• Dinamosaur
    1.9k
    Smijesni su ovi što pričaju da se raspadaju,da su svi jednom nogom vani.Praskaton

Kad su nama 3 prvotimca ispala mi pregazili ligu
    :lol: dobar si
    (Misic, Sucic, Petko..)
  • prefontaine
    838

Šta, oni igraju brzi, okomiti nogomet po podu, pa je bitno da je travnjak u lošem stanju, ili...?
  • Jurki
    15k
    uvek je los travnjak saveznik ekipe koja se brani i koja je objektivno losija.
    Rakitic npr nije naucen igrati na oranicama, znaci racunaj 1 figuru manje.

Edit: ak si gledal danas VZ-RI onda bi ti bilo jasno o cemu govorim. Rijeka osim par polusansi nije napravila apsolutno nist.
  • don
    10.3k
    pa je bitno da je travnjak u lošem stanju, ili...?prefontaine

da, jer igraju nogom od vratara, a kad vide u prvih 10 min da to neće moć na Kranjči, krenit će napucačina na Livaju i ako on nešta napravi +3, ako ne kiks.
  • NitkoBitan
    22.3k
    Rijeka je klub koji bi i bez "spasitelja" Miskovica bio 2./3. na tablici, ali bi barem igrali na voljenoj Kantridi.

Klub bez stadiona, sportskih ambicija... samo da je zadovoljit tetu u racunovodstvu i to je to.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Uhh, a bilo je ambicija kad se nije prodalo nikog prosle sezone i uslo u fajt s Dinamom i Hajdukom? Jel i Hajduk nema ambicija ako mora prodavat jer je usrao proslu sezonu/ljeto?
  • miro
    5.4k
    loš teren više paše Hajduku nego Loksi
  • prefontaine
    838
    krenit će napucačina na Livajudon

A inače ne igraju tako nego teže kombinatorici?
  • prefontaine
    838
    ma razumijem ja tebe i šta pričaš. ali oni igraju takav nogomet da im savršeni teren ne predstavlja nikakvu prednost. ili da budem skroz točan, loš teren im nije nikakav minus obzirom na stil igre.
  • don
    10.3k
    A inače ne igraju tako nego teže kombinatorici?prefontaine

više manje da, teže igrom nogom od vratara uz Prpića koji igra odlično nogom. Izuzev ove zadnje utakmice di mi stvarno nije jasno zašto su tako rano krenili sa nabijanjem, čak je i Gattuso reka da im je to plan bia.
  • vjeko1701
    11.8k
    Rijeka je klub koji bi i bez "spasitelja" Miskovica bio 2./3. na tabliciNitkoBitan

Je, zato su se prije njega jedva spasili ispadanja iz lige na račun izbacivanja Varaždina i ne davanja licence Dugopolju.
  • Jurki
    15k
    I sa pomoci Dinama koji je kupoval i preplacival njihov šrot od igraca i istom autocestom natrag slal autobuse igraca u Rijeku.
    Danas bi oni igrali 2. ligu i kamenje bi im padalo po glavi na Kantridi.

Trebalo je davno tu Rijeku i Miskovica pustiti da se utope u svojim govnima.
  • vjeko1701
    11.8k
    koji je kupoval i preplacival njihov šrot od igracaJurki
    Prve velike kupnje iz Rijeke su bile prvo Lešković pa paket Štefulj i Nevistić.

Gavranović i Boras su dovedeni za neku siću. Puno smo im mi slali ali se u početku nije baš tolko uzimalo od njih.
  • veselko tenžera
    3.9k
    Danas bi oni igrali 2. ligu i kamenje bi im padalo po glavi na Kantridi.Jurki

Hahahahahahahahahahahahaha. Genijalno! :smile:
  • Jurki
    15k
    Boras? Ostavil je takav trag u Dinamu da sam uopce zaboravil da je bil kod nas.
    Leskovica se sjecam samo po ozljedama i da je dugo bil na ugovoru.. brat Štefulj i dalje je u Dinamu, samo na posudbi negde pitaj Boga gde. Mađarski Gyor ak se ne varam.

Da imam para.. kupio bi taj klosarski klub i ugasio ga za sva vremena.
    Od njih tak i tak nikakve koristi.. ispadaju od raznoraznih šabana u konf ligi..

Nit kakav klub, nit kakva navijacka grupa.. jedini plus im je kaj mrze tovare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.