pa tako je, isto tako je lako srat po Jakiroviću da ne zna, ako misliš da znaš bolje uzmi ti i budi trener — Riot
Pregledi na instagramu govore da je video s Hambijem jedan od najgledanijih u posljednje vrijeme na službenom profilu. Svrha takvih videa i je da ih vidi što veći broj ljudi pa da možda nekoga potakne da dođe na tekmu(ako uopce treba neki poticaj za europu i derbi) — Chess96
Mislim da mi koji smo redoviti na tribinama nikad nećemo shvatit takve objave i bit će nam glupe i nepotrebne. Ali možda je baš tamo neka ekipa 13godišnjaka pogledala to i njima je predobar video i razmišljaju kako će bit show na utakmici i da žele otić. Dao sam primjer. Mislim da su takve objave napravljene upravo za takvu neku publiku, jer će ti tinejdžeri onda možda i molit svoje da ih vode i tako od jednog malca koji ništa ne kuži dobiješ par ljudi više na tribinama, a tko će znat koliko ima djece kojima je video dobar. Meni je ista stvar jel se zove ili ne kad svakako idem, ali za one koje to nekako na pola zanima mora postojat neki poguranac koji je nama bezveze. — Juznjak
A ne zvat će dođite teletabisi, ko da netko nije nikad u društvu to reko blubaći kad su bili pijani. Hahaha, ziher. Koje susramlje teško :lol: — xFire
Stari, daj pročitaj na miru upis od početka do kraja, ako treba i par puta. Stvarno dobronamjeran savjet. Početak posta ti je potpuno nepovezan s krajem, totalno fulavaš poantu napisanog. — Zambatine škude
Smisli tekst, napravi neki edit cool video, postavi ga na društvene mreže i da vidimo to bolje rješenje od Hambija. — xFire
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.