• superhik
    11.3k
    Pustili Brodiće po Rijeci.
    Sam ću se ispratiti van.
  • Paggini
    26.1k
    Došao doma, malo prelistao temu... Ja ne znan koju ste vi utakmicu gledali, ali danas smo odigrali jako dobro. Na stranu baksuznost i promasivanja zicera, ali ovo je bilo dosta dobro. Cak bih rekao i... smisleno.

Par stvari - Ademi volim te, ali Jakir to nece napraviti, pa molim te sam traži da ne ulaziš. Šta je on jebeno radio pola sata ja ne znam, bauljao po terenu dok je Bernauer izbijao bezveze lopte u bunar, strahota. Ako vec vadis Sucica, stavi onda Halilovica jer ovo sto Ademi igra je tragedija.

Drugo, teška letargija od stadiona. Nagledao sam se ovakvih "poslije ručka tekmi", al nikad sa 20000 ljudi i konkurentom za naslov. Šteta... Boysi ok, jebene koreografije, pohvala organizatorima.

Trece, Sopic potpuno razocaranje, dosao ko zadnja picketina po bod. Jeben si fajter legendo, samo bunkerica i malo kontri. Dabogda žalio ovu tekmu cijeli život kao onu s kojom si izgubio naslov. Al svejedno mi je drag necu srati.

Perkovic izletio par puta, ne znam koji je njemu kurac bio, ali Theo i Zvijernauer su vec uigrani štemeri.

Dobar Dinamo, zadovoljan sam.
  • serbus
    4.3k
    Za Vidovica dati cetiri milijuna moze samo konjInfinity

Kad sam ga vidio prvih par tekmi lagan , lepršav prodora je bilo i čovjek se ugasio. Djeluje mi kao dobar dečko volio bi da se probudi iz te letargije u koju je pao.
  • rob ljubavi
    872
    Postoji li snimka Bernauerovog slavlja nakon sucevog zvizduka? Kakav lav
  • Dici98
    22
    Istog sam misljenja bio,mislim da definitivno moze vise,valjda ce ga krenuti ali za sada Hodza ispred sigurno
  • plavac173
    2.6k
    Pustili Brodiće po Rijeci.
    Sam ću se ispratiti van.
    superhik

Hahahahahahahahhahahahaha
  • Paggini
    26.1k
    Vidovic klasika, unio taj prijeko potrebni manjak energije!!!
  • Twisted1
    551

Sreo sam ga u city centru prošlo ljeto. Vidim ja čudno mi kak je još u Zagrebu jer mu je ugovor istekao s prvim danom lipnja 2023. I pitam ga da kaj radi još tu, a odgovori mi da mu je lijepo u Zagrebu i da trenira te čeka novi angažman.

Zahvalio sam mu se na svemu kaj je dal za Dinamo i poželio sreću.

8 mjeseci kasnije čovjek je mašina i najbolji stoper lige! Čovjek s tri imena i niti jednim prezimenom. Kevin Theophile Catherine!
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Ljudi cestitam nam svima ovu pobjedu,ovaj velicanstveni tjedan. Koliko smo.samo.propatioi svi skupa. Od igraca ,trenera , svih navijaca dinama. Prvog Betis ,a sad pobjeda protiv Rijeke . Cestitam prije svega i treneru kojega sam toliko puta popljuvao. Danas je pogodio i skolovao Sopica. Sve izmjene su bile vrh. Svaka cast Jakirovicu.Drago mi zbog Brodica ,Vidovica , Gabriel odlicno izgleda. Špika danas isto pun energije. I njeg sam cesto znao kritizirati. Danas smo dobio Puno vise od tri boda. A boysi ,neopisivo. Nemam rijeci da opisem kako mi je drago da se dinamovština vratila .sjever gori , koreografijom odusevljem. Danas sam sretan covjek :heart:
  • dinon7
    1.1k
    Nebih ja niti rekao da smo izgledali ispuhano. Vidjelo se na Petkoviću i Kaneku. Ostali su dalje svoje role sprinteva i dionica odrađivali. Osjecaj mi kaže da su oko te 70e minute jednostavno sami sebi rekli da pobjeda nosi manje nego poraz. Poraz bi nas odveo u stvarno tešku situaciju i vjerujem da se nije željelo kalkulirati. -9 je ozbiljan minus na kontu.
    Bilo je pokušaja ali su bili dobro kontrolirani kako nebi doveli do kontri i polukontri te otvaranja mogućnosti Rijeci za pogodak. Sve u svemu, taktički dobra utakmica, disciplina na nivou.
  • plavac173
    2.6k
    Samo da kazem da je mnogima proslo ispod radara da smo prije 65 sati igrali protiv Betisa i prosli ga, a danas odigrali dobru utakmicu, defanzivno p e r f e k t n u, neutralizirali smo Rijeku koju krasi leprsavost i kombinatorika. Igras koliko ti protivnik dozvoli.
    I da, bravo Jakire!

SAMO TI DINAMO SAMPIONE! :heart:
  • Bruh
    985
    Vraćamo se mi do kraja garant bolji smo danas bili samo jebemu pucajte izvan 16m
  • Praskaton
    2.5k
    Borbena utakmica trkački smo bili odlicni mozda i najbolji do sad.Stoperi vrh,Rile odlican,Perkovic solidno par gresaka al puno trke.
    Misic igrac utakmice,koliko je lopti uzeo,presjekao strašno.Baturina jako dobar.Ademi napada neke čudne koridore i prostore,al opet se nađe na pravom mjestu samo je izostala reakcija.
    Krila solidna nije lako napadat kad te se stalno duplira.
    Petko u drugom pol losije od prvoga,s ulaskom Ademija potpuno se prebacio u vezu sto je baš lose.

Brine da ne znamo nikako zavrsit akcije pa ni kad nam se stvore ziceri.
    Ne treba letit nakon ove pobjede,nista jos nije napravljeno.Idemo dalje Gorica je sljedeca.Tu moramo rotirat pa i pod cijenu rezultata.
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Pjaca se nije vidio jer smo svjesno svaki napad Rijeke usmjeravali na suprotnu stranu, Petković je kretnjama sprječavao da stoper Rijeke dodaje na tu stranu. Jakir je odlučio da se utakmica više odvija po ovoj strani gdje su Hoxha i Perković VS Grgić i Smolčić i tako je i bilo većinu utakmice.

Kad je ušao Ademi izgubili smo iznošenje lopte i onda je Bernauer bio prisiljen šikati duge lopte. Ademi se nažalost kreće kao igrač koji ima potpunu slobodu u igri, kao Livaja u Hajduku, svugdje je i nigdje. On mora prije svega sudjelovati u iznošenju lopte a naprijed ako šta napravi napravi. Sučić je i u ovoj utakmici (iako je bio ispod svoje razine) bio korisniji od Ademija.
  • scarface
    272
    Bravo ekipi na sjeveru.
    Bili ste veličanstveni!
    Sa zapada je to vrhunski izgledalo...
    A i zapad gore je imao taj štih istočne tribine.
    Jebeno nedostaje, jebeno nedostaje...
    Taj istok...
    Bravo Dinamo, bravo! Idemo dalje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.