Te fore "vaše konstrukcije" zadrži za nekog drugog. Ili se drži stava koji imaš i argumentiraj ga ili prihvati tuđi komentar.. — mali M
ne pišem, imputirašaha onda oprosti, nisam te shvatio da u dva posta gdje pišeš da je liga "užas kvalitete" — mali M
i "osiromašila kvalitetom" zapravo misliš da drži konstantu kvalitete i da nije svake godine sve lošija.. — mali M
nemoj se igrat riječima kad vas se troje za redom zgražalo sa ligom... — mali M
Opet , nisam se osvrtao na moguće silazne trendove kvalitete HNLa pa to nepostojeće mišljenje ne planiram niti argumentirati.Ja sam tebi u svom prvom postu napisao da mi daš argumente zašto je svake godine sve lošiji — mali M
Jedini koji se ovdje zaigrao je onaj koji je spojio ostale postove i imputirao sve meni. — Zagi
Super vam je špreha dečki.
Nikada slabiji HNL je floskuletina , a jedini argument za jačanje vam je "valjda će netko iskočiti". — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.