• Oluja
    4.9k
    ovaj model natjecanja mi je fantastičan, samo je pitanje koliko dugo će opstati zbog pritisaka velikana koji će kao u slučaju Real/Bayern /City prerano ispadati iz natjecanja.
  • Jurki
    14.9k
    znaci po "njihovom" bi trebala LP imati 50 klubova i da ih se sve po defaultu ugura u osminu finala.. da nebi slucajno koji prije ispal.. bezveze. Ako smatraju da su takvi giganti onda nek to dokazu na terenu.
    Ili nek odmah svakom tom "najboljem" dodijele trofej.. kaj budu svi sretni.
  • Oluja
    4.9k
    pa oni i žele superligu iz koje neće ispadati i mislim da će se pritisci nastaviti, jebe se njima za jedan Brugge, Brest, PSV...
  • Jurki
    14.9k
    jebe se njima za jedan Brugge, Brest, PSV...Oluja

Da, pa nek onda pobijede taj Brugge, Brest ili PSV na terenu.. pa im bu svejedno.

Kome se gleda 5 puta godisnje utakmica Atletico - Inter?

Edit: kaj se mene tice.. ne vjerujem da bum bas tak zagrijan za gledanje knock-out faze Lige prvaka.
  • Jaro
    8.9k
    Kome se gleda 5 puta godisnje utakmica Atletico - Inter?Jurki

Vlasnicima Atletica i Intera :rofl:
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Bilo bi zanimljivo nakon odigrane cijele sezone (tamo u petom mjesecu) vidjeti anketu provedenu među europskim nogometnim ljubiteljima o novom formatu.
  • Mrvica
    4k
    Bio sam skeptičan u vezi ovakvog formata LP, ali moram priznat da je pun pogodak. Kao šta je napisano par komentara iznad, od najmanjeg do najvećeg kluba svi trebaju gristi.
  • ZrnTSCHeZ
    700
    Apsolutno je ovaj format doprinesel extra zanimljivoj ligi iz kola u kolo...pitanje je samo kolko je pravedno da smo svi u istoj tablici kad protivnici mogu biti nebo i zemlja.
    Primjerice samo Celtic i PSG kao dva vjerojatno najekstremnija slučaja ove sezone.

Mi smo imali jako dobar ždrijeb, ne samo po klubovima već i rasporedom s kime igramo vani/doma pa daj Bože da tak bude i najesen opet.
  • Jurki
    14.9k

Prije smo imali skupine smrti i dosadne skupine gdje se vec sve znalo prije nego se pocelo igrati..
    Barem je to draz ekipnog sporta gdje se uvek moze desiti da autsajder dojde daleko ili favorit ispadne odmah.
    Takvih "nelogicnosti" je bilo i bude uvijek. Nekad se i "malim" momcadima otvori zdrijeb pa odu daleko...dok hrpa favorita ispadnu na pocetku.

Mnogi su drhtali sinoc.. do zadnjih sekundi.. a prije se vec u 4. ili 5. kolu skoro sve znalo i igrale se utakmice samo da se odrade.

Ko je ovo ovak zmislil svaka mu cast.
  • ZrnTSCHeZ
    700
    Apsolutno se slažem, sve stoji.

K tome nama ovakav format neusporedivo više paše jer nam pruža šansu da igramo i s klubovima iz svog ranga i to čak dvije-tri tekme (ovisno o povoljnosti ždrijeba), što prije nije baš bil slučaj.

Uzeti titulu i ove godine te moliti Boga da UEFA čim duže sprečava ove gramzive "pereze" od njihove "super" ideje
  • Jaro
    8.9k
    A zapravo se i nije puno promijenilo

A Dinamo je jedini istocno od Mi hena sa sansama sinoc bio...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.