• superhik
    11.2k
    Pa HNS i sudačka organizacija bi se trebala pozabaviti izjavom Gattusa da mu je VAR sudac rekao da je bio penal za Hajduk koji nije suđen
  • San Lorenzo
    16.9k
    Mi moramo tražiti strane suce, previše je toga u igri da bi šutili dok hns instalira Kolarića ili Čulinu na derbi.
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Gattuso je podmukao tip što se već vidjelo tamo u kolovozu kada je nakon dva kiksa protiv Istre i Lokomotive iz čista mira nakon utakmice na pressici izjavio da mu je Perišić prije 20 dana rekao da želi otići. Dakle šutio je 20 dana i onda je eto, gle slučaja, baš 10 minuta nakon drugog uzastopnog kiksa na gostovanju odlučio sa javnosti podijeliti tu informaciju tako da bi navijači pričali o Periji i na njega usmjerili bijes a ne na Gattusa i lošu igru.

Sada nema joker ''Perišić'' ali ima stari tradicionalni hajdučki joker ''suci''. Ide priča ''nisam ja kriv nego nas kradedu, bit ćemo prvaci ako nam dopuste''. Rekao bih da tu priču više ne puši ni većina hajdukovih navijača, nakon ovakvog siuđenja kakvog Hajduk ima zadnjih 4-5 godina stvarno se nije lako natjerati vjerovati u takve priče.
  • MarK
    690
    Odgledao sažetak s poljuda i jasno se vidi da je hajduk oštećen samo za nedosuđeni prekršaj na 17-18 metara uz žuti karton(VAR situacija). S druge strane Istra je brutalno pokradena zbog nedosuđenog penala gdje se dobro vidi čišćenje(VAR soba valjda na spavanju?) i nedosuđenog očitog prekršaja koji je prethodio izjednačenju. Koliko moraš biti bolestan da tvrdiš nešto suprotno? Ti ljudi su rođeni pokvarenjaci na čelu sa šampitom
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Ide priča ''nisam ja kriv nego nas kradedu, bit ćemo prvaci ako nam dopuste''. Rekao bih da tu priču više ne puši ni većina hajdukovih navijača, nakon ovakvog siuđenja kakvog Hajduk ima zadnjih 4-5 godina stvarno se nije lako natjerati vjerovati u takve priče.Maksim Maksimirski

Talijan, ciganska posla. Kako god uvik je njima najlakše dignut hajku da skrenu pozornost sa sebe i uprave. Nama najgore šta se može desit je kao prošle sezone kad smo bili u egalu sa njima do kraja. To smo epski rješili al nebi htio to i ove sezone iskreno. Spasili su nas sa stranim sudcima tko zna šta bi bilo da su naše tarabe sudile. Triba ih rjesit prije i točka.
  • Carrasco
    4.3k
    Glupani si sami kopaju rupu kao prošle godine jer sad možda stranci budu sudili derbi, a ovi domaći suci su im zapravo jedina nada. Glupi su na kvadrat.
  • Ali
    2.2k
    A nista, ako su sigurni da su ih pokrali danas na polkudu. Idemo opet na strane suce u derbiju.
    Potpisujem, ako se ne varam, lani od uvodjenja stranih sudaca nisu pobijedili nikog.
    Zato moj glas 01.12.24. ide za strane suce i to eng ili ger...
  • Ali
    2.2k
    Evo sad sam štopao u snimci , nakon Dinamovog gola za 2:2 u 85:29 do kraja i zadnjeg zvizduka Daria Bela se igralo ukupno aktivne igre 03:58 !!!!

HNS SRAMOTO !

Dakle kad mi lovimo pobjedu nema prodetka vremena, a na poljudu 7 min ???
  • Ludovic IX
    7.4k
    Jel ijedan medij napisao nešto o nedosudjenom penalu za istru i faulu prije gola ilo se smije samo o mogućem penala za hajduk i mogućem ofsajdu torrentea?
  • blue heart 72
    1.8k
    Uz sve kaj ste naveli, ak sam dobro videl i onaj žuti kaj ga je dobil igrač Istre, dok je Rakitić kod centralne linije izvađal faula nije smel biti dosuđen, jer lopta nije mirovala kod izvođenja od strane Rakitića. Znači skroz izforsirani "žutić" na neregularan način
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Oni su teški bolesnici, ali kako mi je krivo jer smo sve ovo mi omogućili svojim kiksevima. Toliko im je jaka mašinerija da nitko neće doći do onog smeća Bjelanovića i pitati ga kako to da sada nema komentara na suđenje. Fuj.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Uremović, Rakitić i Livaja imaju dva žuta. Jučer niti jedan žuti karton Hajduk nije dobio, cijelu utakmicu, protiv agresivne Istre kojoj su odgovarali na isti način, reagirali na odluke sudaca, bili nervozni pogotovo nakon primljenog gola. O čistom penalu za Istru neću...
  • plavi72
    1k
    Volio bih pogledati 1.gol Gorice iz kuta koji nije 30 m s desna kako je prikazano na tv-u,zaleđe je minimalno (iz tog kuta),ne tražim opravdanja za propuste obrane,ali naši su odmah tražili zaleđe.
    Možda je i prikazano,nakon drugog gola domaćina nisam mogao više gledati utakmicu.
    Ako netko ima sliku,puno stranica ne znam je li itko to komentirao.
  • bbb medimurje
    3.3k
    sve je cisto, nema zaleda
  • plavi72
    1k

Ima slika neka da se vidi da nema zaleđa,onaj kut koji su oni prikazali je 30 m s desna ?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.