• don
    8.3k
    pa im je na kraju Hrgović iskočio na desnom bekuDaliban

Hrgović na desnom beku je pročitana knjiga i samo je benefit za protivnike
  • rioda
    5.7k
    Da se još kratko dotaknem financijskih planova Hajduka i Dinama. Kritiziralo se Manenicu kod iznošenja financijskog plana jer su nama planirani prihodi na razini igranja skupine EL. S druge strane, tovari u svom planu imaju 15 milijuna od transfera, naslov prvaka, igranje europskih skupina...

Vi procjenite što je realno i kome će biti teže - nama koji teško možemo ostvariti manje od planiranog, a s viškom je uvijek lako raditi; ili njima koji teško mogu ostvariti svoj plan pa će opet nagodinu kemijati i prebijati nešto na knjigovodstvenom planu da ublaže sliku i realno stanje, a u pozadini tražiti sponzore, donatore, kumove i kredite od banaka.

Baš sam malo bacio pogled na sportnet da vidim kako dišu oko činjenice da su im nekim potencijalnim transferima pokušali zamaskirati 10 milijuna eura gubitka, ali vidim da ni njihovi navijači više nisu toliko slijepi.
  • NORTE
    12.8k
    Njihova situacija uopće nije loša.
    Imaju +7 i zimski rok da dovedu neke nove igrače.
    Stavljaju u momčad te tinejdžere i bildaju im cijenu za prodaju koja će ih izvući iz dugova.
  • don
    8.3k
    zimski rok da dovedu neke nove igrače.NORTE

s čim?
  • Jurki
    13.5k
    S druge strane, tovari u svom planu imaju 15 milijuna od transfera, naslov prvaka, igranje europskih skupina...rioda

To je isto ko da ja velim da cu sljedece godine dobiti povisicu od xy eura, koja btw nije zicer. I velim da cijele godine necu biti ni dana na bolovanju.
    Sve to na papiru lijepo izgleda al je tesko ostvarivo. I ukalkulirali su naslov prvaka kao da im je to pod dobar dan, kao da se nebu nist pitalo nas i Rijeku.
    Kak si i sam rekel, bolje planirati manje prihode.. i drzati se tih gabarita, nego mastati o golubu na grani.
    Ovo jos smijesnije izgleda kad znamo da su ukalkulirali u tu zaradu novce od Vuskovica, koje su vec odavno "zapili, pojeli i popusili".
    Da mi je samo znati kakvi su im to ekonomisti slagali budget za sljedecu sezonu.
  • Paggini
    29.3k
    druge strane, tovari u svom planu imaju 15 milijuna od transfera, naslov prvaka, igranje europskih skupina...rioda

Zaboravili su ukalkulirati zaradu od 46 milijuna prodanih dresova.
  • ZrnTSCHeZ
    522
    Njima bi realnije bilo da si umjesto ovih svojih maštovitih stavki u plan prihoda uračunaju ono kaj UEFA svim klubovima uplaćuje zbog dinamovog sudjelovanja u LP.

Inače mislim da se puno previše bavimo, analiziramo i pišemo o njima po pitanju njihove skupštine i (financijskih) planova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.