• vlatkomarkovic
    1.1k
    Siguran sam da ćeš nas izvijestiti. Jedva čekam.Zagi

Pa oni će ti puno prije naći posao u klubu od Marica za kojeg gle kurca imam osjećaj da će biti zaposlenik neke agencije...

Ali eto Bimbo i Jozak su nesposobna govna... Mijesas sposobnost s podobnosti....
  • Jos-Optimus
    5.5k
    a ti miješaš "zaboli nas" sa "jako nas zanima" gdje će
  • Jay
    1.6k
    Meni kod tog analiticara nista nije jasno. Zivimo u Hrvatskoj, nema nas 80 milijuna, svatko svakoga zna. Bivse igrace, trenutne, mali od kolege s posla koji je u juniorima, nebitno. Svatko zna barem nekoga.
    Ja u siroj obitelji imam jednog aktualnog prvoligaskog trenera, jednog igraca i jednog koji sjedi u "upravi" omrazenog kluba, naravno da pricamo o svemu i naravno da im ponekad izleti i ono sto ne bi trebalo. I sad da ja ili bilo tko na zoni ide to pustat u javnost zbog klika, lajka i youtube pregleda? A realno da svatko od nas kaze samo po jednu recenicu iz svojih izvora nastao bi kaos.
    Pa kako tom analiticaru nije zasmetalo sto ga se direktno spominje kao izvor informacija, kako nikome u klubu to nije bio razlog za momentalni raskid ugovora?
    Ako ti se kaze nesto u povjerenju onda o tome sutis, a ako imas dopustenje nekoliko puta to javno spomenuti onda ocito tvoj izvor boli briga. I neki utovljeni tovar koristi tvoje rijeci za pljuvanje kluba koji ti daje placu, a nijednim slovom ne spominje recimo misterioznu bolest kalinica.
    Strasno sto se sve nakotilo u klubu, Zvone blagoslovljen bio i samo meti.
  • Rex Ramae
    3.2k
    Ne znaš je li gluplji on koji priča okolo ili Miho koji navodi izvor, ne možeš vjerovati koja razina gluposti i oni takvi su na bitnim pozicijama i utječu na mišljenje javnosti.
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    a ti miješaš "zaboli nas" sa "jako nas zanima" gdje ćeJos-Optimus

Pa nisam ja ovu 2 spomenuo....
  • Jos-Optimus
    5.5k
    ma dobro, samo se sprdam, dosadno mi je :lol:
  • đole
    352
    i u međusobnom omjeru s Rijekom imamo isti broj bodova pa je odlučila međusobna gol-razlika.
  • Fićo1986
    1.1k
    Pozz,tek sam sad dosel sebi od nedelje...pitanje,ako moze u ovu temu,nemam Maxsport,imam li gdje nac cijelu utakmicu protiv Varaždina da pogledam u miru i da se isplačem ponovo na cijelu tekmu sezonu i na zadnje skandiranje igrači odlaze uprave prolaze....hvala unaprijed
  • crophantom
    592
    Iso pogledati sta će reći Topic i Pausic, kaže Topic nemam Jozakov broj, nije on taj, "krivog ste streljali"... kakvi likovi... ugasio.
  • Pacho
    1.1k

Jako si je vazna rumena placipicka
  • Krizy
    56.6k
    Ispričavam se svima koje sam na bilo koji način uvrijedio ili naljutio u ovoj turbulentnoj sezoni.

Forum služi za razmjenu mišljenja, a pošto je jako puno registriranih članova često dođe i do "žešćih" neslaganja koje ponekad odu na nepotrebnu razinu.

Pokušavam biti što pristojniji, ali nekada je jako teško moderirati toliki broj ljudi pa ti pukne film.

Da se ne lažemo toga će uvijek biti, ali ljudski je pokušati riješiti.

Nadajmo se boljoj sljedećoj sezoni i živjeli svi Dinamovci :heart:
  • Paggini
    50.7k
    Prihvaćam ispriku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.