• marcio amoroso
    42.2k
    Ne da ne bih, nego ni nisam. Da parafraziram zajedničkog prijatelja - "Ja tovare ne volim i to sam pokazao, ne samo riječima nego i djelima".Bosskovitz

Nisam ni ja.

Legendama izjava :grin:
    Padne mi baš dosta puta na pamet.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Zadnji put sam usao u Tommy kao klinac po bubi sladoled za 2,5 kune :rofl:
  • DrawTube
    7k
    Vidim Eszek pustio u prodaju ulaznice protiv Levadie

Za članove centar natkrivenog Istoka 10 eura

Članovi Rijeke za nenatkriveni centar Istoka plaćati će 26 eura :lol:

Opravdava li igranje kvala EL za 160% veće cijene?
  • NORTE
    16.2k
    Nadam se da će Brondby opet u Split.
  • Bosskovitz
    16.8k

Navijači Rijeke gledaju viceprvaka, navijači Osijeka tek četvrtoplasiranog :D
  • Hnlovac
    2.3k
    pomaže činjenica što većina nas odmalena navija za Brondby
  • Paggini
    52k

Pomaže i činjenica da u Bronbyu igra naš vitez Lauritsen!
  • dzis
    1.1k
    Nebi bilo lose za nasu sezonu u HNL-u da se tovari malo zadrze u konferencijskoj ligi. Uz naravno njihovu blamazu u grupnoj fazi
  • Toni90d
    1.8k

Nek ispadnu sad odmah protiv ovih ribara sa Farskih otoka, nek idu u bankrot, jer sa grupnom fazom će opet skupiti neke pare i maltretirati ostale okolo. #nasilnafamilija
  • dzis
    1.1k

I nisu neke pare u konferencijskoj. Njihov ulaz bi znaci da igraju na dva natjecanja sa ovim starim rosterom
  • NORTE
    16.2k
    Uvijek kontra!
  • Toni90d
    1.8k

Nama 3-4 milje od Konferencijske lige nije puno, nego jako malo. A njima je to sa rasprodanim stadionom x3, prodajom svega i svačega, velik novac. A taj novac nemogu dobiti niti prodajom jednog igrača, jer bi imali sigurno 7-8 milja od Europe (sudjelovanje, ulaznice, merch itd.) Rasprodat će stadion i da stave sjever 100€ a ostale tribine još skuplje, jer nemaju ništa drugo u životu, a godinama nemaju neki doživljaj nečega van HNL-a, tj Kupa.

Nek ispadnu! Dosta je pravdanja i dobrih želja onima koji bi nas isti tren izbrisali da ne postojimo. Više nas mrze nego što vole vole svoj klub. Tko ih *ebe.
  • dzis
    1.1k
    Moj post je bio sve samo ne dobra zelja za njih. Nismo se razumjeli,nema veze
  • NORTE
    16.2k
    Nadam se da će Brondby opet u Split.NORTE
    Malo je falilo.

Ružomberok je realno plitak potok, ide Hajduk u playoff.
  • Brusa
    3.4k
    ja sam veoma uvjeren da će ih Farani izbaciti, da neće ni Ružomberok dočekati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.