• hardek
    4.2k
    Kakva nemoć Citija. Ne znam ko je gori Gundogan, Silva, Nico, Savinho ili Foden
  • Ivdzo11
    5.7k
    Perisic leti, gol za 1-0
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    A ovaj Nunez zna promašiti šansu da to nisu istine. Kako čovjeka gol neće ,Kulenović je za njega mala maca
  • Krizy
    53k
    Perišić trpa u tamo nekoj Ligi prvaka :smirk:
  • Facke
    5.1k
    Skidam kapu v kakvu formu se je vrnul Ivan Perisic.
    Pune sam ga kritizeral dok je trajal prosli Euro el je stvarne licil na nist. I moram reci da nisam ocekival da se bude vrnul v takvu formu.
  • Nolifer
    9.7k
    Drago mi je da ih Real trpa i da se iživljavaju nad njima. Al to se tak radi, puca se izvana ko iz haubice i ulazi u mrežu..
  • rakurs
    808
    Perišić trpa u tamo nekoj Ligi prvakaKrizy

Taj čovjek je najbolji primjer za pokazati trulost Hajduka i svega oko njega... Sprdalo ga se (ne samo tovari doduše), ponižavalo, vrijeđalo, a on trpa Juventus...
  • NVKOD
    3.2k

Zabija nekom nebitnom Juventusu, a ne može Slaven Belupu. :roll:
  • Jay
    608
    Zao mi je ovog Uzbekistanca, jadno dijete doslo tamo u raspad sistema, nema pojma sto se dogada ni sto se deru na njega stalno.
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Čampa ni nakon 40 godina komentiranja ne razumije pravilo zaleđa i čudi se zašto Vinčić gleda snimku sa kamere iza gola. Kasnije je zaključio da nije ofsajd jer su pokazali krivi "frejm" u kojem je lopta već napustila nogu nabacivača.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Kad zabije na teškim gostovanjima u Koprivnici ili Gorici nek se javi. Neš ti, zabiti nekom četvrtoplasiranom klubu Italije. :cool:
  • KtcGoat
    210
    Bas mi je drago zbog Perisica, jedan od najpotcjenjenijih reprezentativaca ikad, ili bar imam takav dojam
  • Dani Olmić
    1.1k
    perisic je po meni poslje Luke najbolji/najkvalitetniji hrvatski igrac u zadnjih petnaestak godina…sto naravno pokazuje i njegova statistika…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.