• Chempers
    675
    S obzirom da se pobjede u ligaškom djelu boduju jednako u EL i KL nama bi za koeficijent bilo čak bolje ići u KL. Jesu dvije utakmice manje al s obzirom na ove odlaske i neizvjesnost oko kadra mogla bi biti gadna sezona u EL, a da bi one iduće sezone opet jurili izravni ulazak u LP trebamo puno bodova nabrati posto branimo 17 iz sezone 20/21. To ćemo u EL vrlo teško napraviti.

Sve ostalo je na strani EL, od kasnijeg početka do toga da je KL jebeno dosadno natjecanje.
  • NitkoBitan
    27k
    Koliko bi nam otprilike novaca donio direktan plasan u EL? Sam ulazak, "market pool", koeficijent...
  • crophantom
    638
    ulazak je 4.3 mislim, a sad ovo ostalo neznam, proučavao sam za ligu prvaka, za ovo ne.
  • Dzoni
    1.3k

Zato imamo 6 tekmi više, ali u kvalifikacijama gdje jedan loš dan znači kraj igre
  • crophantom
    638
    Ako cemo se tresti Europske lige iz prvog pota, onda ćemo teško na 2 fronta loviti direktan ulazak u LP, ovi s juga ce ići na zadnji all in.
    Imat ćemo pol nove ekipe, daj mi sta god ako je direktno, u ovom slučaju je to EL.

Već sad me strah 2. Pretkola KL protiv nekih ludih Azera, Kovacevicu prva tekma u životu u Europi, kod nas 15 novih igrača kojima je opet dobrom djelu prva tekma u Europi u životu, nakon ovakve sezone želim izbjeći taj stres.
    Daj mi otvaranje 25.09. Doma protiv Ferencvarosa u EL da u miru pogledam znajući da imamo još 7 tekmi.
  • Papastrumf
    16.5k
    Ako cemo se tresti Europske lige iz prvog potacrophantom

A koja je tocno razlika jesmo li u 1. ili zadnjem potu?
  • ElDorado
    4k
    Da li netko kuži zašto s našim koeficijentom imamo izravni ulaz u EL, jače natjecanje, a u KL moramo u drugo pretkolo, slabije natjecanje???
  • prefontaine
    2.2k
    A koja je tocno razlika jesmo li u 1. ili zadnjem potu?Papastrumf

Ako si u zadnjem potu i izgubiš od ekipe iz zadnjeg pota, manja je sramota nego da si iz prvog pota, a izgubiš od ekipe iz zadnjeg pota :lol:
  • nemapredaje
    5.3k

U KL nitko nema direktan ulazak
  • Papastrumf
    16.5k

Pobjednik KL ima direktni ulazak u EL. Buduci da je chelsea osigurao LP kroz prvenstvo, to mjesto u EL ostaje prazno i UEFA ga daje klubu s najvecim koeficijentom u kvalifikacijama.
  • Dinaminjo
    1.4k

Pobjednik KL Chelsea ima direkt upad u EL.
    Chelsea ide u LP po svojem prvenstvu, dakle ostalo bi mjesto prazno u EL jer nitko ne bira EL umjesto CL.

To mjesto dobije klub u kvalifikacijama sa najvecim koef, a to je Dinamo ako ude u kvale
  • Salas
    51
    Rijetko pišem ovdje, ali evo jedan skromni osobni pogled.
    Nažalost došao je i taj trenutak morao je doći prije ili poslije ostali smo bez naslova i to na prilično surov način u sezoni u kojoj je to malo tko mogao očekivati na početku sezone.
    No,međutim moj osobni stav kao netko tko intenzivno prati i navija za Dinamo 35 godina moram priznati da mi je proteklih 7 godina što se tiče samo rezultata najveće i najuspješnije razdoblje u povijesti našeg kluba.
    Plasmani u europska proljeća, pobjede protiv velikih europskih klubova, izuzetno dobri i pristojni rezultati u Lp,koeficijent koji imamo zaista moraju izazvati ponos kod svakog pravog Dinamovca.
    Došao je kraj zlatne rezultatske ere,opraštamo se od posljednjih protagonista te slavne generacije.
    No,sve punije tribine, dolazak ikone i apsolutnog velikana Zvone rast članstva i stvaranje neke nove ekipe su garancija da će naš Dinamo opet biti velik i jak
  • crophantom
    638
    nikakva što se tiče ždrijeba. Mislio sam tamo smo bar po koeficijentu jedna od jačih ekipa i morali bi se moći i u rekonstrukciji boriti za top 24. Ako to nećemo moći iluzorno je po meni očekivati da ćemo gaziti u HNLu.
  • Stara garda
    64
    Mislim da trenutno ne idemo nikako u dobrom smjeru. Dobro je pročistiti svlačionicu odlaskom nekolicinom igrača, ali smatram da odlaskom 15-ak igrača to ne ide na dobro, to je ipak prevelika brojka. Također, vidim da se prvo tjeraju naši, kvalitetni igrači (Bati, Petko..) dok se strance ne dira. Pa zašto onda prvo ne počiste strance upitne kvalitete a tek onda naše? Desit će se da će kvalitetniji igrači otići, a škart ostati.. Ako oni misle da će dolaskom 15-ak igrača uspjeti napraviti kemiju unutar ekipe, uigrati ih pod novim trenerom i osvojiti naslov, grdno se varaju..
  • austrijanac
    6.9k

Objasni kako bi prvo potjerao strance, za koje nema još potražnje, umjesto domaćih za koje sigurno ima interesa.

Štoviše, ide se u tjeranje stranaca sigurno (Mbuku prvi kojeg se možeš najlakše riješit).

Nemoj da ti novinski natpisi oblikuju razmišljanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.