Vjeronauk mora biti izborna opcija i bok. — Droljo
Kako bi mogli nešto ubaciti umjesto toga? Nikako. — Droljo
ali vjerujem da i ti pričaš o iskustvu jednog ili dva svećenika — mali M
Opet ponavljam, šta vi ljudi radite da provjeravate povjest posuđivanja filmova u max tv videoteci svećenicima?!?! — mali M
Van svake pameti, pa provjeri od svog najboljeg frenda pa se zgražaj... — mali M
milion puta je rečeno da su i svećenici ljudi sa slabostima, sa porocima (puše, piju) — mali M
Ali ću se boriti do zadnjeg atoma da to nije tako kako se javnosti prikazuje! — mali M
Evo ja sam Hrvat, Katolik, Zagrepčanin, porijeklom Hercegovac. Ne volim hdz, ne idem nedjeljom na mise, mrzim narodnjake, nisam za zabranu abortusa, nisam za legalizaciju istospolnih zajednica.... — masacusec
Čovječe, bilo mi je u sklopu i opisu radnog mjesta, ne samoinicijativno. — vjeko1701
Jesu, svi smo...ali kako se možemo zgražati da je policajac pijan na poslu ili kako ovaj političar promiče jedno a radi drugo, isto vrijedi za svećenike...uostalom, vrijedi za apsolutno sve. K tome postoje neke profesije koje se smatraju da imaju višu društvenu odgovornost i kao takve moraju biti uzor u društvu pa za njih onda vrijede i stroža pravila. Nitko nije niti bi smio biti imun na opravdanu kritiku. — vjeko1701
Skupilo se malo više od jednog ili dva. — vjeko1701
Pricalo se o micanju vjeronauka iz skola u crkve — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.