• MolonLabe
    494
    Kvota 7 na Supersportu na preokret Rijeke. Igraju za k ali poznavajuci majstore raspada vrlo lako moguce.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Kak si zakljucio iz toga da je x jedini prihvatljivi rezultat da bi Rijeka trebala pobjedit?

Hoce li zabit odmah il u zadnjoj sekundi ili hoce li bit na kraju 5:5 me boli briga. Poanta je da je pobjeda hajduka takoder ogromno sranje. Te da treba navijat za x.
  • NORTE
    16.2k
    Ako Rijeka ima bolji omjer od dinama i Hajduka, kako onda ona ne bi bila prva s istim brojem bodova?
  • tp1997
    1.5k
    Jer se u slučaju triju kluba na prvom mjestu pravi tablica susreta između svih triju klubova, a na toj je tablici Hajduk prvi, ako danas dobije.

Primarno zbog 7 bodova koje su uzeli nama.
  • Crni86
    11.1k
    kad se zatvori krug tri ekipe, tovari imaju 3 pobjede 2 remija i 3 poraza

Mi imamo 2 pobjede

Rijecani imaju isto tako 2 pobjede
  • blue heart 72
    2.2k
    pa zato jer su tovari uzeli više bodova protiv nas od Rijeke i tovari u tom trokutu imaju najviše bodova
  • Droljo
    16.6k

Pa gledam tekmu. I dok god nije rijeka u vodstvu dobro je. Kak ti misliš nariktat x tamo? Radije bi da ovako ostane nego da bude 1:1 pa panika i možebitni gubitak titule večeras iz nekog odbijanca u 97 minuti. Ak ga zabiju u 97 (a produžili su 5 minuta) za 1:1 ok ali ništa prije toga.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Eto, a svi su mislili da ce Rijeka zgaziti tovare, i kako nam sanse da se desi nesto drugo.

Rijeka igra ocajno kao i Hajduk, nije mi jasno zasto svi misle da ce ih ovi pomesti.

Zadnjih mjeseci Rijeka ako dobije, dobije na guzove i minimalno.

Prognozirao sam i prije, Rijeka gubi obe utakmice.
    Za sada je 1/2
  • tp1997
    1.5k
    . Poanta je da je pobjeda hajduka takoder ogromno sranjeGeneralNapoleon

Nije. Ako niti mi niti Rijeka ne možemo u domaćoj utakmici za naslov pobijediti, onda nismo ni zaslužili naslov.

Kolega Droljo je u pravu. Radije ovako, nego da Rijeka izjednači, pa na tom momentumu zabije i drugi, pa nam već danas izbije titulu.
  • SAS1987
    17.6k
    Najviše bi nama pasalo da Hajduku uzmu bodove zbog nereda a Rijeki zbog kolektivnog dopinga :lol:
  • shameless86
    281
    jel rijeka pucala po golu do sad?pogledam povremeno ,i jos nisam udarac vidio :lol: osim menala u bulju uremovica
  • Mlađi referent
    12.9k
    Koji kukavičluk ovdje na temi , fakat nemate što prigovarati našim igračima...Brusa

Ovo sam htio neki dan napisat, ali onda sam mislio bolje da ne kurim temu

Dinamovi navijači su u dobroj mjeri takve curice i psihički nisu u stanju pratit pred TV-om borbu za naslov, a očekuju krv, znoj i čvrstoću od ovih na terenu. Nismo zaslužili ništa više od ovog kaj smo dobili, i tako je zadnjih 20 godina, ako išta, mi smo igračima dužni.
  • Murtidzg
    150
    Tetke na terenu kluba Dinama nisu zaslužili naslov jer se tako za naslov ne bori i moze ih biti sram da pretposljednja momcad koja 10 kola nije pobijedila uzme bodove doma.
    Smradovi preplaćeni...

Boli me kurac oce Hajduk ili Rijeka biti prvi...
  • Navijač Dinama
    10k
    jel rijeka pucala po golu do sad?shameless86

Imali dvi gol šanse u istom napadu, samo Silić skinio oba puta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.