• Noel
    9.1k

Koji jazavac. Prekjučer naricao sa nekakvim balkan jazavacem o propasti Dinama. Sad odjednom probudila se maksimirska zvijer. Ti ljudi fakat nemaju obraza ni srama.
  • Nogo
    5.8k

Mi od svakog golmana napravimo Neuera ili Alisona.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Pa ja bi reka to ovako, ocito kad dolazi Dinamo svi su nabrijani i zeljni dokazivanja. Ipak dolazi hrvatski Real i svi su zeljni se dokazat.
  • OsamŠest
    4.6k
    Pun kurac mi je tih ruku. 95% ih ne bi sudio nikad..

Nek naprave džepove na hlačicama kad se toliko cjepidlači. Gluposti..
  • Omake
    6.3k
    11 igrača Dinama, Rijeke i Hajduka s najviše minuta u HNLu. Stvarno su nas i ozljede pojele i stvarno smo lutali na par pozicija. Livaja je inače igrač s najviše minuta u HNLu. Rakitić treći, Uremović četvrti. Pjaca je naš igrač s najviše minuta i on je na 54. mjestu po ukupnom broju odigranih minuta među igračima u HNLu u dosadašnjoj sezoni.

IHad2UT.png
  • rioda
    7.5k
    Međutim, kako saznaje Germanijak, vodstvo Hajduka u utorak je imalo zakazan sastanak u Vladi Republike Hrvatske, tema je između ostalog bio novi stadion, za kojeg Majstor s mora, prema informacijama s kojima raspolažemo, ima investitora. Klub će kasnije objaviti priopćenje sa sastanka, no pozitivna je vijest za poklonike Bijelih da vodeća momčad hrvatskog prvenstva nakon 25 kola gleda i unaprijed, ne samo kako pobjednički završiti ovu sezonu, nego i nastaviti niz, pokušati dominirati uz što manju buduću prodaju (pre)mladih talenata…

Imaju investitora, a on se, pretpostavljam, zove Vlada RH
  • NitkoBitan
    23.9k
    Vidla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu hahahaha.
  • NORTE
    14.1k
    sastanak u Vladi Republike Hrvatske, tema je između ostalog bio novi stadionrioda
    :rofl: :rofl: HAHHAHA ČEGA OSTALOG?!

Vidjeli dinamov projekt i podemonili.
    Došli kumit i molit dajte i nama nešto, hoćemo i mi novi stadion.
  • Krizy
    53.6k
    Prosjek zadnjih sezona, ukrao sa SN
    prosjek.jpg
  • NORTE
    14.1k
    Pogođen okvir gola:

18 - Dinamo
    6 - KANGA (u 500 minuta)
    5 - Hajduk
    2 - Rijeka
    Krizy

Dragi Križy, ajde kad nađeš vremena za neku pravu analizu i da nam napišeš koliko je okvira dinamo pogodio u tekmama u kojima nismo pobijedili.

Eventualno i pri kojem rezultatu.

Te je li bilo riječ o pravoj gol prilici (a ne npr lopta koja pogađa gornju stranu prečke i golman je već na njoj).

Znam da bi takva analiza bila vrijedna i članka na portalu, ali nama bi svakako bila zanimljiva.
  • Medvedgrad
    484
    Bilo bi zanimljivo i vidjeti kako bi sada izgledala ljestvica HNL-a da je baš svaka momčad umjesto pogođenog okvira gola, zabila gol.
  • BBB Baranja
    353
    Navodno bi Krki mogao u Osijek
  • E46
    1.2k
    Ne znam jel tko ista cuo al Sopic ce bit novi trener Osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.