• chago13
    21
    Kao što sam rekao prije početka ovog paklenog tjedna da cilj treba biti 7 bodova, i dalje stojim iza toga.
    Jedan smo uzeli, treba još 6, dečki moraju stavit glave skupa i ak će igrat kak znaju uopće ne sumnjam u dobar ishod...
  • Orc123
    8.7k
    Uvijek potpisujem da se mucimo u hnl, svake jebene godine nek bude tako, nek se mucimo a na kraju da opet kad je najbitnije pokazemo tko smo i sta smo, a da u Europi dizemo renome, postajemo ugledan klub ko sto i jesmo nego da budemo katna za napucavanje i predmet ismijavanja ko sto smo nekad bili!

Dinamo odavno prestao biti lokalni klubic kakvih je pun hnl, mi smo Europski klub i jedino ako napravimo europski iskorak mozemo ocekivati da ce klub kontinuirano rasti a ne ko prije 15 godina kad smo imali plus 20 na polusezoni, a sluzili ko praonica love, gdje su igraci odlazili s 18 godina da bi se namaknule pare a u Europi obarali negativni rekordi.....rađe prihvacam ovo mucenje u hnl a konkurentnost u Europi!
  • Sajla
    5.9k
    Bulat je igrač strašnog udarca i prekida a ima dobar ulazak iz drugog plana.Maxova dijagonala

Jedan od osnovnih postulata Zone: što dulje nekog igrača nema, tim bolji postaje. Za godinu-dvije o Bulatu će se pisati kao o miksu Juninha Pernambucana i Franka Lamparda.

A dok je bio tu pisalo se:
    "Bulat bježi od duela kao vrag od tamjana. Ne samo da bježi od duela, nego bježi i od lopte, kao da smo ulaskom njega igrali s 10 igrača. Kad bi izvadili podatak o prijeđenim kilometrima, bio bi na razini Petkovića, a od veznih igrača se očekuje najveća potrošnja."
    "Bulat igra nogomet ko da smo u 90ima"
    "ovakav panj se rijetko vidja... citavu jesen dizan u nebesa zbog par slobodnjaka... trka 0, duel 0"
    "Pas igra kriminalna i odraz njegovog skrivanja na terenu."
    "Zašto se ovaj momak skriva od lopte,zasto ne moze dobit niti jedan duel,zasto je njegova trka na 70% brzine max?"

Da se razumijemo, ne slažem se ni s ovim omalovažavanjima i kritikama, ali niti s time da smo ne znam kaj izgubili njegovim odlaskom. Meni je Marko jedan od dražih igrača i nije mi bilo drago kad je otišao, ali nismo mi tu gdje jesmo jer nema Bulata i Brodića, oni bi bili jednako beskrvni kao i onih 11 koji su jučer igrali. Mi smo u 14 kola osvojili jedva 13 bodova više od zadnjeg na tablici (ili samo 12 ako Gorica izjednači u zadnji tren). Nesreća, ozljede i sl. su krivi za koji bod, ali to bi se sve kompenziralo da Dinamo igra kao što može. Jer može, nije da ne može. Ako se može gristi i ići 100 na sat u LP, onda se može i doma. A za to su jednako krivi oni koji igraju i oni koji ih vode. Ne zanima me kak će Bjelica postići promjenu, nek potjera nekoga kao Ćiro Cvitu pred Francusku, pošalje "nezamjenjive" na tribinu, nek bilo kaj izmisli, ali ovo kaj je do sad radio očito ne nosi ploda. Potrebni su malo radikalniji potezi.
  • Dinamo Sarajevo
    38

Potpisujem isto i slažem se da ne može biti na polusezoni +20 ali da se bas mora mučiti...zašto dizanje standarda ne uključuje i to da si u domaćoj ligi sigurniji. Vjerujem da nema mjesta panici i da ce sve izgledati bitno drugačije od trenutka kad i mi budemo igrali samo HNL ali zar i to nije dizanje standarda, da manje-više normalno, bez posebnog stresa, igraš srijeda - subota...
  • San Lorenzo
    16.9k
    Raspadnuti Dinamo ide u srijedu po povijesno proljece u Ligi prvaka, do slusanja...NitkoBitan

Uf, zamisli samo koliko se prijatelja i prijatelja od prijatelja može uhljebiti u klubu s tim novim priljevom miLJona u klub! :love:
  • emilperska
    6.8k

Vidim da imamo članove Uprave zadužene za prodaju, imali smo člana Uprave za infrastrukturu, imamo člana Uprave za financije i imamo Podnara za "natjecanja", HNS i sta već.

Pa me zanimalo tko je zadužen za sport, jer izvana se stječe dojam da se Uprava bavi svime osim sportom.

Nek izlaze revije, nek se broje članovi i "izdane" karte, nek se organizira Dinamovo u svim kvartovima, dapače..

Ali izvana kao aktivnom promatraču čini mi se da se Uprava bavi svime osim sportskim sektorom jer su to prepustili Zajecu i Mariću. Zajecu koji je dio IO i ciji to posao ne bi trebao biti i Mariću koji je SD bez znanja i odgovornosti očito..

