• Ivdzo11
    5.6k
    Nije 10 koliko je Andy trebao donijeti, ali bit ce za mjesec dva zivotarenja :grin:

ROKAS PUKŠTAS (20) mogao bi iz Hajduka otići u MLS. Prema Indexovim informacijama, postoji ozbiljan interes klubova iz MLS-a za Hajdukovog veznjaka, a splitski klub bi mogao zaraditi četiri do pet milijuna eura uz određeni postotak od sljedećeg transfera.
  • Nolifer
    9.5k
    Nadam se da u ovome nema istine!

Šta Marić čeka?
    Nogo

Potajno se nadam i tome, da će doć kod nas, pa poludil bu da ode u tovariju....
  • SAS1987
    16.1k
    Zašto ga Sturm uopće pušta ak je takav talent?
  • Brusa
    2.3k
    valjda je prerastao i zadužio klub :sweat:
  • Zambatine škude
    3.5k
    Ljudi zaboravljaju da je dečko slavio titulu prošle godine sa navijačima Dinama u prvom redu.rokikaciga

Prije mjesec dana je na Tribini na pitanje o transferu u Hajduk rekao - tko zna, nikad ne reci nikad.
  • hardek
    4.1k
    Mislim da se Mudri pomirio s time da nikad neće biti dovoljno dobar za Dinamo i jednostavno odlučio pustiti sva vrata otvorena. Sa profesionalne strane nije mu za zamjeriti jer svi znamo da mu staviš našu i njihovu ponudu na stol koju bi odabrao
  • Zambatine škude
    3.5k
    Sve pet, samo spominjem detalj zbog ove paćenićke heroj ulice priče kojom se emotivno licitira da se nekog dovede jer je smrtno zaljubljen u Dinamo.
  • NORTE
    13.6k

Znači na službenom profilu Slaven Belupo svoj klub naziva SB. :rofl: :rofl:
  • Infinity
    17.4k
    Steta za Istru, ali uzimajuci u obzir da im u posljednje vrijeme potezi imaju smisla, ne sumnjam da su ovdje uzeli dobre pare i da ce biti sve jaci i jaci.
  • Nogo
    5.4k

Priča se o 2m + neki bonus i dodatak od iduće prodaje.
    Mislim da su sasvim solidno zaradili.
  • hardek
    4.1k
    Pa to im je jedan od jačih izlaznih transfera, još kad na to dodaš činjenicu da su ga plasirali od praktički anonimca do 2 milje eura u praktički pola godine jako respektabilan posao.
  • Nogo
    5.4k

Znam da svi volimo Mudrog pa eto čestitke na prinoviiii! :blush:
  • Bosskovitz
    14.7k

Uopće mi nije jasno ovo oko Leona Grgića, zašto i kako bi on išao u Rijeku ili Hajduk? U klubu je koji je aktualni prvak i vodeći klub Austrije te sudionik Lige prvaka, ima ugovor do ljeta 2027., mladi je reprezentativac Austrije/Hrvatske procijenjen na milijun eura.

Ni Hajduk ni Rijeka neće sigurno isplatiti milijun-dva eura odštete za njega, prvi jer nemaju, drugi jer bi bilo prerizično, a ako ga Sturm dvije i pol godine prije kraja ugovora pušta za par stotina tisuća eura koji bi tovarima i riječanima bili prihvatljivi, onda očito misle da s njim postoji neki problem zbog kojeg ga ne žele. Nešto u cijeloj toj priči ne drži vodu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.