• NORTE
    12.2k
    Mi u ovih 5 kola do zime imamo ozbiljnu priliku postavit trenutno vodeće tamo gdje im je mjesto.
    Mi smo za njih Real Madrid.

Mislim da oni u iduće dvije tekme neće ni bod osvojit.
    Još im poslije dolazi i Rijeka.

Dok su ovako jadni to se mora iskoristiti i otić u plus prije pauze.
    A onda se još europski pojačat.
  • Daliban
    2.2k
    Mi smo za njih Real Madrid.NORTE

Ove sezone bi nam možda bilo bolje da budemo Barcelona.
  • Crni86
    4.6k
    Ma sve bu dobro, samo ponavljat enegriju i pristup iz gorice uz nekoliko neninh korekcija i vratit ce nam se to. Kada obrana proradi i napadaci ce lakse i opustenije kreirati pa samim time ce biti i efikasniji.

Da smo obrambeno dobro odigrali, mi danas ne bi pricali o osijeku, istri i gorici. Upisali bi sigurnih 9 bodova umjesto 2 te plus 4 nad tovarima. Ta nesigurnost je prisutna od pocetka sezone, sjetimo se quarabaga. Jedina razlika je sta je sad sve to se pocelo naplacivat, prije su rootivnici svoje prilike promasivali dok ih sad zabijaju sve.
  • don
    7.1k
    jel moguće da je onaj mali šta za starog žica dres ga opet dobija, ovaj put od Pjace, sa natpisom "obeća si mi dres"??

mislin da je zaradija za jedno putovanje u Dubai od prodavanja tih dresova...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Obrana nas ubija, ne znam koji je razlog više, od kuda ta nesigurnost u HNL tekmama... Po meni bi jučer Max puno bolje sjeo u sastavu od KTC-a zbog tranzicije i njegovih lopti s očima. Jedva čekam da se Perke vrati u sastav, siguran sam da bu ga Neno koristio, makar na LB.
    RPG je u užasnoj formi, ne znam kaj ga jebe, ali nadam se da ne bu još jedan igrač kojeg smo upropastili na krivoj poziciji. Kaj se toga tiče treba ga forsirati na desnom beku, a Rile može za silu odigrati desnog stopera na manjim tekmama u HNLu.
    Aki isključivo kao opcija za zadnjih 20-30 min, moraju Kač, Rog i Stojke biti ispred njega u hijerarhiji da ga jebeš. Špika jučer osim isforsanog autogola nije nikaj pokazao, kao i Hoxha koji je pročitana priča. Mbuku ozbiljno kuca na vrata prve i to je nekaj kaj me veseli.
    Generalno za HNL ne brinem, siguran sam da bu opet na kraju bilo +dvoznamenkasta razlika ispred drugoplasiranog, a u LP možemo ispisati povijest :strong:
    Treba pronaći formu u HNLu do zimskog prijelaznog pa se ozbiljno pojačati na deficitarnim pozicijama!
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    realno treba zabranit te krpice na kojima piše "može dres".
    Ako želiš nošeni dres imaš ga za kupit na humanitarnim akcijama i na stranici koja prodaje matchworn dresove.
    Meni je okej da igrači daju dresove svojoj rodbini i prijateljima ali davat svakom ko stavi krpicu je smiješno.
    Što je najgore igrač ispadne šupak u očima tog djeteta koji ne shvaća da ti igrači imaju kvotu dresova koju mogu dat...ako pređu neku određenu brojku moraju ga platit kao i svi mi.
    Okej nisu to velike cifre za njih ali žalosno je tako pred kamerama žicat dresove preko djeteta.
    Jedino mi je normalno da igrači bacaju dresove navijačima nakon gostujuće utakmice gdje ti ljudi pređu pola Europe zbog 90 minuta.
  • Lihtmašinac
    251
    Nasi ubacaji iz kornera su jednako opasni kao Cibonin pohod na top 4 ABA Lige, dakle bezopasni su totalno. I nije mali uzorak. Ne znam da je to tolika znanstvena fantastika pa da se ne moze uvjezbati nesto.

