• Zambatine škude
    2.9k
    Ja apsolutno nemam veze s "mamićevcima"emilperska

Nisam to ni rekao niti sam htio insinuirati. Kažem da je to njihova retorika.
  • Zambatine škude
    2.9k
    Tko je nadređen SDu Mariću?
    Zajec ili Manenica?
    Ako je Zajec nadređen, zašto onda u izjavama izjavljuje da nam fali sve ono što je i Zona detektirala, ali ništa po tom pitanju nije napravio?
    emilperska

Evo ti šansa 14.12. da pitaš ako ti dosad nije jasno.

Ali da se baš ništa ne zna od pitanja koje si postavio, da je sve u rasulu i totalnom pičvajzu, ne razumijem tu potrebu da se omalovažava rad kluba u drugim segmentima i svi oni koji se trude da raste tamo gdje nikad dosad nije.
  • Orc123
    8.7k
    Kad u srijedu osiguramo prolazak u LP i u subotu pobjedimo na Poljudu opet ce biti svemir u ravnotezi.....nit je sve tak crno, nit treba gledati tako...kakvih smo se mi sve prijelaznih rokova nagledali, kakvih sve ljudi u klubu mislim da u ovom trenu imamo problem ali da je toliki kako se prezentira i nije.....Bjelica ce dobiti pripreme, dobit ce i igrace, dobit cemo vremena da se preslozimo....ako smanjimo zaostatak u hnl na bod ili dva, ili budemo u egalu i izborimo nastavak u LP tko moze reci da je ovo neuspjesna jesen?
    To je ono, ili je casa na pola puna ili na pola prazna.....
  • Crusades1986
    13.5k
    Ako je Zajec nadređen, zašto onda u izjavama izjavljuje da nam fali sve ono što je i Zona detektirala, ali ništa po tom pitanju nije napravio?emilperska

Ako nisi pratio, a vidim da nisi, golmana (ako se na to referiraš) je spomenuo nedavno prije utakmice s Istrom. Na toj pressici je govorio o tome kaj nam fali.

Kako će to riješit ako se prijelazni rok otvara u siječnju?
  • Nino Bule
    14.5k
    Tko upravlja sportskom politikom kluba?emilperska

Sportski direktor

Tko je nadređen SDu Mariću?emilperska

Uprava

Ja apsolutno nemam veze s "mamićevcima", ali nisam ni sumnjao da će taj trenutak da će svaka kritika biti izjednačena s veličanjem glave..emilperska

Niskointeligentne doskocice tipa "treba ukinut reviju i plave noci dok nismo na prvom mjestu" ce se uvijek ismijavat i prozivat mamičevstinom jer tome najvise nalikuje
  • Crusades1986
    13.5k
    Najbolje da i City otkaže marketinške aktivnosti dok ne stignu Liverpoola.
  • emilperska
    6.8k

Naravno da se vidimo 14.12, kao što smo se i vidjeli na kvizovima..

Samo sumnjam da će nam tamo itko odgovoriti tko je stvarno nadležan SDu Zajec ili Manenica te npr. tko od njih 2 odlučuje o smjeni trenera ili SDa.. Pošto sam siguran da Manenica kao predsjednik Uprave to potpisuje odnosno mora potpisati jer je to po Zakonu o udrugama i našem statutu, a da li ga opće pitaju o tim stvarima i želi li da ga pitaju je druga stvar. Ti vjv znaš odgovor na to, ali ga javno nećeš napisati..

Nije poanta u omalovažavanju ove marketinške ekspanzije, ali time se maskira dio nesposobnosti sportskog segmenta. Meni je sramota da sa službenog klupskog FB profila odgovoraju botovima iz Baške vode.
  • emilperska
    6.8k

Dežurni branitelj Nino Bule, pozdrav i tebi..
    Jesi se spojio, jesi spreman za loyalty bodove?
  • emilperska
    6.8k
    UpravaNino Bule

Gdje se to vidi?
    Po tome da Zajec s njim kreira transfer politiku i odlučuje o pojačanjima ili?
  • Zambatine škude
    2.9k
    Nije poanta u omalovažavanju ove marketinške ekspanzijeemilperska

Tim više. Ovo baš ispada ružno. Imaš masu kritika koje stoje, naciljaj na pravu adresu i to je nešto što Dinamu treba, navijači koji se zanimaju i koji će propitkivati.

Izvaditi kitu pa mlatiti po svemu ne pomaže nikome.
  • Crusades1986
    13.5k
    Ne samo da je dežuran branitelj, nego je vjerojatno za to i plaćen :eyes:
  • Orc123
    8.7k
    Meni se spocitavalo uvijek kako dramatiziram, da sam papagaj, da sam negativan uvijek...ovo ono....a sad stalno se dramatizira ko da nista ne valja i da se treba ugasiti klub!

Sta bi onda shahtar trebao reci? Isto je 3. U Ukrajini, daleko najvredniju momcad, najvise ulaganja, u Europi nista specijalno, sta bi oni onda trebali napraviti? Jer i njima tamo tjeraju SD jer su doveli brazilca za 6mil eur koji uopce ne igra npr?
    Sta bi Salzburg trebao reci? Nema ih na mapi u LP, imaju skupu momcad, u ligi losi,.. jel bi ih trebalo ugasiti? Nemaju sirinu?
    City necu ni spominjati, valjda ni oni nemaju sirinu i treba im potjerati sve.....
    Siguran sam da ovi ljudi vide sto nam fali i da ce se reagirati na zimu i napraviti sve da se konacno pokrenemo i u HNL!
  • Nino Bule
    14.5k
    Gdje se to vidi?
    Po tome da Zajec s njim kreira transfer politiku i odlučuje o pojačanjima ili?
    emilperska

Po tome sto su ga imenovali i sto ga oni smjenjuju ? Pretpostavit cu da si samo zbunjen a ne nesto gore pa mislis da sudjelovanje u kreiranju transfer politike znaci da je netko nadređen, naravno to nema veze s mozgom niti ce se uprava ikad (bar nebi trebala) mjesat u sportsku politiku nego treba imat zadane ciljeve i vremenske okvire i prema njima sudit rad sportskog direktora, zbog ovog je po meni u upravi i potrebna osoba sa zaleđem u nogomet (zvone boban u nasem kontekstu savrsena osoba za to) da vodi riječ po tom pitanju u upravi, kod nas tu ulogu vjerovatno igra zajec.
  • Murtidzg
    25
    Šokota je zaslužio. Bio je među prvima kada je trebalo ...
  • Nino Bule
    14.5k
    Ne samo da je dežuran branitelj, nego je vjerojatno za to i plaćen :eyes:Crusades1986

Diktator sanjin me placa u loyalti bodovima, takva je štednja zavladala da se vise nema ni za online botove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.