• NORTE
    16.4k
    neka paralela bi bila da Bruni albanska KF Teuta nudi ugovor na dvije godine, a na Jakiru je da mu da slobodne papire ili ne.badjibadara
    Jedino kaj su Mourinho i Jakir dva različita svijeta.
    Kao i vlasnik Fenera koji je ambiciju pokazao upravo s Mourinhom.
    O vrijednosti Džekinog ugovora u Feneru da ne pričamo.

S druge strane Džeko je igrao s Kalinićem u Romi i Perišićem u Interu (a sad imaju i Gattusa).
    Kum je s Ibričićem. Ima restoran u Dubrovniku.
    Sve su to faktori koji igraju ulogu.

Edit: evo kažu Turci da je odmah zahvalio Kaliniću na ponudi i da je to odavno završena priča, ostaje u Feneru.
  • serbus
    5.1k
    Osijek je najavio napad na naslov u iduće četiri godine tak da pomalo slažu puzle a vrijeme će pokazati kakvu su sliku složili..
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Igrač iz druge momčadi Norwicha, igrač iz druge momčadi Alkmaara, Jelenić i Soldo. Po meni neće biti ništa bolji nego prošle sezone.

Kad stranac Boto dovede ovakve igrače u Osijek onda je to pametno ulaganje. Da je ove igrače u Osijek doveo neki naš sportski direktor bilo bi kritika, već bi Kohorta crtala grafite po gradu.
  • SAS1987
    17.7k
    Kad stranac Boto dovede ovakve igrače u Osijek onda je to pametno ulaganječovjekjogurt

Da Boto takve igraće dovede u Dinamu mu Zonaši auto prepucaju :lol:
  • DiddyGuela
    3.6k

Netko je ovdje napisao prije par dana fantasticnu recenicu. Nesto u smislu, zamislite kolika je vaznost stadiona za sliku kluba, kada bi ljudi iz OS najavljivali lov na naslov sa ovakvi dolascima i sve to iz Gradskog vrta, ljudi bi im se smijali. Ovako svi skupa djeluju kao da rade velike stvari sa prosjecnim igracima iz HNLa i B momcadi Norwicha i AZ. Zamislite gdje bi mi bili sa stadionom kakvog zasluzujemo.
  • don
    13.5k
    vrhunac karijere bi mu bio da se 'vrati' u hajduk

https://x.com/NicoSchira/status/1805676100992815533
  • Bosskovitz
    16.9k

Balašević je u jednoj svojoj knjizi napisao jednu rečenicu koju mislim da sam točno zapamtio: "Postoji milijun gradova u koje možeš otići, ali samo jedan u koji se vraćaš". On je svoj grad i klub "u koji se vraća" izgubio i sada se može vraćati gdje god hoće, nigdje neće biti doma.
  • Mr Anderson
    12.1k
    vrhunac karijere bi mu bio da se 'vrati' u hajdukdon

Iskreno, ne bih volio da dođe u Hajduk. Imam osjećaj da bi ove sezone radio prevagu u ligi.
  • Daliban
    4.1k
    Ne znam je li se spominjalo, ali Hajduk je napravio dobar potez i pred cca. tjedan dana potpisao novi ugovor sa malim Hodakom tako da ipak ne ide u Loksu kako se ranije pisalo po medijima. Vjerujem da će im on najkasnije do zime preuzeti poziciju desnog beka.

Zanimljivo i u kotekstu Brekala ako se vrati, mislim da bi mali imao puno bolju dinamiku sa Brekalom koji se uvlači nego što to mogu imati Moufi ili Sigur.
  • badjibadara
    5.3k
    Rijeka je odradila svoj prvi ulazni transfer ovoga ljeta. Potpisan je ugovor s 28-godišnjim vratarom rođenim u Varaždinu. Josip Posavec u Rijeku je došao kao slobodan igrač. U svojoj karijeri branio je boje Intera iz Zaprešića iz kojeg je prodan u Palermo, nakon kojeg odlazi na posudbu u Hajduk koji ga zatim otkupljuje. Posljednji kjlub prije Rijeke bio mu je danski Aalborg. Po transfermarktu njegova vrijednost je 500 000 eura. Prošle sezone branio je u 18 utakmica i primio 14 golova. Josip Posavec je upisao i 16 nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske. U Rijeci se tako nakon odlaska Nediljka Labrovića zaoštrila borba za jednicu između Marina Zlomislića i novog vratara Josipa Posavca.
  • Ivdzo11
    7k
    Beljo navodno ima ponude različitih liga, žele ga klubovi iz Seria A, La Lige, Nizozemske, Austrije, druge engleske i njemačke, ali i jedan iz – Hrvatske.

Naime, prema pisanjima Sportskih novosti, Hajduk bi vrlo radio doveo Belju na posudbu na Poljud, a navodno ni sam igrač ne bi imao ništa protiv povratka u HNL, bitno je samo da bude u klubu gdje će redovno igrati. Transfermarkt trenutno procjenjuje Belju na četiri milijuna eura, no jasno je kako bi se posudba dogovorila po puno manjem iznosu.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Jelenić i službeno u Osijeku
  • Facke
    6.1k

Hajduk oce celu europu....:lol:
  • Juznjak
    4.2k

Oni mene iskreno iznenade svaki prijelazni rok kako se koprcaju. Strah me i pomislit što bi bilo da se mi nađemo u njihovoj financijskoj situaciji. Usprkos svemu, nimalo me ne bi čudilo da ih izbace ovi Farani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.