Sjest će i to. Mislim da je u Berlinu Nino Bule bio konkretno zadužen baš za osmišljanje i uvježbavanje lopti iz prekida. Kako sam negdje čitao, Bjelica to navodno voli trenirati s cijelom momčadi, tako da bi i korneri i slobodnjaci u dogledno vrijeme trebali biti kvalitetniji i raznovrsniji nego dosad.

Jedino što treba malo vremena da automatizmi baš budu podmazani, jer pretpostavljam da se na treninzima radi prema nekim prioritetima, a ne bi me čudilo da Bjeličinom stožeru sljedeći prioritet bude mudrije branjenje tranzicije protivnika. Nakon mjesec dana i žešćeg ritma s više različitih tipova utakmica stožer sad valjda napokon ima neku jasnu sliku o momčadi, tko šta može, a šta ne, što se treba raditi u kolektivu, a što individualno, pa će onda valjda uskoro i ubačaji iz kuta i slobodnih ozbiljnije doći na red.

Btw, tko sve fali na treninzima u ovoj reprezentativnoj stanci? Petković (?), Baturina, Pjaca, Sučić, Hoxha, Cordoba, još netko?
  • gaTeDZG
    71
    Petković će trenirati s ekipom, nije pozvan, ostali navedeni jesu. Slijedi 3 dana odmora, samo nek se reprezentativci vrate zdravi i idemo nazad po vrh i bod(ove) u Lp ovaj mjesec!
  • Marley
    2k
    Jel bio tko na Tresnjevci, jeste vodili klince/sebe malo za dozivljaj :smile: ?
  • Sajla
    5.8k

Bili smo danas popodne, ugodno iznenađen jer sam se bojao da neće biti baš ljudi. Malo hladno vrijeme, malo razočaranja od jučer, baš me zanimalo kako će se odraziti na posjetu. Malo smo se promuvali, nešto malo pojeli i popili, pogledali malonogometni turnir, pozdravili neka poznata lica... Bilo je dosta ljudi, ali ne i ogromna gužva. Ovo treba redovno raditi, naročito kad je lijepo vrijeme na proljeće/ljeto/ranu jesen. Bilo je ljudi svih generacija, a mislim da je to baš super stvar za povesti klince da se izluduju na igrama, vide i upoznaju igrače, a meni je srce bilo k'o kuća kad sam vidio jednog malog od 7-8 godina kako ulijeće među svoje prijatelje s ogromnim osmijehom i "vidio sam Kuleta, potpisao mi se" a oni svi kreću skakati i zagrljeni skandirati Kule, Kule! Ovakve stvari su jako falile ovom klubu, ovo je razlog zbog kojeg on postoji.
    Pohvale svima, jedva čekam novo Dinamovo!
  • Marley
    2k
    da, super je to. Sve pohvale.

Jao kad se sjetim tog divnog svibanjskog dana, s prvog Dinamovog, ni vise ni manje nego u Dubravi :heart:
  • gaTeDZG
    71
    Ukratko, poruka iz Maksimira glasi: ako Hajduk želi strane suce, neka to jasno i glasno kaže i Dinamo će to bez zadrške podržati.

Međutim, u Maksimiru su, kakao saznajem, mišljenja da Hajduk to neće napraviti jer su, tvrdi se, svjesni što je bilo prošle sezone, te da će radije nastaviti sa spinovima pod egidom: širimo priču da želimo strance, a Boga molimo da ne dođu.

Vrijeme je da se netko iz kluba odvaži i javno istupi, a ne da se ovakve izjave daju iz kojekakvih izvora, ne ulazim u to jesu li relevantni ili ne, nebitno. Gospodo, udaraju na Vas, lijepo zaštitite klub i jasno dajte do znanja da svoj prljavi obraz ne peru preko nas. Stvarno ih ne želim komentirati, isto tako siguran sam da ne mogu bolje od ovoga na terenu, a niže van terena. Usput, strani suci su 12x skuplji od naših, koji jesu užasni, ali ne u top 3 krivca njihovih jada.

Tri dana odmora i juriš na sva 3 fronta, njih ko je*e, SAMO DINAMO!!!
  • Paggini
    26k

Kvalitetno napisan članak i solidno odrađeno prikriveno priopćenje. Taman da budu stranci za dva derbija!
  • rioda
    5.3k

Iako je poanta članka dobra, izgleda mi kao da nema on nikakve izvore u klubu, nego da je to napisao čitajući Zonu :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.