Upravo zbog ovoga sam to i napisao.Protiv člana Vlade se ne može voditi kazneni postupak za vrijeme trajanja mandata zbog kaznenog djela za koje je zapriječena kazna zatvora do 5 godina, bez prethodnog odobrenja Vlade. — Neki tip
Upravo zbog ovoga sam to i napisao.
Moguća kazna je do 8 godina, a skoro nikad nije maksimalna.
U razgovoru s jednim profesorom upućenim u stanje stvari on mi je rekao da ne očekuje kaznu zatvora za njega upravo zbog imuniteta. — NORTE
Ako horvatinčić donese potvrdu doktora da je imao ili mogao imati sinkopu, ako sudski vještak to potvrdi, suci to moraju uzeti kao validan dokaz, bez obzira koliko to glupo bilo. — db-izbjeglica
Sudac treba to uzeti kao validan dokaz, ali to nije jedini dokaz nego sudac na temelju tog i ostalih dokaza donosi presudu. U ovom slučaju ta izmišljotina i glupost mu je prošla i to je u biti bila i poanta. Da ne govorim kako je izbjegavao izvršenje presude na temelju operacije itd. — Mali Zeus
Ne donosi jedan sudac, nego 3, sudsko vijeće. — db-izbjeglica
Znam to.. Kad kažem sudac mislim na to.
Slažem se za odvjetnika, ali po onom što pričaš ispada da je sve u dobrom ili lošem odvjetniku, a ništa u sucu. Evo recimo u ovom slučaju gdje su izmislili sinkopu i sutkinja je to onda uzela u obzir.
Ako je sve stvar u tome da netko plati dobrog odvjetnika koji kvalitetno odradi posao i sudac na temelju toga donese presudu onda u hrvatskom pravosuđu stvarno problema nema. — Mali Zeus
Ako sudski vještak na temelju predočenih nalaza i ostaloga kaže da je sinkopa moguća, ali malo vjerojatna. Sudsko vijeće to mora uzeti u obzir... — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.