• Zambatine škude
    5.2k
    Ja apsolutno nemam veze s "mamićevcima" — emilperska

Nisam to ni rekao niti sam htio insinuirati. Kažem da je to njihova retorika.
  • Zambatine škude
    5.2k
    Tko je nadređen SDu Mariću?
    Zajec ili Manenica?
    Ako je Zajec nadređen, zašto onda u izjavama izjavljuje da nam fali sve ono što je i Zona detektirala, ali ništa po tom pitanju nije napravio?
    — emilperska

Evo ti šansa 14.12. da pitaš ako ti dosad nije jasno.

Ali da se baš ništa ne zna od pitanja koje si postavio, da je sve u rasulu i totalnom pičvajzu, ne razumijem tu potrebu da se omalovažava rad kluba u drugim segmentima i svi oni koji se trude da raste tamo gdje nikad dosad nije.
  • Orc123
    17.5k
    Kad u srijedu osiguramo prolazak u LP i u subotu pobjedimo na Poljudu opet ce biti svemir u ravnotezi.....nit je sve tak crno, nit treba gledati tako...kakvih smo se mi sve prijelaznih rokova nagledali, kakvih sve ljudi u klubu mislim da u ovom trenu imamo problem ali da je toliki kako se prezentira i nije.....Bjelica ce dobiti pripreme, dobit ce i igrace, dobit cemo vremena da se preslozimo....ako smanjimo zaostatak u hnl na bod ili dva, ili budemo u egalu i izborimo nastavak u LP tko moze reci da je ovo neuspjesna jesen?
    To je ono, ili je casa na pola puna ili na pola prazna.....
  • Crusades
    26.1k
    Ako je Zajec nadređen, zašto onda u izjavama izjavljuje da nam fali sve ono što je i Zona detektirala, ali ništa po tom pitanju nije napravio? — emilperska

Ako nisi pratio, a vidim da nisi, golmana (ako se na to referiraš) je spomenuo nedavno prije utakmice s Istrom. Na toj pressici je govorio o tome kaj nam fali.

Kako će to riješit ako se prijelazni rok otvara u siječnju?
  • NB86
    17.8k
    Tko upravlja sportskom politikom kluba? — emilperska

Sportski direktor

Tko je nadređen SDu Mariću? — emilperska

Uprava

Ja apsolutno nemam veze s "mamićevcima", ali nisam ni sumnjao da će taj trenutak da će svaka kritika biti izjednačena s veličanjem glave.. — emilperska

Niskointeligentne doskocice tipa "treba ukinut reviju i plave noci dok nismo na prvom mjestu" ce se uvijek ismijavat i prozivat mamičevstinom jer tome najvise nalikuje
  • Crusades
    26.1k
    Najbolje da i City otkaže marketinške aktivnosti dok ne stignu Liverpoola.
  • emilperska
    19k

Naravno da se vidimo 14.12, kao što smo se i vidjeli na kvizovima..

Samo sumnjam da će nam tamo itko odgovoriti tko je stvarno nadležan SDu Zajec ili Manenica te npr. tko od njih 2 odlučuje o smjeni trenera ili SDa.. Pošto sam siguran da Manenica kao predsjednik Uprave to potpisuje odnosno mora potpisati jer je to po Zakonu o udrugama i našem statutu, a da li ga opće pitaju o tim stvarima i želi li da ga pitaju je druga stvar. Ti vjv znaš odgovor na to, ali ga javno nećeš napisati..

Nije poanta u omalovažavanju ove marketinške ekspanzije, ali time se maskira dio nesposobnosti sportskog segmenta. Meni je sramota da sa službenog klupskog FB profila odgovoraju botovima iz Baške vode.
  • emilperska
    19k

Dežurni branitelj Nino Bule, pozdrav i tebi..
    Jesi se spojio, jesi spreman za loyalty bodove?
  • emilperska
    19k
    Uprava — Nino Bule

Gdje se to vidi?
    Po tome da Zajec s njim kreira transfer politiku i odlučuje o pojačanjima ili?
  • Zambatine škude
    5.2k
    Nije poanta u omalovažavanju ove marketinške ekspanzije — emilperska

Tim više. Ovo baš ispada ružno. Imaš masu kritika koje stoje, naciljaj na pravu adresu i to je nešto što Dinamu treba, navijači koji se zanimaju i koji će propitkivati.

Izvaditi kitu pa mlatiti po svemu ne pomaže nikome.
  • Crusades
    26.1k
    Ne samo da je dežuran branitelj, nego je vjerojatno za to i plaćen :eyes:
  • Orc123
    17.5k
    Meni se spocitavalo uvijek kako dramatiziram, da sam papagaj, da sam negativan uvijek...ovo ono....a sad stalno se dramatizira ko da nista ne valja i da se treba ugasiti klub!

Sta bi onda shahtar trebao reci? Isto je 3. U Ukrajini, daleko najvredniju momcad, najvise ulaganja, u Europi nista specijalno, sta bi oni onda trebali napraviti? Jer i njima tamo tjeraju SD jer su doveli brazilca za 6mil eur koji uopce ne igra npr?
    Sta bi Salzburg trebao reci? Nema ih na mapi u LP, imaju skupu momcad, u ligi losi,.. jel bi ih trebalo ugasiti? Nemaju sirinu?
    City necu ni spominjati, valjda ni oni nemaju sirinu i treba im potjerati sve.....
    Siguran sam da ovi ljudi vide sto nam fali i da ce se reagirati na zimu i napraviti sve da se konacno pokrenemo i u HNL!
  • NB86
    17.8k
    Gdje se to vidi?
    Po tome da Zajec s njim kreira transfer politiku i odlučuje o pojačanjima ili?
    — emilperska

Po tome sto su ga imenovali i sto ga oni smjenjuju ? Pretpostavit cu da si samo zbunjen a ne nesto gore pa mislis da sudjelovanje u kreiranju transfer politike znaci da je netko nadređen, naravno to nema veze s mozgom niti ce se uprava ikad (bar nebi trebala) mjesat u sportsku politiku nego treba imat zadane ciljeve i vremenske okvire i prema njima sudit rad sportskog direktora, zbog ovog je po meni u upravi i potrebna osoba sa zaleđem u nogomet (zvone boban u nasem kontekstu savrsena osoba za to) da vodi riječ po tom pitanju u upravi, kod nas tu ulogu vjerovatno igra zajec.
  • Murtidzg
    444
    Šokota je zaslužio. Bio je među prvima kada je trebalo ...
  • NB86
    17.8k
    Ne samo da je dežuran branitelj, nego je vjerojatno za to i plaćen :eyes: — Crusades1986

Diktator sanjin me placa u loyalti bodovima, takva je štednja zavladala da se vise nema ni za online botove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.