• Zg123
    1.8k
    Nije ni cudo sto ga je Cannavaro nahvalio, mali ce biti odlican
  • Žan
    532
    Strasno koje citanje igre i defanzivno postavljanje, ovo bi mogao bit iduci stoper koji ce dosgenut 20M cifru.
  • Zagi
    9.6k
    ovo bi mogao bit iduci stoper koji ce dosgenut 20M cifru.Žan

@deda Na ovo sam mislio neki dan ako se sjećaš.
  • Omake
    8k
    Ijevonogi Ćorluka?
  • Orc123
    11.4k
    odlicna usporedba....slican tip igraca samo jos puno rada je pred njim......
  • Kristijan992
    498
    Jakir o Leonu, jedino zdravo razmišljanje:

"Za Leona ponuda ima, to nije tajna, interesiraju se i raspituju top svjetski klubovi i nude lijepe uvjete za razvoj, ali on je igrač Dinama. I tu svaka priča počinje i završava. Ima Leon ugovor, ima agenta, stoga ne treba preskakati stepenice i donositi ishitrene odluke. Leon je običan, radan mladić koji se odlično razvija i ja mu želim da takav i ostane. Dalje je sve na njemu. Prirodno je da ostane u Dinamu i da jednog dana postane stožerni igrač obrane, stasa uz iskusnije dečke iz prve momčadi, ali korak po korak. Brojni zagrebački dječaci ne dočekaju takvu prigodu i treba ju cijeniti. Vrijeme koje je pred njim je ključno, mora ostati miran i čvrsto na zemlji, a sve ostalo će doći."
  • ŽacZgb
    256
    Šteta kaj imamo sezonu kakvu imamo,pa juniori ne dobiju priliku. Danas je Leon ušao samo zbog spletova okolnosti,a vidi se da je odličan bez obzira na godine. Nadam se puno više šansi za njega od slijedeće sezone.

Bravo za danas!
  • miro
    6.3k
    Mali zna dodat loptu pod pritiskom, veliki plus od mene
  • Rex Ramae
    3.1k
    Nadam se da će sljedeću sezonu biti u ozbiljnoj rotaciji u HNL-u, sviđa mi se od početka.
  • Dzoni
    1.2k
    Par greškica je bilo ali igrao neopterećeno i dosta dobro za jednog 17-godišnjaka
  • Crni86
    10k
    Da smo na +10, na kolko smo i trebali bit, mogli smo komotno u zadnjem krugu razvijat ovog mladica i tko zna mozda bi si time rijesili stopera za iducu sezonu.

Bilo je lijepo za vidjet kak svi igraci na terenu su mu bili potpora, savjetovali su ga i bili tu za njega.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.