• skener
    3k

za sad su sve u subotu. jos nije određen raspored
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Na našoj službenoj stranici te na HNL stranici i dalje stoji subota 17.08., a na Sofi su stavili 16.08., očito imaju neke insajdere :lol:
    Bilo bi lijepo da zbog rođendana grupe bude tekma sa Šibenikom u subotu, ali onda imamo samo dva dana odmora do euro tekme...
  • Joza
    645
    Mislim da nam petak ne gine. Zna netko kad dolazi raspored, taj tjedan?
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Ako igramo utorak onda je sva logika u petak Sibenik.
  • Papastrumf
    16.9k
    Utakmica je sigurno u petak.
  • Pop corn
    8.7k
    Utakmica je u petak u 21h.
  • skener
    3k
    Tako je predsjednice
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Izjava predsjednika Velimira Zajeca putem društvenih mreža:

Neugodno sam iznenađen što kolega Robert Markulin kao predsjednik Slaven Belupa već nekoliko puta, komentirajući suđenje na utakmici 1. kola HNL-a između Hajduka i njihovog kluba, pokušava u svoju borbu uvući i Dinamo.

Ne znam što će mu, kao ni njegovom treneru koji je krenuo s time u izjavama nakon utakmice, pomoći nametanje tog krivog konteksta i uvlačenje našeg kluba u nešto s čime, jasno je svima, nemamo nikakve veze.

Otkad smo preuzeli odgovornost za vođenje kluba od novog vodstva niste čuli komentiranje sudačkih odluka ne samo na utakmicama Dinama, već i na ostalim utakmicama, te će tako biti i u budućnosti.
  • Veljko
    68
    0-1 ludogorec
  • Crni86
    11.1k
    di je prijenos? Ima neki stream?
  • Veljko
    68
    Na areni sport 1
  • CastAway1986
    3k
    Kupiti ovog Juninha kakav Tekpetey kakvi bakraci
  • Dubbbrava
    838
    Ajmo Ludagora 1:2 lagano u 88.-oj
  • Dr Hofmann
    3k
    Sjajan odgovor od kluba, čvrsto, ali gospodski, šmekerski. Građanski je silan, neslomljiv
  • scooniepenn
    4.7k
    Gledao Qarabag i Ludogorets i nakon odgledane utakmice mogu reci da smo mi klasu bolji od obje ekipe. I jedni i drugi znaju igrati, ali niti imaju vecu individualnu kvalitetu niti su kao svojevremeno Bodo vrhunski uigrane ekipe gdje se jasno vide automatizmi u igri. Ranije ovdje spominjani Juninho je stvarno odlican napadac, a kod Ludogorice je puno stvari svojim ulaskom pokrenulo desno krilo Rick, brz i odlican dribler. Sve u svemu Bugari imaju otvorenu poziciju sada da kod kuce potvrde prolazak, ali tko god nam dodje samo maksimalno ozbiljno i kvaliteta ce doci do izrazaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.