• Big Daddy
    1.3k
    Njemu kad prvi gol udje, bit ce kao boca ketchupa, nece pa nece, a onda odjednom u masama, onda bu trpao ko lud

I uvijek su mi drazi ovakvi igraci koji dodju u ove pozicije za udarce i upute iste, a ne neki koji se ne vide. Kad tad ce uci
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    neces vjerovati,isto sam htio napisati, sreca sto procitao tvoj kommentar. Imam isti osjecaj,kad mu prva udje nastaje lom
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Nije ga nitko spomenuo, a kod drugog gola je uzeo duel prošao dvojicu igrača i podvalio za Martina. Je da je Martin poslije toga napravio ringispil i pogodio fantasticno, ali treba dati i Marku zasluge za ovaj gol. Fizički ns jako dobroj razini danas. Možda i najbolja tekma od novog dolaska u Dinamo. Pošten momak, puno muke prošao u karijeri i volio bih da se vrati u svoju formu. Do sada nije pokazivao još kvalitetu kakvu je imao, ali evo nadajmo se da ova utakmica će mu dati samopouzdanje i da će nastaviti u današnjem ritmu
  • Maxova dijagonala
    1k
    ima li kakvih razgovora da ga se ostavi i nakon zime? To bi bilo savršeno.
  • don
    6.8k
    Premalo se prica o doprinosu Marka Roga u
    Dinamu
    lako nije nominalno starter u vecini utakmica Marko Rog puno znaci za ovaj Dinamo.
    Ocekivano kreacija i organizacija Josipa Misica, iskustvo, leadership i dolasci u zavrsnicu Arijana Ademija, talent i individualna kvaliteta Martina Baturina te energije Petra Sucica su ispred njega a Rog bi bio starter u svakom drugom klubu lige, sto govori o sirini Dinamovog veznog reda.
    Ove sezone Rog je odigrao skoro sve utakmice za Dinamo ali kombinirano samo 349 minuta u svim natjecanjima. Vrijedi istaknuti podatak da je skupio cak tri asistencije, sto je 116 po utakmici, znaci malo vise od jedne cijele utakmice mu je
    potrebno za asistenciju.
    Onu zadnju od spomenute tri ostvario je u Ligi praka protiv Monaca kad je sjajnom akcijom pomogao Baturini da zabije
    prekrasan gol. Rog je usao na poluvremenu umjesto kartoniranog Ademija i odmah dao svoj doprinos.
    Osvojio je jednu loptu na sredini kad je Dinamo bio u niskom
    bloku, izvukao loptu pored trojice Monacovih igraca, predao savrseno loptu za Baturinu u prostor, nastavio trk i u kljucnom
    trenutku kretanjem bez lopte osvojio centralni prostor Baturini za ulazak u zonu suta i kasnije udarac za gol.
    Rog je izuzetno bitan za Dinamo jer ima karakteristike igraca koja mijenja i moze se savrseno uklopiti u bilo koju ulogu. Ima
    kreaciju Misica, moze organirati napade, ima iskustvo i kretanje bez lopte Ademija, energiju i trku Sucica a nerijetko je znao
    sam rijesiti utakmicu kao Baturina.
    Zato je Rog izuzetno bitan za Dinamo a s obzirom na renome bivseg reprezentativca i sjajan karakter jer se ne buni sto nije starter i privaca ulogu u kojoj daje maksimum.
    [sa instagrama proplayersanalyst]

IMG-4391.jpg

IMG-4392.jpg

IMG-4393.jpg

IMG-4394.jpg

IMG-4395.jpg

IMG-4396.jpg
  • Sajla
    5.4k
    Premalo se prica o doprinosu Marka Rogadon

ja jedva čekam da mu uđe jedan šut. mislim da će mu nakon prvog gola toliko poletjeti samopouzdanje i da će ga krenuti kako ne možemo ni slutiti. strašno mi je drag taj igrač.
  • zg041
    98
    taman ce se razigrat prije nego ode u italiju..nadam se da cemo ga nekako zadržati..Uspio sam ga i upoznati..fakat je decko na mjestu
  • Nogo
    3.9k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sto-ce-biti-s-markom-rogom/136228

U Dinamu se vratio nogometu, a i Jakiroviću i Bjelici važan je rotacijski igrač, koji uvijek nešto donese. No, Modri nemaju pravu otkupa, hoće li ga pokušati zadržati?
  • Keyser Soze
    10.4k
    Zašto je Marko Rog započeo samo dvije utakmice otkad je došao u Dinamo? Ademi je započeo 5 utakmica ove sezone, a sigurno nije bolji od njega.
  • Crusades1986
    13.1k
    OPET TVOJ GOL
  • cibona
    3.3k
    Peticija da Marko Rog jednom za svagda bude u prvih 11 Dinama.
  • Beowulf112
    339
    Steta bi bilo ne otkupiti ga.Podsjeca na starog Roga i prirodna je zamjena za Ademija.
  • cibona
    3.3k
    prirodna je zamjena za AdemijaBeowulf112

Rog je nekoliko razina iznad Ademija u svakom pogledu i to je dokazao u svakoj utakmici do sada stoga mi i dalje nije jasno zašto ima tako loš tretman. On ne samo da je bolji od Ademija, već ozbiljno puše Mišiću za vratom.

Stvar je vrlo jednostavna. Rog MORA startati protiv Osijeka. Jednostavno mora.
  • blubach
    401
    Steta bi bilo ne otkupiti gaBeowulf112

Koliko se još puta mora ponoviti da Dinamo nema pravo otkupa.
    Iako se iskreno nadam da će se klubovi dogovoriti, a i Rog bi tu mogao igrati ulogu...
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube