još uvijek vjeruju u titulu? Nadam se da nije samo manjak kičme da se svlačionica dovede u red jer ovo je stvarno prešlo sve mjere.
  • Crni86
    9.4k
    Fabio ga isto kenja ako porucuje neke stvari igracima.

Kome porucuje? Mmaeu kojeg je konstantno gurao, sta ga nije posjeo na klupu? Kulenovicu koji ima valjda kod njega sve skupa 90 minuta u 4mjeseca? Porucuje baturini koji je igrao svaku tekmu od prve? Peri Sucicu kojeg nije vadio iz prvih 11? Pjaci kojeg isto tako nije vadio iz prvih 11.

Igraci imaju svoj krimen, ali trener ako je vidio da xy igrac nije pravi na treningu, ne zalaze se dovoljno nece ga staviti u prvih 11. Gospon trener je svojih 11 ugl gurao istih kao i zamjene koje je radio. Lako je sad srat neki drek po igracima, bolje pitanje je zasto su ti takvi igraci onda igrali? Odnosno zasto oni koji su bili motiviraniji i s boljim stavom nisu igrali? To je trenerova duznost.
  • Heisenberg1986
    310
    Vi koji mislite da bi garcia ili kovacevic nešto napravio u kratkom roku ste naivni ko francuske sobarice. Vjerojatno ste tako nešto pisali i za jakira prije neg je došao, pa vjerojatno i za bjelicu, cabraju i ko zna koga. Ova momčad je trula u samoj srži i to neće promjeniti ni da sad osvojimo naslov. Treba senatore potjerati osim mišića koji može odraditi još sezonu dve i ako neće biti toksičan odnosno prenositi stari duh. Ova velika generacija je nažalost gotova, a zakašnjela smjena dovodi do toga da nekadašnje legende sad prosipaju ugled, a mi mijenjamo trenere ko carape i gubimo naslov u istoj sezoni di smo tukli milan i salzburg i skoro monaco te osvojili 11 bodova u LP. Nije do kvalitete igrača, one nogoloptacke, već do karakterne kvalitete igrača i vodstva koje je sjebalo selekciju i propustilo napraviti smjenu generacije na vrijeme.
  • Jurki
    16.8k
    vjerojatno si se osvrnul na moj upis.
    Ne zazivam ni Kovacevica ni Garciu, vec sam njih navel kao primjere u hnlu koji su u Belupu i Istri u kratkom roku od razbijene vojske napravili momcadi sa glavom i repom.
    Moj osvrt je bil u tome da trener koji zna uspostaviti disciplinu moze brzo doci do rezultata.
    Svi nasi ovosezonski treneri su pukli upravo na disciplini.
    Posaljes jednog, dvojicu igraca na tribinu.. pa da vidis kak se sve odmah mijenja.
    A nas najveci problem je u tome kaj su senatori totalno preuzeli svlacionicu.

Jakira su spasili senatori i tu se on prijal v drot. Dalje su ga vrteli kak su htjeli.
    Bjelica je Risti i Ademiju dal jos vecu minutazu i pokopal svoj autoritet nad svim igracima.
    Cannavaro se sjebal s Mmaeeom.
  • The Octopus
    253
    Cannavaro nije uspio podic ekipu i zbog toga je donekle opravdano smijenjen jer klub kao Dinamo to ne trpi. S druge strane ova poruka drzi vodu od rijeci do rijeci jer bi i ozbiljnijem treneru od njega trebalo vrijeme da poslozi neke stvari, faktor srece isto u ovakvim situacijama igra ulogu i to je platio otkazom. Poruka igracima je zapravo ono na cemu treba biti sav fokus svih nas i za mene jedino ispravno objasnjenje ove kaoticne sezone
  • Nousername
    797
    Meni je smjesno cuti da ljudi i dalje misle da su Jakir,Bjelica i Cammavaro krivi za stanje u kakvom jesmo.Doslovno ljudi takvih misljenja su isti kao ovi iz uprave koji misle kako se trenere treba mjenjati na traci a to sto ekipa nema nikakve kemije ni energije to je nebitno.
  • Marley
    3.7k
    Cini mi se da ste ovo pismo vecinom shvatili kao neku kritiku svima po redu. Sto me bas cudi, ja nisam tako shvatila. Svakako da se neke stvari mogu iscitati, poremeceni odnosi za koje ionako vec ugrubo znamo.
    Ja sam recimo ovo dozivjela kao dobronamjeran savjet osobe koja ima debelog iskustva s takvim stvarima. Prosao je Fabio sve to kroz igracku karijeru i dobro zna da se bez zajednistva ne moze daleko dogurati, a kod nas je to jedan od gorucih problema trenutno. Nazalost.
  • criticus
    3.3k
    Kada je press konferencija danas?
  • Noel
    10.7k

Kaj misliš po tebi koji bi sad trener bio dobar izbor?
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    “Ja sam ga doveo, uprava ga potvrdila. Ima ono što sam govorio. Tražimo nove snage i moramo ih izgrađivati. “

Dario Šimić o Mariću, prije Monaca, nakon duple krune i plasmana u Ligu Prvaka.

Tko je odgovoran za ovo stanje?

“Odgovoran je Marko Marić, zajedno s predsjednikom Zajecom.”

Dario Šimić jučer.

Žao mi je Dario, vi ste najslabija karika. Drugim ljudima
    su se ovakve izjave okačile kao destabilizatorske. Ova mora biti šampionska u tome.
  • NORTE
    14.8k
    Tko je odgovoran za ovo stanje?

“Odgovoran je Marko Marić, zajedno s predsjednikom Zajecom.”

Dario Šimić jučer.
    Tongo Doumbia

Najveća istina.

Šimić nije u dinamu valjda od ispadanja u KL 2023.

Ne znam zašto se proziva Šimića umjesto onih koji su radili roster momčadi i doveli nas na 3.mjesto hnla pored smiješne konkirencije.
  • Georg Koch
    5.7k
    Dario Šimić jučer.

Žao mi je Dario, vi ste najslabija karika. Drugim ljudima
    su se ovakve izjave okačile kao destabilizatorske. Ova mora biti šampionska u tome.
    Tongo Doumbia

Jedna velika, ogromna razlika koja mijenja sve:
    Doveo ga je Dario na mjesto voditelja akademije, a ne na mjesto SD-a.
    Sto mijenja cijeli kontekst, jer je razlika nebo i zemlja.
  • Keyser Soze
    13.1k
    Marić je sigurno jedan od odgovornijih, ali nije jedini krivac za trenutno stanje. Klub prošlo ljeto nije imao novaca, ali za novce koje si imao si mogao uzeti bolje igrače od ovih, na kraju se ispostavilo da je Pjaca jedino pojačanje, ali nije toliki upgrade na Vidovića od prošle sezone. Ostatak je baš balast kojeg će se novi SD (s kojim ne smijemo promašiti) morati riješiti i dovesti nove igrače. Odgovorni su i oni koji su slagali ekipu prijašnjih sezona kad je novaca bilo, mi realno nismo doveli kapitalno pojačanje već jako dugo, a zadnje 4 sezone se mučimo s osvajanjem titule, ne osvajamo je dominantno već neko vrijeme dok smo ove sezone ostali bez trofeja. Ispred nas je najvažniji prijelazni rok u zadnjih 10 godina i to će nam pokazati kakav ćemo klub biti u narednih 5, ako se pogodi vraćamo dominaciju i titulu već iduće sezone, ako se promaši nastavlja se lutanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.