• Droljo
    13.5k

nisi u pravu
  • Paggini
    41.2k

Igraju Zagreb i Osijek za ulazak u prvu ligu u ZAGREBU, dođe 70k ljudi i rekord je postavio Osijek? :chin:
  • Droljo
    13.5k
    Tema nije Nk Zagreb nego Osijek koji je igrao tu utakmicu. Ali čak je i nebitno za ono što sam htio reći u svom postu.
  • NVKOD
    3.6k
    Ne znam što ljudi vide u Soldi i što ga zazivaju da ga uzmemo. Niti me je impresionirao u Gorici, niti u Osijeku. Posrećilo mu se je na početku sezone kad je zabio sve te golove i asistencije, ali osim toga izuzetno slabo. Recimo, Belcar osim G+A ima sve brojke na svojoj strani.

Soldu bi eventualno uzeo da bi ga na ljeto preprodao. Ionako u veznom redu imamo izuzetno dobre igrače.
  • Paggini
    41.2k

A da se nastavim i na tvoje "osijek je igrao jugo ligu", e pa moji svi u obitelji su tad živjeli u Slavoniji i nisu baš pozitivno vezani uz NK Osijek i zvali su ga "ne baš hrvatskim klubom" u to vrijeme. Simpatični su meni bili kao klincu tamo sredinom 2000ih, svima iz obitelji su se gadili, za razliku od Cibalije, recimo.

Sad se gade i meni i svima u obitelji! :up:

Najbolje da ću lijepo pričati o ugarskom geopolitičkom projektu i nakupini kompleksa na tribinama.

Osijek kao grad i ljude u gradu obožavam, da ne bi bilo.
  • Droljo
    13.5k
    Osijek kao grad i ljude u gradu obožavam, da ne bi bilo.Paggini
    To su ti isti ti ljudi na tribinama...

Ok. Subjektivno mišljenje.
  • Krizy
    53.9k
    Osijek u posljednjih 17 utakmica ima 5 pobjeda, od čega 3 protiv Dinama.
  • Kile
    16
    Netko mozda link za tekmu uskoro?
    Moze i privatno,hvala
  • Paggini
    41.2k
    To su ti isti ti ljudi na tribinamaDroljo

Osijek ima vise od 3000 stanovnika :up:
  • NORTE
    14.2k
    Je bilo šta novo u vezi one priče s Jankovićem na tribinama Poljuda protiv Gorice.
    Pogledao sam sad njegov zadnji gol na Poljudu, brčići su tu, gotovo sam uvjeren da je to on na tribini.
  • NB86
    16.2k

Jankovic je to bio, kaze joža s tribine da jankovic ide stalno na utakmice prve i druge hnl, da dok je on bio u rijeci i na orijent isao itd., bio je slobodan taj vikend i u sinju kod familije pa otisao na hajduk, realno glup je sto je otisao na istok među hajdukovce umjesto na zapad u ložu i nitko nebi slova o tom napisao
  • NVKOD
    3.6k
    Osijek u posljednjih 17 utakmica ima 5 pobjeda, od čega 3 protiv Dinama.Krizy

Je li opet Coppitelli rekao: "Znate, dobili smo Dinamo!" :lol:
  • kajsitilud
    581
    Moze neko yt link u inbox?
  • NitkoBitan
    24k
    Imate na rd live dobar i kvalitetan prijenos utakmica.
  • kinfa95
    513
    Također molim yt link u inbox. Hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.