• duksy
    312
    So there was a chance...
  • Jaro
    9.1k
    Jedini je dao smislen prijedlog kako se može financirati sport u HR,veselko tenžera

Mislis na onu glupost od uvodjenja poreza kojim bi se financiralo sport pa i privatne (!) profi klubove? Revolucionarno nema sto...
  • Droljo
    12.4k
    navijaju za te male, provincijske klubove koji ljude u hr zanimaju manje od "Art a le Carte" na HRT3Hnlovac

Ovo me jebeno nervira! Šta bi svi trebali doći u zagreb i navijati za dinamo? Moj, provincijski, klubić Moslavina ne treba postojati? Ugasiti Bjelovar, Sisak, Okučane, Novsku jer su eto provincije... Glupost
  • kibic
    1.1k
    Nije dugo trajalo i kamere su zabilježile novi skandal. Dame i gospodo, dobro došli u Spitgate.

Biktejebi, dobre su to neke kamere. Čak i hračkanje snime.
  • duksy
    312
    Valjda su kupili nove kamere nakon kaj nisu nisu snimili napad na nutricionisticu.
  • The Undertaker
    6.7k
    Trebalo bi i kod nas uvesti da se lopte koje su izvan terena drže na onim kapicama poredanim uz teren. Izbjeglo bi se ovo natezanje za sakupljačima lopti i ubacivanjem
  • Hnlovac
    1.6k
    A droljo ne pričam ja da se ne treba navijati za provincijske klubove, nego da su Haj Ri Os takvi klubovi koji se predstavljaju velikima a razlika između Dinama i njih je kao i razlika između njih i tvoje Moslavine u nekim djelovima

Pa i sam navijam za kvartovski klub u ZGu
  • Peškaman
    6.1k
    Ulaznica za kavez na Rujevici 60€ !?
    Jesam ja dobro shvatio ili :gasp:
  • vjeko1701
    12.4k
    Ne, 10€ ulaznica, 50€ put. Novinari bacaju bombe da bi palili.
  • Peškaman
    6.1k

Mislim na večerašnju utakmicu Rijeke.
    U pogrešnu temu sam stavio pitanje.

E to već ima smisla.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Osijek raskinuo ugovor sa Lovricem
  • Facke
    5.1k
    Se zna di ide.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Navodno neki Automat klub :grin:

(Neka prica ima da je duzan pola Osijeka, kockar teski)
  • Facke
    5.1k

Duzem kamatari kolko se cuje.
  • vjeko1701
    12.4k
    To mi nikad neće biti jasno. Ko nogometaš na toj razini imaš nekih 10 godina da si osiguraš dobar ulazak u život nakon nogometa. Ulaganja, nekretnine, neki biznis...bilo kaj. Realno top 10% HNL igrač van Dinama ima šansu da nakon karijere ima osiguran normalan život bez da nešto posebno radi pa da mu je onda ono kaj želi raditi iz gušta samo bonus na kraju mjeseca. Ne mogu razumjeti da netko sve to (a često i puno više) odbaci radi kocke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.