• striko
    2k
    Naziva Rakitića najtrofejnijim igračem u HNL-u (7 trofeja), mislim da pola naše momčadi ima više.
  • LM1995
    2k
    LP s Barcelonom i 2x EL sa Sevillom su ipak dosta jači trofeji
  • Mali Zeus
    16.2k
    definitivno odgovor mora biti.
  • Crni86
    9k
    Ne znam da li sam za odgovor. Kod nas je napokon zavladao mir, da li se trebamo dat uvuc u ovo? Mozda upravo to i zele sada kada vide da nas je napokon krenulo.
  • Pacho
    311
    Ako se bude odgovaralo po meni bi trebalo biti na tragu toga da nemamo nista s njihovim teskim porazima od Rijeke, da se fokusiramo na obranu naslova i da opet nudimo strane suce. Prebaciti loptu njima pa nek oni javno objasnjavaju zasto nisu za strane suce.

Sve vise od toga bi po meni bilo nudenje slamke spasa njima za izvlacenja iz vlastitih govana koja su im dosla do usiju - tragicna igra, tragicni rezultati, tragicna financijska situacija.
  • The Undertaker
    7.2k
    Odgovor treba biti slika Ademija sa trofejima.
    Lagano podjebavanje i ne uvlačenje u blato. Inače, Bilić je, prema onima koji ga znaju, dosta korektan i realan, samo što mora raditi to što mora...
  • Facke
    5.4k
    Kakva reakcija predsednika Bilica. Nemaju se oni ni male zaliti na sudenje. Ona prica s VARom prosle lete ih je pune kostala a bogme bude i ove lete ak budu isli sam tem smere. Sve u svemu , kriv je Dinamo, Mamic, zagrebacki novinari.
  • rakurs
    902
    Tim ljudima je kmečanje u krvi, oni da i dođu do naslova ove ili bilo koje sezone, par dana bi slavili, a onda bi krenuli tražiti sve situacije gdje su oštećeni i krenuli bi radit teorije zavjere da smo im namjerno pustili da se priča da su pokrali prvenstvo. Kmečanje je postalo njihovo stanje uma i mislim da si ne mogu više pomoći u tome, taj vlak je prošao.

Srećom, znam ih i normalnih koji su svjesni da im je veći dio puka iskompleksiran i da krivce traže u svemu samo ne u sebi samima. S takvima je lijepo popričati, ali jedno je kad torcida piše poruke za Španovića i slično, a drugo je kad ovaj kreten, predsjednik kluba, uvlači ni kriv ni dužan Dinamo u priču. I to radi već treći ili četvrti put od kad je dole
  • Ivdzo11
    5.9k
    Silvijo Čabraja odlazi s Kajzerice! Vijest još nije službena, ali je provjerena s više strana. Najdugovječniji HNL trener, koji je gotovo četiri godine sjedio na klupi Lokomotive, protiv Dinama je vodio svoju zadnju utakmicu tog kluba. U srijedu bi, ako se nešto drastično ne promijeni, sve trebao postati službeno, Čabraja i Lokomotiva potpisat će sporazumni raskid ugovora.
  • NVKOD
    3.7k
    Bilić je izjavio: "Moram osuditi sramotne napise urednika sporta Večernjeg lista Karla Ledinskog - čovjek je pisao istinu, ali istina boli, koji pisao o našem igraču Ivanu Rakitiću nakon utakmice Rijeka - Hajduk odigranoj na Rujevici. Također, osuđujem i reakciju dijela javnosti koja ga je napala zbog onoga što je rekao nakon utakmice. Ivan je reagirao iskreno - krivo, reagirao je kmečarski nakon očajne partije, stao je u obranu naše momčadi i rekao je neke stvari kako ih on i momčad vide te Klub stoji iza toga što je on rekao - odnosno, Torsida stoji iza toga. Ivan Rakitić je nogometaš koji je podigao razinu kvalitete u HNL-u - krivo, on je najtrofejniji nogometaš HNL - krivo, Ademi je, igrač s više od deset godina reprezentativne karijere, osvojio je sve na klupskoj razini - krivo, dobit će fritulu, te je kao čovjek iznimno pozitivna osoba. Ovim putem postavljam pitanje HND-u i sportskim novinarima: zašto niste stali u obranu Ivana Rakitića? - zato jer nema kaj raditi kod sudaca u svlačionici i zato jer je trebao biti financijski kažnjen odavno!

Na žalost, tu njegovu iskrenu reakciju - opet krivo, iskoristio je dio zagrebačkih novinara koji već neko vrijeme guraju suludi narativ kako je Hajduk zaštićen od strane sudačke organizacije - je li moguće, pa ovo je točno, enormno je zaštićen! Ovakvog medijskog pritiska ne bi se posramio ni najpoznatiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa, a sada sličnu retoriku koristi i takozvani navijački Dinamo. Sramotno je što se u strahu od neuspjeha jedan klub koristi takvim metodama, a još je sramotnije što neki od novinara koji prate - nisam znao da priča o Hajduku Dinamo nasjedaju na tu tezu.

To je opasno za hrvatski nogomet. Za navijače, suce i sve nogometne djelatnike - pa da, gdje god Hajduk prođe, tu trava ne raste. Predvodnici trovanja navijača drugih klubova, sudaca i djelatnika (napad na Pajač u tunelu). Baš zato Hajduk do sada nije komentirao suđenje, nije javno istupao ni komentirao reakcije drugih klubova - krivo. Cilj nam je bio zaštititi prvu momčad i fokusirati se na rezultat. Istovremeno, dio hajdučke javnosti to je percipirao kao šutnju ili strah, ali jednostavno mi nismo htjeli potpaljivati već zapaljivu atmosferu i biti dio prljave igre. - a ma je li? Baš je bilo zapaljivo nakon onog poraza na Poljudu.

Cijelo ovo vrijeme suđenje i sudačke odluke su pod velikim povećalom i pritiskom javnosti. Tome na negativan način pridonose i tumačenja sudačke komisije koja izgleda kao da postoji samo pod krinkom uvođenja "čistoće" u hrvatski nogomet. - krivo, sudačka komisija i Skomina rade sve u moći da neregularne pogotke učine regularnim. Do kraja prvenstva ostalo je još 10 kola. Naš fokus, naš cilj su i dalje isti. - 1 jaje, 180 ili 200 ml tekućeg jogurta... Kako je rekao Ivan Rakitić, zajedno smo u ovome do kraja."

ZAKLJUČAK - mijenjaj prezime iz Bilić u Debilčić.
  • hb1
    53
    Ovo je jos jedan dokaz da su se vec raspali.
  • Noel
    9.4k
    Ovim srbima iz splita objasnit da svoje probleme rješavaju unutar svoje sekte koju vode torcida i naš hajduk a Dinamo nek ne uzimaju u svoja usta pogana.
  • Crni86
    9k
    volio bi ga vidjet kao trenera nase b ekipe.
  • The Undertaker
    7.2k
    Gdje će Čabraja, možda Osijek? Ili je osigurao ostanak u ligi pa sad i Jelavić (nogometaš a ne kriiminalac) može voditi klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.