• Jurki
    17.8k
    Bio bi šlag na tortu da Marić iz sprdnje aktivira Perišićevu klauzulu.flexXy

Istina, oni bi se gusili od muke i jala. Ali time bi se mi pokazali neozbiljnim klubom koji se ne vodi zdravom poslovnom logikom.. vec zabijanja cavla u lijes rivala na papiru.
    Isto tak nismo klub koji se moze razbacivati novcima.. jer imamo jos uvek poprilicnu kolicinu balasta - a i da nemamo, opet je bezveze.
    Njima treba zakucati cavle u lijes 14.9. jbs ovo.
  • Jaro
    10.4k
    Bio bi šlag na tortu da Marić iz sprdnje aktivira Perišićevu klauzulu.flexXy

45i upis danas na temu ove šesti ce fore...
  • flexXy
    2.9k

Eh fulao si, isao sam u B razred :smile:
  • Jurki
    17.8k
    Sad sekta opravdava prodaju Sahitija kak zapravo on vrijedi 200 keka.. i da je NK9 napravil jebeno dobar posel.. utopivsi ga za 1,1 mil eura.
    Jbt na kojim su oni drogama? Taj Sahiti je valjda jedino kaj se dole more nazvati kolko tolko postenim i normalnim nogometasem.
    Nije da je neka ekstra kvaliteta.. al da je panjina koja ne vredi vise od 200 keka.. to nije sigurno.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Sve mi se čini da neće otići samo Sahiti i Pukstas jer će to biti premalo (tek 6-7 milijuna). Mogao bi i Krovinović otići ako je istina ono da je Genoa nudila 3 milijuna.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Meni je draze da im ide sahiti nego pukstas
    Puno nam je taj seljo znal zakomplicirati nekaj
  • Toni90d
    1.8k
    Ovo je čisti primjerak gluposti i debilizma u Hajduku zadnje dvije godine, počevši od Gosparevog ALL IN, pa je ostavio dugove, pa do ova dva na čelu kluba, Bilić-Kalinić, koji su ja sva zvona razglasili da je klub u debelom minusu i time srušili cijene igračima. Pukštaš neće otići za preko 5 000 000€ sa bonusima, a Talijani će te novce tri četiri godine uplaćivati. Navodno još Žaper nije plaćen Osijeku, ovi ako budu tužili, Hajduk može otići u stečaj. Nek ne odu u stečaj radi toga, nemaju te pare za platit, mogu dobiti zabranu dovođenja igrača (i ovako im je kadar pretanak, a nisu se usrećili sa svojim juniorima).
    Onda se dolazi do situacije gdje je Hajduk već dosta vremena u minusu, nakon nekog vremena to UEFA prestane tolerirati i izbacite iz UEFA natjecanja na nekoliko godina.
    Sve u svemu crno se piše Hajduku za godinu-dvije najviše (ako se HDZ ne umiješa za spas od propasti). I sve samo radi euforije, stvaranja mitova o ludilu. Dobro sam nedavno napisao, isti su kao oni klubovi koji dovode "velika" imena pa nestanu sa nogometne karte, kao onaj ruski Anži Mahačkala.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Sahiti je najveći divljak pa se najbolje snalazio u divljim antinogometnim derbijima na Poljudu.
  • striko
    2.2k
    Neki portali prenose da Sahiti ide za 1.2M i da 20% ide Rabotničkom.
  • prefontaine
    2.4k
    Više će dobit od našeg ulaska u LP nego za igrača iz prvih jedanaest kojeg su dali sa 60% posto popusta u odnosu na vrijednost na TM-u
  • Paggini
    54k
    Nakon što tovari dobiju više od Dinama nego od prodaje Sahitija (nakon što su odbili 3 milijuna prije par godina), Osijek doveo igrača, kaže - "''Posljednji klub bio mu je Al-Najma, inače drugoligaš iz Saudijske Arabije.''

Ova sezona HNL je parodija, jebeš mi mater. Pa tko ovo može izmisliti?
  • Jos-Optimus
    6k
    NIje to sve, kažu Sportske da Kale vraća Mlakara :lol:
  • Crni86
    11.6k
    Nemaju krila i sad prodaju to jedno jedino krilo koje i imaju? Od ovog stvarno nema dalje, pa cak i za njih ak ce ovo opravdavat.

A sad zamislite kolika je strka za lovom ako se prodaje jedino pravo krilo za 900k, a zamjene nemas na mapi….

Cekamo samo da im se parma naruga za pukstasa sa 5 miljki i onda sluzbeno mozemo proglasit da su se vratili jedno 7,8 godina unazad.
  • Jurki
    17.8k
    Jos bu na kraju raspali Osijek ispred ove propale familije.
    Ak im 14.9. nebumo stisnuli petardu bit cu poprilicno razocaran.
  • Jaro
    10.4k
    isao je demantij negdje jer ovi nedaju Mlakara dzabe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.