• Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Voli si Miško propucati noge svake sezone... Prvo nama proda najboljeg stopera, onda rasproda ostatak obiteljske srebrnine i trasira nam autocestu do naslova. Očekujem sutra kiks žgadije i naš labuđi pjev u Osijeku... Miriše na prošlo proljeće, zakotrljala se nezaustavljiva plava lavina :strong: :heart:
  • NitkoBitan
    22.3k
    Zna li netko zas su rijecani tak nervozni?Crni86

Da sam u momcadi koja ima +7 u odnosu na glavnog konkurenta a znam da se dobar dio najboljih igraca rasprodaje bio bi i ja nervozan i frustriran.
  • Dr Hofmann
    2.1k
    Fenomenalno. Dolazi Dinamo lagano na čagu, bit će veselo. Ajmo sutra odigrati šampionski i ovim tetkama nabit pritisak.
  • Jurki
    15k
    Bravo Varazdin.. sutra Mudri i Komnen rjesavaju kmecavce.. mi Osijek, Hrvatska tuce Dance..
    kraj tjedna samo za pozeljeti :love:
  • rioda
    6.5k
    Hajduk je očekivao transfer u vrijednosti od oko deset milijuna eura, ali stvari su se naglo promijenile početkom prošle sezone, kad su i Nikola Kalinić i Ivan Bilić govorili da klub nema novca i da su im prodaje trenutačno nasušna potreba. Ponuda je tada, potvrđeno je iz više izvora, pala na sedam milijuna eura.

Klupski čelnici su tada odlučili da je sedam milijuna premalo da bi pristali na prodaju, a sada je jasno da su pogriješili. Ne samo da Hajduk za Pukštasa sada ne može dobiti sedam milijuna eura nego je upitno može li ga uopće prodati. Jer ponuda nema.
    jedan u nizu

Meni je legendarno kako oni sami sebi pucaju u nogu u vezi transfera. Em na sva zvona govore da nema love i da hitno nešto moraju prodati (i to se u zadnjih par mjeseci moglo čuti od najmanje 3-4 odgovorne osobe kluba), do toga da im igrač kojeg žele prodati trune na klupi, a Gattuso za Durdova još izjavi da će imati najmanje štete ako njega prodaju. Sve redom ohrabrujuće izjave za potencijalne kupce
  • Crni86
    7.6k
    to dovoljno govori koliko vjeruju u sebe, da su oni ili tovari prosli kroz ove zadnje dvije godine sto prolazimo mi, oni bi odavno igrali drugu ligu.

Ajmo sad maznut sarane, nek strepi cijeli hnl!
  • Ludovic IX
    7.8k
    Misko bi kad mogao biti prvak sa prodajama i bez ulaganja previše. Kad je osvojio prvenstvo zbog bonusa i raznih povećanja plaća i sa ulaskom u europa ligu bio u minusu na kraju sezone.
  • Ludovic IX
    7.8k
    iako stvarno želim da dobijemo dance, ako moram birati, biram nasu pobjedu u osijeku
  • NitkoBitan
    22.3k
    Gattuso danas/jucer na presici opet drvi po istom kako trebaju nekog prodat do 15.2. jer financijska situacija nije bajna.

Ne znam kako ga u klubu vec nisu upozorili da prikoci sa takvim izjavama kada je evidentno da iste ruse cijenu igraca.
  • ElDorado
    1.6k
    Ako u EU prijelazni zavrsava u ponedjeljak kam mogu prodati? Tursku?
  • Pacho
    143
    HNL trener sa placom od 2M eura objasnjava kako moraju prodati nekoga da bi prezivjeli :smile:
  • Jurki
    15k
    kam mogu prodati? Tursku?ElDorado

Nk Kebabsito.. za 3 kebaba.
  • Peškaman
    5.9k
    Jedino što je bitno je da mi dobijemo sutra u gostima.
    I da sutra dobiju Lokomotivu -5/-4 smo za jednim i drugim, imamo dvije međusobne utakmice protiv njih i sve je u našim rukama.
    Ako Bog da sutra kiks po teškom terenu Kranjče i već će biti u panici :grin:
  • emilperska
    8.2k
    Stanimo na loptu..

Ova tekma sutra je majka svih majki bi rekao (do Rujevice hehe)..

Loksa mi djeluje baš loše sad na "proljeće". Ovakva Rijeka (ok s Pašalićem) ih je razmontirala.
    Loksa mi je nekako najizgledniji kandidat za ispadanje (osim ako se ne ubace više silnice).

Teško je očekivat da će oni četnicima sutra išta uzet. Ako bude X, možemo se lupat nogom u guzicu svi skupa..
  • Jurki
    15k
    Isto tak sljedece kolo Rijeci bu falilo pol ekipe..ako ode jos Smolcic.. u odnosu na proslu polusezonu nebu: Galesica, Devetka, Smolcica, Fruka, Pasalica.. te Copa koji je sad dosel.
    Mogla bi Istra napraviti njima velikih problema.

Al bez obzira na probleme konkurencije...

OSIJEK MORA PASTI
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.