Ako u Cinestaru bude itko cija nadleznost je da na ovo odgovori, pitat ce se. Ali clan Uprave nadlezan prodaju i voditelj sektora za članstvo nisu osobe da nam odgovaraju na ovo..
  • vjeko1701
    9.5k
    Dobro dečki, zbilja pretjerujete sad.
  • NORTE
    12.3k
    Jedino bod ili tri protiv Borussije nam mogu dić optimizam za pobjedu u derbiju.

Momčad je realno dotakla dno protiv Rijeke.

"Nakon kakve igre?" Nje nije ni bilo.

Na derbi zasad idem s očekivanjem da je X dobar rezultat. Ništa više dolje i ne očekujem. Eventualno ako povedemo, onda se sve mijenja.
  • Nino Bule
    14.5k
    Pa me zanimalo tko je zadužen za sport, jer izvana se stječe dojam da se Uprava bavi svime osim sportom.emilperska

Sportski direktor je zadužen za sport, clan uprave za sport je "nov izum" i manjina klubova u europi ga ima, u hnl-u niti jedan
  • emilperska
    6.8k

Znaci u sportskom klubu Uprava je odgovorna za financije, prodaju, marketing i stadion, ali sportska pitanja ne?

Btw po Zakonu, Uprava je odgovorna za sve. Osobno, a posebno predsjednik Uprave. GNK Dinamo je pravna osoba i ima jednak status kao ostale pravne osobe u RH.

Po tvom ispada da u nogometnom klubu za sport odgovoran lik koji nije u Upravi, a Uprava se bavi svime osim sportom..

Jakirovu smjenu je potpisao Manenica. Odlucio on ili ne tako. Na papiru je to njegovo djelo..
  • Nino Bule
    14.5k
    Znaci u sportskom klubu Uprava je odgovorna za financije, prodaju, marketing i stadion, ali sportska pitanja ne?emilperska

Pa uprava je imenovala sportskog direktora, odgovorni su za to imenovanje i samim time za sportske rezultate, logicno da u hijerarhiji postoji jedna osoba za sektor sporta, potpuno nebitno kako se zove ta pozicija i dio kojeg je tijela.

Po tvom ispada da u nogometnom klubu za spprt odgovoran lik koji nije u Upraviemilperska

Potpuno nebitno sto nije u upravi, imenovan je od uprave i smjenjuje ga uprava, odgovornost jasna ko dan svakom sa zavrsenih 8 razreda pučke škole

Jakirovu smjenu je potpisao Manenica. Odlucio on ili ne tako. Na papiru je to njegovo djelo..emilperska

Dobro jutro, tebe zbunjuju vrlo jednostavne stvari, ponavljam stoti put uprava je delegirala odluke na strucnu osobu i ona skupa s tom osobom snosi odgovornost
  • Crni86
    4.8k
    a zasto uz dobre rezultate u europi ne bi imali i porstora da se razvijaju nasi mladi igraci u utakmicama hnla? Mogli smo komotno sada biti na +5 pa da na utakmicama vise prilike dobivaju igraci na koje gledamo kao nasu buducnost. Ovako se raubaju jedno te isti igraci jer nam je svaka slijedeca utakmica na noz.

Zeznuli smo sami sebe ovu sezonu, mogli smo doslovce imati sve. Uzeli smo milijune od lp, igramo odlicno skupinu lp, da smo odigrali tih 4,5 utakmica u ligi kako bog zapovijeda vec sad smo mogli vise prilika dati i pavicu, stojektu, kaci pa vrlo vjerojatno i mikicu itd. Mogli smo imat jednu savrsenu polusezonu koja bi dodatno odjeknula jer se konacno demokracija vratila u dinamo i odmah prva polusezona iz snova.

Da su prezentacije na terenu bolje mozda bi mogli ocekivati i koju tisucu gledatelja vise na utakmicama. Dinamo je konacno opet u modi, sve se budi, a prezentacije na terenu u ligaskim utakmicama su stvarno za one najstrpljivije i totalno zaludene za dinamom.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Kuleta zvati drvom je nepotrebno, klasična devetka. Petko je genijalac
  • emilperska
    6.8k
    Demantiras sam sebe. Mnozi nam se ekipa u Upravi za sva moguća pitanja osim sporta. A SD je izvan Uprave i ovih 3-4 u Upravi njega prati hahah..

Imalo bi mozda smisla da postoji jasna slika u sportskom sektoru sto se radi..

Ako se Puhala kao clana Uprave za prodaju moglo head huntat iz POLJSKE i pošteno platit, SDa se nije moglo nego se uzeo lik s kojim vise nitko ne zna kud ovaj brod u sportskom smislu plovi..

Bitno da vam je Captain dezurni trovac, a vi dezurni kimatelji glavom niste problem i s vama ce klub naprijed jer uvijek plješčete..
  • The Undertaker
    5.9k
    Kao da si pao sa Marsa. Sportsku politiku vode Zajec i Marić. PU formalno potpisuje što treba ali ga se puno ne pita, barem koliko ja znam. Više utjecaja na sportsku politiku ima IO nego PU. To može proći dok je faza stabilizacije ali dugoročno neće ići.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.