• GeneralNapoleon
    1.5k

Kak si zakljucio iz toga da je x jedini prihvatljivi rezultat da bi Rijeka trebala pobjedit?

Hoce li zabit odmah il u zadnjoj sekundi ili hoce li bit na kraju 5:5 me boli briga. Poanta je da je pobjeda hajduka takoder ogromno sranje. Te da treba navijat za x.
  • NORTE
    15.7k
    Ako Rijeka ima bolji omjer od dinama i Hajduka, kako onda ona ne bi bila prva s istim brojem bodova?
  • tp1997
    1.4k
    Jer se u slučaju triju kluba na prvom mjestu pravi tablica susreta između svih triju klubova, a na toj je tablici Hajduk prvi, ako danas dobije.

Primarno zbog 7 bodova koje su uzeli nama.
  • Crni86
    10.2k
    kad se zatvori krug tri ekipe, tovari imaju 3 pobjede 2 remija i 3 poraza

Mi imamo 2 pobjede

Rijecani imaju isto tako 2 pobjede
  • blue heart 72
    2.2k
    pa zato jer su tovari uzeli više bodova protiv nas od Rijeke i tovari u tom trokutu imaju najviše bodova
  • Droljo
    15.9k

Pa gledam tekmu. I dok god nije rijeka u vodstvu dobro je. Kak ti misliš nariktat x tamo? Radije bi da ovako ostane nego da bude 1:1 pa panika i možebitni gubitak titule večeras iz nekog odbijanca u 97 minuti. Ak ga zabiju u 97 (a produžili su 5 minuta) za 1:1 ok ali ništa prije toga.
  • jedan u nizu
    13.2k
    Eto, a svi su mislili da ce Rijeka zgaziti tovare, i kako nam sanse da se desi nesto drugo.

Rijeka igra ocajno kao i Hajduk, nije mi jasno zasto svi misle da ce ih ovi pomesti.

Zadnjih mjeseci Rijeka ako dobije, dobije na guzove i minimalno.

Prognozirao sam i prije, Rijeka gubi obe utakmice.
    Za sada je 1/2
  • tp1997
    1.4k
    . Poanta je da je pobjeda hajduka takoder ogromno sranjeGeneralNapoleon

Nije. Ako niti mi niti Rijeka ne možemo u domaćoj utakmici za naslov pobijediti, onda nismo ni zaslužili naslov.

Kolega Droljo je u pravu. Radije ovako, nego da Rijeka izjednači, pa na tom momentumu zabije i drugi, pa nam već danas izbije titulu.
  • SAS1987
    17.4k
    Najviše bi nama pasalo da Hajduku uzmu bodove zbog nereda a Rijeki zbog kolektivnog dopinga :lol:
  • shameless86
    224
    jel rijeka pucala po golu do sad?pogledam povremeno ,i jos nisam udarac vidio :lol: osim menala u bulju uremovica
  • Mlađi referent
    12.7k
    Koji kukavičluk ovdje na temi , fakat nemate što prigovarati našim igračima...Brusa

Ovo sam htio neki dan napisat, ali onda sam mislio bolje da ne kurim temu

Dinamovi navijači su u dobroj mjeri takve curice i psihički nisu u stanju pratit pred TV-om borbu za naslov, a očekuju krv, znoj i čvrstoću od ovih na terenu. Nismo zaslužili ništa više od ovog kaj smo dobili, i tako je zadnjih 20 godina, ako išta, mi smo igračima dužni.
  • Murtidzg
    147
    Tetke na terenu kluba Dinama nisu zaslužili naslov jer se tako za naslov ne bori i moze ih biti sram da pretposljednja momcad koja 10 kola nije pobijedila uzme bodove doma.
    Smradovi preplaćeni...

Boli me kurac oce Hajduk ili Rijeka biti prvi...
  • Navijač Dinama
    9.9k
    jel rijeka pucala po golu do sad?shameless86

Imali dvi gol šanse u istom napadu, samo Silić skinio oba puta.
  • Nolifer
    11.1k
    Pal je ko kruška :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.